Το χάντμπολ σε πρώτο πλάνο...

«ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2020 20:08

Το χάντμπολ είναι ένα άθλημα που για πρώτη φορά την τελευταία πενταετία δείχνει να καλλιεργείται με στόχο την ανάπτυξή του, βασιζόμενο στις υποδομές που έχει δημιουργήσει η ομάδα LARISSA HANDBALL CLUB(με πρωτεργάτη τον Βασίλη Γκουράβα) που το περασμένο Σαββατόβραδο στην ταβέρνα «Παραμύθι» γιόρτασε τα γενέθλιά της έχοντας τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, ενώ προσκαλώντας τα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων απέδειξε ότι γίνεται μια προσπάθεια αθλητικής ανάπτυξης με επιστημονικούς όρους.


Δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη τιμητική διάκριση ήταν για τα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων στο πρόσωπο του προέδρου Νίκου Διγγελίδη με στόχο να ανοίξει τον δρόμο για την επιστημονική συνεργασία των ομάδων με το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού των Τρικάλων μια κοινή πορεία στη Θεσσαλία και να αποτελέσουν μαζί του ένα εθνικό και διεθνές κέντρο αριστείας σε θέματα αθλητισμού, άσκησης, υγείας και ποιότητας ζωής με κοινούς στόχους σε σύνδεση με την τοπική κοινωνία και αξιοποίηση ταλαντούχων ατόμων απ’ όπου και αν προέρχονται...
Τη βράβευση έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Νίκος Λιούπας, που μίλησε στα παιδιά για τη σημασία της άθλησης και πόσο τα επηρεάζει στη ζωή τους. Ο Νίκος Διγγελίδης είπε ότι μόνο οι συνέργειες μπορούν να φέρουν αθλητική ανάπτυξη, ενώ το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων διακρίνεται για την εξωστρέφειά του με έρευνες που έχουν αποδέκτες σημαντικές κοινωνικές ομάδες. Ομιλία για τον παιδαγωγικό χαρακτήρα της εκπαίδευσης έκανε και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων Σωτήρης Βούλγαρης που μίλησε για την αναγκαιότητα του αθλητισμού σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Τιμητική διάκριση δόθηκε και στον Λαρισαίο ορειβάτη Θανάση Μαργαρίτη, που σκαρφάλωσε στην κορυφή «ISLAND PEAK» των Ιμαλαΐων σε ύψος 6.189 μέτρων θέλοντας ο σύλλογος να αναδείξει την προσπάθειά του ως ένα πρότυπο αθλητικού ιδεώδους, όπου κάθε στόχος είναι και μια «κορυφή Ιμαλαΐων» και κάθε προσπάθεια κατάκτησης της «κορυφής» εμπεριέχει πολύ κόπο, προετοιμασία, μεράκι, αγάπη γι’ αυτό που κάνει, ζήλο, υπομονή και επιμονή.
Ο Θανάσης Μαργαρίτης μίλησε κυρίως στα παιδιά για τους στόχους που πρέπει να έχουν στη ζωή τους, ενώ κατά τη διάρκεια της απονομής ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Μιχάλης Αναστασίου έδωσε συγχαρητήρια στον σύλλογο τονίζοντας ιδιαίτερα τις εθελοντικές δράσεις. Μαζί στη βράβευση ήταν και η Εύη Καντώνια, υπεύθυνη Μάρκετιγκ και Επικοινωνίας της «Exalco» (για προσωπικούς λόγους βρέθηκε στην εκδήλωση) που ήταν χορηγός στο εγχείρημα του Θάνου Μαργαρίτη.

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
Ακολούθησαν βραβεύσεις αθλητών του συλλόγου. Αναλυτικά:
*Βραβείο προσφοράς και αφοσίωσης στην ομάδα: Τέγος Δημήτρης(αθλητής από 2014-2019), Σαλγκάμης Δανιήλ(αθλητής απο2014-2019), Γκουράβας Γιώργος, Καραλής Ξενοφών, Παναγιώτου Γεωργία.
Την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Ψηφιακών Πολιτικών Ντίνος Διαμάντος, που είπε ότι οι αθλητικοί χώροι θα αυξηθούν γιατί στα παιδιά πρέπει να δίνει η δημοτική αρχή το καλύτερο.
*Βραβείο ευ αγωνίζεσθαι: Πατσιαούρας Παναγιώτης, Τζελέτας Ιωάννης, Σακκάς Νίκος, Κόρδας Βαγγέλης, Ξηρομερίτης Θόδωρος.
Την απονομή έκανε ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ Κοσμάς Γιαννακόπουλος που υπήρξε διαιτητής εθνικών κατηγοριών και μίλησε για τις σχέσεις διαιτητών-αθλητών.
Βραβείο αγωνιστικότητας: Κατσογιάννης Βασίλης, Αλεβίζος- Στάμος Αγησίλαος – Ιωάννης, Βόγιας Φίλιππος, Μπίλλης Μάριος, Χανδρινός Γιώργος.
Την απονομή έκανε το ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Αλέξανδρος Τέγος.
Μια βράβευση-έκπληξη ήταν για την ομάδα των «μαμάδων» και παρέλαβαν δύο στολές οι κ.κ. Παπαδημητρίου, Ράπτη από την Καλλιόπη Καραγκούνη.
Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και το χρυσό φλουρί βρήκε ο αθλητής Άγγελος Νταναβάρας.
Στον επίλογο της εκδήλωσης ο Βασίλης Γκουράβας είπε ότι οι δράσεις θα συνεχιστούν στον σύλλογο, ενώ μίλησε και για την ίδρυση της γυναικείας ομάδας του συλλόγου με τμήμα παγκορασίδων.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο αθλητικός συντάκτης της «Ε» Σωτήρης Κέλλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass