Ο «Αντίνοος» χτύπησε και την ΑΕΛ

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ 30.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2019 22:26

Το κύμα κακοκαιρίας «Αντίνοος», όπως ονομάσθηκε, που έφερε ισχυρές βροχές και καταιγίδες «χτύπησε» και την ΑΕΛ, καθώς χθες στο Καρπενήσι, όπου γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, λόγω των καιρικών φαινομένων τροποποιήθηκε το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας και αντί για προπόνηση το απόγευμα πήγαν οι παίκτες στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου.


Σήμερα ελπίζουν όλοι ότι οι καιρικές συνθήκες θα βελτιωθούν και το προπονητικό πρόγραμμα θα ακολουθηθεί κανονικά (δύο προπονήσεις σήμερα, δύο αύριο) ενώ πλέον ενσωματώθηκε στην ομάδα και ο Χοτζάλι που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την εθνική ενόπλων.
Μέχρι τώρα ο τεχνικός Γκόρνταν Πέτριτς παρακολουθεί τους παίκτες και τους αξιολογεί στην τεχνική τους κατάρτιση. Δεν έχει δείξει ποια τακτική θα ακολουθήσει ενώ λογικά στο πρώτο φιλικό με τον Πανιώνιο που θα παίξει η ΑΕΛ την Παρασκευή το απόγευμα θα πάρει μια «γεύση» από την αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών.

 

ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΡΕΑ
Η αποστολή της ΑΕΛ θα αποκτήσει παρέα στο ξενοδοχείο όπου διαμένει καθώς από σήμερα η εθνική βόλεϊ γυναικών, θα πραγματοποιήσει στο Καρπενήσι το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (23 Αυγούστου-8 Σεπτεμβρίου). Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει έξι φιλικά παιχνίδια, τρία με την Ουγγαρία το διάστημα 25-27 Ιουλίου και τρία με τη Λευκορωσία (2-4 Αυγούστου). Στη συνέχεια, η εθνική θα μεταβεί στην Ουγγαρία για να λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά «Savaria Cup» (9-15 Αυγούστου), με αντιπάλους την οικοδέσποινα χώρα, τη Γαλλία, την Ισπανία και τη Σλοβενία.
Το ίδιο είχε συμβεί και την περσινή περίοδο.

 

ΕΓΓΥΜΕΝΑ 30.000 ΕΥΡΩ
Μπορεί στα τηλεοπτικά συμβόλαια να μην υπάρχει κεντρική διαχείριση αλλά σε ό,τι αφορά στις διαφημιστικές πινακίδες των γηπέδων στη Σούπερ Λίγκα θα υπάρξει συλλογικότητα που θα φέρει σε κάθε ΠΑΕ 30.000 ευρώ, ενώ θα δοθούν δώρο οι ηλεκτρονικές κυλιόμενες πινακίδες. Από τα χρήματα των διαφημίσεων το ποσοστό θα είναι 70-30%.
Το θέμα θα συζητηθεί στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της Super League.

 

Ο ΣΑΛΟΜΑΟ ΣΤΗ ΣΤΕΑΟΥΑ
Στη Στεάουα Βουκουρεστίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιόγκο Σαλομάο, με τον οποίο είχε ασχοληθεί η ΑΕΛ για αρκετό διάστημα.
Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από την Αλ-Χαζμ και ήρθε σε συμφωνία με τη ρουμάνικη ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass