Διαιτησία και γηπεδικό συζητήθηκαν χθες στον Τύρναβο

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2018 22:18

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων και των οκτώ σωματείων της περιοχής (Αμπελωνιακός, Δόξα Αργυροπουλίου, Δαμασιακός, Τύρναβος 2005, Ροδιακός, Ηρακλής Πλατανουλίων, Κεραυνός Δένρων, Ακαδημία Τυρνάβου) έγινε χθες η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ στον Τύρναβο, με την οποία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των περιφερειακών συνεδριάσεων.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ψύρρα και του δημοτικού συμβούλου, εντεταλμένου σε θέματα αθλητισμού κ. Χρυσοβέργη, ενώ από την πλευρά της διοίκησης της ΕΠΣΛ, παρέστησαν ο πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης και τα μέλη κ. Ιωαννίδης, Νταβαρούκας, Γρηγοριάδης, Μπανιάς, Αλατάς, Γκουτζαμάνης, Λίταινας, Καρυώτης, Μπασαγιάννης, Γκρίμπας, Καρακάσης και Καρκατσέλας.
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν οριστικοποιήθηκε επίσημα και θα συμπεριληφθεί άμεσα στην προκήρυξη, ο τρόπος με τον οποίο θα ανέλθουν οι 19 ομάδες της Β’ κατηγορίας στην Α1. Συγκεκριμένα οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, σύνολο 15, θα ανέλθουν απευθείας, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 4η θέση σε κάθε έναν από τους πέντε ομίλους θα παίξουν μίνι πρωτάθλημα (σε στιλ πλέι οφ) για την άνοδο άλλων τεσσάρων ομάδων.
Οι τσέπες των παρατηρητών αγώνων θα ζεσταθούν καθώς εγκρίθηκε η καταβολή των αποζημιώσεων από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου. Έτσι από σήμερα οι παρατηρητές αγώνων θα μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΕΠΣΛ για να πληρωθούν το ποσό που αντιστοιχεί στον καθένα ανάλογα με τον αριθμό των παιχνιδιών στα οποία ορίστηκε το προαναφερθέν χρονικό διάστημα.
Ο πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ, κ. Μπασαγιάννης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σχετικά με την πορεία των φυσικοθεραπειών στο «Animus», ενώ παράλληλα έγινε συζήτηση σχετικά με τη διαιτησία, με τους εκπροσώπους των σωματείων να διατυπώνουν παράπονα. Από την πλευρά του ο κ. Μπουχλαριώτης επανέλαβε ότι επειδή ένας μεγάλος αριθμός Λαρισαίων διαιτητών ορίζεται κάθε εβδομάδα στα Εθνικά πρωταθλήματα, η Επιτροπή Διαιτησίας αναγκάζεται να χρησιμοποιεί πολλά νέα παιδιά. Ως εκ τούτου ζήτησε από τους παράγοντες των σωματείων να δείξουν την απαιτούμενη κατανόηση, τονίζοντας ότι τα όποια λάθη κινούνται στη σφαίρα του ανθρώπινου λάθους και δεν γίνονται με δόλο.
Συζήτηση έγινε και για το γηπεδικό, με τους εκπροσώπους του Ηρακλή Πλατανουλίων, του Ροδιακού και της Ακαδημίας Τυρνάβου να εκφράζουν παράπονα προς τη δημοτική αρχή, ενώ τέλος έγινε ενημέρωση σχετικά με την κάρτα υγείας, η οποία από την 1η του νέου έτους είναι υποχρεωτική βάσει νόμου.
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass