ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Να τελειώσει με αξιοπρέπεια η ΑΕΛ ΓΣ

ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2009 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:29
 Αν έχει ένα στόχο πλέον η ΑΕΛ ΓΣ στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος της Α1 αυτός δεν είναι άλλος από τη διατήρηση της αξιοπρέπειας σε όλα τα επίπεδα. Μέχρι τώρα οι «βυσσινί» έχουν σημειώσει δύο νίκες που αποδεικνύονται πολύ λίγες για να τους κρατήσουν στην κατηγορία ή έστω να ελπίζουν. Η χρονιά ήταν δύσκολη από την αρχή και αυτό όλοι το γνώριζαν. Το μπάτζετ ήταν από τα χαμηλότερα στην Α1 (δεν ξεπερνούσε τις 500.000) και σε συνδυασμό με την απειρία των παικτών δεν άργησε να γίνει το… κακό.
Πλέον η διοίκηση σκέφτεται να διώξει κάποιους παίκτες (τους δύο Αμερικανούς και τον Αλιέβας) για να γλιτώσει μερικά χρήματα (αυτό θα γίνει βέβαια αν θέλουν οι ίδιοι οι παίκτες και αν βρουν ομάδα) αλλά σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα καθήσει ούτε και ο τεχνικός Βαγγέλης Αλεξανδρής, που έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και είναι πως θέλει την ομάδα ακέραιη ως το τέλος.
Πάντως όποια και αν είναι η εξέλιξη (είτε φύγουν δηλαδή οι παίκτες είτε όχι) το ζητούμενο είναι να διατηρηθεί η αξιοπρέπεια στους αγώνες της ομάδας καθώς το όνομα του συλλόγου είναι βαρύ…
Άλλωστε στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του παίκτη της ΑΕΛ ΓΣ Φάνη Παπακώστα λίγο μετά τη λήξη του ματς. Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του ήταν οι εξής: «Για μας ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι πιο πολύ ψυχολογικά. Προσπαθούμε να βρούμε κίνητρο να παίξουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και το σκορ πήρε μεγάλη έκταση. Στο δεύτερο βάλαμε όσο φιλότιμο και αξιοπρέπεια είχαμε ως ομάδα. Αυτό που μας απομένει είναι στα πέντε τελευταία παιχνίδια να καταθέσουμε όσα ψυχικά αποθέματα έχουμε μέσα στο γήπεδο».
Από την πλευρά του ο παίκτης του Πανελληνίου Μανώλης Παπαμακάριος είπε τα παρακάτω: «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Έχουμε κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Ήμασταν σοβαροί από την αρχή και παίξαμε καλά για 20-25 λεπτά. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Μπράβο στα παιδιά της ΑΕΛ ΓΣ γιατί ξέρω τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν. Πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να συνεχίσουν να δουλεύουν για να κάνουν αυτό που αγαπάνε».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass