Φιλικοί αγώνες Tae Kwon Do στη μνήμη του Grand Master Chris Kyrgias

Δημοσίευση: 13 Νοε 2019 18:23

Φιλική αγωνιστική συνάντηση στη μνήμη του Grand Master Chris Kyrgias διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος Tae Kwon Do «Θεσσαλική Δύναμη» Λάρισας την περασμένη Κυριακή στη Λάρισα.

Το παρών έδωσαν σύλλογοι απ’ όλες τις πόλεις της Θεσσαλίας με αθλητές και αθλήτριες για να γίνει αυτή η ωραία εκδήλωση και να τιμήσουμε έναν άνθρωπο, ο οποίος επί ολόκληρες δεκαετίες έδωσε πολλά στο άθλημα αυτό, βάζοντας κι αυτός ένα λιθαράκι, ώστε να γίνει το Ταεκβοντό ένα από τα καλύτερα δυναμικά αθλήματα. Εκατό και πλέον αθλητές-τριες έλαβαν μέρος σ’ αυτή τη διοργάνωση και βραβεύτηκαν με μετάλλια και πτυχία. Η «Θεσσαλική Δύναμη» με προπονητή τον Λαγκούρα Σπύρο έλαβε μέρος με 17 αθλητές-τριες: Μαργωμένος Ιάσωνας, Κώστα Πολυξένη, Παπαθανασίου Μάριος, Κατσούπης Κωστής, Γκουζής Αθανάσιος, Γκουζή Φωτεινή, Παπαθανασίου Δαμασκηνός, Νασιούλας Βασίλης, Παντελίδης Οδυσσέας, Σίμος Γεώργιος, Σωτηρίου Αλέξανδρος, Σελμανλλάρι Μάριος, Ντελοπούλου Αναστασία, Παπαλεξανδρής Αλέξανδρος, Γκανάτσιος Δημήτρης, Σελμανλλάρι Κωνσταντίνος, Παπαθανασίου Αδαμαντία. Κατά τη διάρκεια των αγώνων έγινε και απονομή στον master Βασίλη Κουκουλέτσιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass