Δύσκολο τρίποντο - «ανάσα» για τον Π.Ο. Ελασσόνας

Π.Ο.Ε. – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ 1-0 - «ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΟΥΛΑ ΣΤΟ 90’+4’!

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2021 20:30

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Δύσκολο τρίποντο – «ανάσα» για τον Π.Ο. Ελασσόνας, που επικράτησε με 1-0 του δυνατού Μακεδονικού Φούφας, με το «φιλί της ζωής» να δίνει ο «συνήθης ύποπτος» Ματούλας μόλις στο 90’+4’.


Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα ανέβασε ρυθμούς ιδίως στο β’ ημίχρονο και έχασε κλασικές ευκαιρίες να πάρει μία καθαρή νίκη, αλλά η εξαιρετική παρουσία των φιλοξενουμένων στον αγωνιστικό χώρο, κάθε άλλο παρά διευκόλυνε τους Ελασσονίτες. Οι φιλοξενούμενοι, με την απόδοσή τους στην Ελασσόνα, έδειξαν πως έχουν μία δυνατή ομάδα, που σίγουρα… δεν δικαιολογεί την τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα του Ομίλου.

 

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
12’: Πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Ματούλας σεντράρει, αλλά ο πλασαρισμένος Λαζαρίδης με κοντινή προβολή… δεν βρίσκει δίχτυα.
14’: Τακτικές επισκέψεις των φιλοξενουμένων στην περιοχή του Π.Ο.Ε. με τον Μαντζόπουλο να σουτάρει από καλή θέση και ο Γούπος πέφτοντας να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.
32’: Νέα προσπάθεια - ευκαιρία του Μακεδονικού, με τον Παναγιωτίδη να σουτάρει και το δυνατό σουτ να φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Π.Ο.Ε.
40’: Οι Ελασσονίτες πιέζουν ψάχνοντας το γκολ. Σέντρα από τη δεξιά πλευρά βρίσκει τον Φουρκιώτη, που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από τα δοκάρια του Δημητριάδη.
47’: Νέα ευκαιρία (…διπλή) για τον Π.Ο.Ε. με τον αρχηγό του Ματούλα να μην καταφέρνει να βρει τα δίχτυα του εξαιρετικού γκολκίπερ Δημητριάδη.
50’: Εκτέλεση φάουλ από τον Τοπάλη, σε επικίνδυνο σημείο για τους γηπεδούχους και η μπάλα φεύγει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Γούπου.
52’: Ιδανική τριπλή(!) ευκαιρία για τον Π.Ο.Ε., που συνεχίζει να πιέζει να ανοίξει το σκορ. Στην αρχή το κοντινό σουτ του Λαζαρίδη αποκρούεται από τον Δημητριάδη και στη συνέχεια της φάσης η ωραία προσπάθεια του Καραγκούνη και το σουτ που επιχειρεί βρίσκει… το οριζόντιο δοκάρι. Τέλος, το νέο σουτ του Ματούλα κοντράρεται από τους αμυντικούς.
60’: Το σερί χαμένων ευκαιριών για τον Π.Ο.Ε. συνεχίζεται. Η σέντρα του Καραγκούνη βρίσκει τον Λαζαρίδη που από ιδανική θέση… δεν βρίσκει δίκτυα.
66’: Ο έμπειρος Γούπος μπλοκάρει ψύχραιμα επικίνδυνο σουτ των φιλοξενουμένων.
90’+4’: Τελευταίες προσπάθειες των Ελασσονιτών, λίγο πριν τη λήξη και του τετραλέπτου των καθυστερήσεων. Αναστάτωση στη μικρή περιοχή του Μακεδονικού και ο «συνήθης ύποπτος» Ματούλας με ωραίο υποδειγματικό πλασέ σουτ μέσα από την περιοχή γράφει το 1-0 και «πνίγεται» στις αγκαλιές ποδοσφαιριστών και προπονητών. Ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του αγώνα.
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Ζιούτος (Ηρακλείου), Αλεξόπουλος, Σταφυλάς (Τρικάλων).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Καραμούλας (53’ Μουστάκας), Γκαντούνας (59’ Μπαρλαγιάννης), Φουρκιώτης, Περτζιόνι, Νταμπώσης, Αθανασούλης (75’ Μπούσιας), Λαζαρίδης (75’ Κουκούλης), Πεπκολάι, Ματούλας, Καραγκούνης.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Καραβίτης, Μαντζόπουλος (83’ Βαζάκης), Σωτηριάδης, Παπάς, Αμαραντίδης (83’ Λούσιος), Παναγιωτίδης, Τοπάλης, Θεοδουλίδης (75’ Μητσόπουλος), Σπανδωνίδης (67’ Κοντογουλίδης), Χάιτας Ν. (67’ Μαρνασίδης).

 

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 53’ της αναμέτρησης, η Κοζάνη κέρδισε χθες σε εξ αναβολής αγώνα τον Ατρόμητο Παλαμά με σκορ 1-0.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (8η αγωνιστική)
Αναγέννηση     23-4     20
Α.Ε. Καρίτσας *     12-2     17
Αετός Μακρυχωρίου     14-4     16
Ατρόμητος Παλαμά     9-5     13
Π.Ο. Φήκης *     8-6     13
Κεραμίδι     11-11     13
Κοζάνη *     8-8     11
Ηρακλής Λαρ.*     14-7     11
Ερμής Αμυνταίου *     8-9     9
Α.Ο. Σελλάνων     6-10     9
Π.Ο. Ελασσόνας *     7-10     8
Οικονόμος     7-16     7
Δίας Δίου *     4-10     6
Μετέωρα *     2-10     2
Μακεδονικός Φούφα     2-23     0
* Οι ομάδες που σημειώνονται με αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass