Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΣΤΗΝ «Ε» ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ

Κ. Πηλαδάκης: Μία κακή μέρα

*«ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ» *ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΩΤΣΙΟΣ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2009 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:29
 Η βαριά ήττα με 3-0, που γνώρισε η ΑΕΛ προχθές στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, μάλλον περνάει χωρίς κάποια επίπτωση και πώς να είχε από τη στιγμή που οι «βυσσινί» είχαν δεκατρία παιχνίδια χωρίς να έχουν γνωρίσει την ήττα.Σίγουρα οι άσχημες εμφανίσεις είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα ενός πρωταθλήματος διαρκείας τριάντα αγώνων και σαν ένα άτυχο γεγονός λαμβάνεται από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Η άποψη αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι δεν υπήρχαν βαθμολογικές επιπτώσεις (η ομάδα παρέμεινε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα πλέι οφ με τρεις βαθμούς διαφορά από τον Άρη που βρίσκεται στην έκτη).
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου Κωστή Πηλαδάκη στη «Ελευθερία της Δευτέρας». Μας είπε: «Ήταν μία κακή μέρα και νομίζω ότι τέτοιες μπορεί να έχει κάθε ομάδα σε ένα πρωτάθλημα τριάντα αγωνιστικών. Δυστυχώς δεν έπιασε κανένας παίκτης τη συνηθισμένη, με βάση τη μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα που είχαμε, απόδοση.
Πιστεύω ότι μπορεί να αναζητήσουμε πολλά αίτια ποτέ δεν το κάναμε, αλλά δεν πιστεύω ότι μέσα σε μια βδομάδα γίναμε κακή ομάδα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι που είναι το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ».
Πάντως στην ΑΕΛ σίγουρα πιστεύουν ότι η ήττα ήταν δίκαιη απέναντι σε ένα Παναθηναϊκό που έψαχνε μια νίκη και μία καλή εμφάνιση για εξιλέωση από τον αποκλεισμό στο κύπελλο Ελλάδας από τον Πανσερραϊκό, αλλά δεν είχαν και την τύχη με το μέρος τους μια και τη στιγμή που όλο το γήπεδο «μουρμούριζε», ο Μετίν στό 34΄ έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 0-1 και να βλέπαμε άλλο ποδόσφαιρο. Επίσης στα αξιοσημείωτα είναι ότι υπήρξε ανομοιογενές αμυντικό σύνολο μια και οι τέσσερις παίκτες της αμυντικής γραμμής που αγωνίσθηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα έπαιζαν για πρώτη φορά μαζί (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που ο Φεράρι πέρασε τη θέση του Νταμπίζα).
Τώρα επιβάλλεται να ξεχαστεί η ήττα και όλοι να ασχοληθούν με το επόμενο παιχνίδι που γίνεται το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ που πρέπει αν κερδηθεί για να παραμείνουν οι «βυσσινί» στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέναντι όμως σε έναν αντίπαλο που είναι αρκετά δυνατός και το έχει αποδείξει η βαθμολογική του πορεία καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, είναι ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου θα έχει στη διάθεσή του τον Βενετίδη και τον Ααράμπ που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ μάλλον θα αγωνισθεί και ο Γιαννακόπουλος.
Ο Νταμπίζας που αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο του προχθεσινού αγώνα διαπιστώθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ότι υπέστη ελαφριά διάσειση που δεν εμπνέει καμία ανησυχία και θα είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Στο μεταξύ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες ο Κώτσιος και αύριο θα αποφασίσει ο Ουζουνίδης σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του. Η κίτρινη που δέχθηκε ο Μετίν ήταν η πρώτη.
«ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ»
Έκρηξη ειλικρίνειας υπήρξε από τους παίκτες της ΑΕΛ μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό μια και όλοι όσοι μίλησαν αναφέρθηκαν στην άσχημη εμφάνιση της ομάδας τονίζοντας ότι ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση αυτή που πραγματοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.
Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις:
ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο β' ημίχρονο. Στο πρώτο είχαμε εμείς την κλασική ευκαιρία, και γενικά ήταν ισορροπημένο. Στην επανάληψη κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι, αλλά αυτό έχει να κάνει και με την αποτελεσματικότητα του ΠΑΟ. Είναι θετικό που έχασε ο Άρης, αλλά θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη στο μέλλον».
ΦΡΑΝΚ ΓΚΟΥΕΛΑ: « Ήταν ένα κακό ματς, μόνο στο α' ημίχρονο προσπαθήσαμε, στο β' τα γρήγορα γκολ του ΠΑΟ μας δυσκόλεψαν και από κει πέρα δεν αντιδράσαμε. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, πάμε τώρα στα επόμενα ματς».
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ: «Από την αρχή μέχρι το τέλος ήμασταν χάλια, η χειρότερή μας εμφάνιση, τουλάχιστον έχασε ο Άρης και κρατήσαμε τη διαφορά. Από την αρχή ήμασταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, σήμερα όμως ήμασταν σε κακή ημέρα, αποτελεί παρελθόν και κοιτάμε το μέλλον και το ματς με τον ΠΑΟΚ.»
ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ
Πολύ σημαντική ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, κάτι που παραδέχτηκαν και οι ίδιοι οι "πράσινοι" παίκτες μετά το τέλος του αγώνα. Όλοι τόνισαν ότι με το τρίποντο αυτό θα ανέβει η αυτοπεποίθηση της ομάδας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Βιγιαρεάλ, ενώ έστειλαν και ένα μήνυμα στον κόσμο ώστε να ενισχύσει την ομάδα στη ρεβάνς με τους Ισπανούς.
ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Αυτό που πάθαμε με τον Πανσερραϊκό ήταν ένα στραπάτσο. Ελπιζω μετά το σημερινό (σ.σ. προχθεσινό) να φτιαχτεί η ψυχολογία ενόψει του αγώνα με Βιγιαρεάλ. Μας αρκεί το 0-0.
ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ: «Ήταν πολύ δύσκολο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε αυτοπεποίθηση. Στο β' ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, κάναμε το παιχνίδι μας, δυσκολέψαμε τον αντίπαλο και πήραμε το αποτέλεσμα».
Για το ματς με τη Βιγιαρεάλ ο Βραζιλιάνος άσος ανέφερε: «Η νίκη επί της Λάρισας θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για το το κρίσιμο ματς με τη Βιγιαρεάλ. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα είμαστε έτοιμοι. Ελπίζω να έχουμε και πάλι φανταστική ατμόσφαιρα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια εντός του Τσάμπιονς Λιγκ, για να βοηθήσουν εμάς στον αγωνιστικό χώρο».
ΣΙΜΑΟ: «Νομίζω ότι βελτιωθήκαμε, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα με τη Λάρισα, και κυρίως για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση ενόψει του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ».
 Για το παιχνίδι με τους Ισπανούς ο νεαρός μεσοαμυντικός ανέφερε: Έχουμε ακόμη να κάνουμε πολλή δουλειά για την πρόκριση, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, ελπίζω οι οπαδοί μας να είναι εκεί παρά την πίκρα του αποκλεισμού. Να πολεμήσουν μαζί μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει για να προκριθούμε. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αλλά εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας.
Σε ερώτηση για το τι άλλαξε στην επανάληψη με τη Λάρισα, δήλωσε: Ανέβηκε η αυτοπεποίθηση, κι ελέγξαμε το ματς, πιέσαμε κι έτσι απλά ήρθε το αποτέλεσμα. Δεν είχαμε καλή ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό από τον Πανσερραϊκό. Το θέμα ήταν το πρώτο γκολ, το πετύχαμε νωρίς στο β' ημίχρονο, και μετά όλα έγιναν εύκολα κυρίως για την αυτοπεποίθησή μας.
Τέλος, ο Μαρσέλο Μάτος πρόσθεσε: Είναι μία σημαντική νίκη, για να ανέβουμε ψυχολογικά γιατί περάσαμε κάποιες δύσκολες στιγμές. Τη σημειώσαμε απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα, που ήθελε να μας πιέσει. Αισθάνθηκα καλά που έπαιξα μετά από καιρό, βέβαια, χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ. Ελπίζω κι εγώ να βοήθησα από την πλευρά μου η ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα δύσκολο ματς με τη Βιγιαρεάλ, σίγουρα μας βοηθάει το 1-1 του πρώτου αγώνα, είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά οι Ισπανοί έρχονται να τα παίξουν όλα για όλα, δεν υπάρχει φαβορί.
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
* Μπορεί ο Σίλβα Κλέιτον να ήταν εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού, αλλά δεν ξέχασε τους παλιούς του συμπαίκτες τους οποίους χαιρέτησε όταν μετά το τέλος του αγώνα πέρασε από τα αποδυτήρια της Λάρισας.
* Συμπαίκτες στην εθνική Ελπίδων, Νίνης και Μπουκουβάλας αντάλλαξαν φανέλες μετά το τέλος του παιχνιδιού.
*Κόπηκαν 8.194 εισιτήρια και εισπράχτηκαν 92.849 ευρώ.
*Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης ήταν στο παιχνίδι αλλά όχι και ο ομόλογός του του ΠΑΟ Νίκος Πατέρας.
*Στον αγώνα και ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων Χρήστος Κέλλας (μαζί με την σύζυγό του Φωφώ) που είδε τον αγώνα μαζί με τους Λαρισαίους επιχειρηματίες Παναγιώτη Αραμπατζή και τον Γιώργο Αποστολάκη.
*Από μαύρη λιμουζίνα αφίχθη ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ Γιώργος Δώνης...
*Στον αγώνα και ο Λαρισαίος προπονητής του μπάσκετ Γιάννης Τζήμας
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass