ΔΙΝΕΙ Η ΑΕΛ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Καθοριστικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2009 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:30
 Το πιο καθοριστικό παιχνίδι δίνει μεθαύριο στο γήπεδο Αλκαζάρ η ΑΕΛ στις 4.45 μ.μ. με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα καθώς με νίκη η Λαρισινή ομάδα θα βρεθεί μια ανάσα από την πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.Η ΑΕΛ έχει το πλεονέκτημα των τριών βαθμών από τον Άρη αλλά σίγουρα αυτό που πρέπει να κάνει για να το διατηρήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρας και να πάρει τουλάχιστον μία νίκη σε ένα από τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν.Ο μεθαυριανός αντίπαλος είναι δύσκολος για την ΑΕΛ και αυτό μαρτυράει και το γεγονός ότι βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ υπάρχουν και αρκετά προβλήματα μια και θα απουσιάσει ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ενώ ο Νταμπίζας παρότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με ελαφριά διάσειση θα αγωνιστεί κανονικά.
Ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε μεγάλο βάρος στην ανάταση της ψυχολογίας της ομάδας μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΟ με 3-0 και θα κάνει και αρκετές αλλαγές με πιο σημαντική την επιστροφή Ααράμπ και Βενετίδη. Επίσης είναι πολύ πιθανό να δούμε και τον Ιγγλέσιας στην αρχική ενδεκάδα. Περισσότερα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΤΣΟΛΗ
Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ Στέφανος Κοτσόλης σε δηλώσεις του για το μεθαυριανό παιχνίδι τόνισε τα εξής: «Θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια που απομένουν έχουν την ίδια σημασία και βαρύτητα. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα όλη την εβδομάδα και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο επιδιώκοντας ως το τέλος του πρωταθλήματος να πάρουμε τους πόντους εκείνους που θα μας εξασφαλίσουν την πέμπτη θέση. Δεν θέλω να σκέφτομαι άλλους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την τελική μας κατάταξη. Πιστεύω στην ομάδα μας και στις δυνατότητές της και θέλω να την δω τελειώνοντας η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος εκεί που της αξίζει».
ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ
Σήμερα Πέμπτη 12/03 και ώρα 19.00 στο επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, VISSINI STORE (Μανωλάκη 1), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη διανομή δωρεάν εισιτηρίων της Θύρας 1 σε μαθητές Γυμνασίων για το παιχνίδι ΑΕΛ-ΠΑΟΚ. Η εκδήλωση θα γίνει παρουσία ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Σημειώνεται ότι γενικότερα για διάθεση εισιτηρίων το VISSINI STORE θα παραμείνει ανοιχτό και σήμερα το απόγευμα και ώρες από 17.00 έως 20.00.
ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΠΑΟΚ
Οριστικά απόντες από τον αγώνα του ΠΑΟΚ στη Λάρισα, το Σάββατο, θα είναι οι τραυματίες Δάρλας, Γκαρσία και Μάρκος Αντόνιο που δεν μπόρεσαν ούτε και χθες να προπονηθούν. Απών θα είναι και ο τιμωρημένος Βλάνταν Ιβιτς, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ο έμπειρος αμυντικός θα καταλάβει την θέση του επίσης τιμωρημένου Τζο Μπιζέρα.
Ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα περιείχε η χθεσινή προπόνηση της ομάδας, στην οποία μετά από πρόσκληση του Φερνάντο Σάντος πήρε μέρος και ο αριστερός μπακ της ομάδας Νέων, Κώστας Σταφυλίδης.
Ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης με επιστολή τους συγχαίρουν τον Λαρισαίο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Κώστα Χαλκιά, για την αξιέπαινη ενέργειά του να προστατεύσει τον Αντώνη Νικοπολίδη, σε επιθετική ενέργεια που του έγινε από οπαδό του ΠΑΟΚ. "Τέτοια παραδείγματα αποδεικνύουν πως μπορεί να ζούμε σε εποχές διαφθοράς και βίας δεν παύουν όμως να υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις που φανερώνουν υπέροχους χαρακτήρες και έντιμους ανθρώπους" αναφέρει η επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος των Βετεράνων Θεσσαλονίκης, Λώλος Χασεκίδης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass