ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η Α.Ε.Λ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Αλλαγές ετοιμάζει ο Ουζουνίδης

* ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ * ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Λ. ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ...

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2009 2:06 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:32
Το πρώτο βήμα από τα τέσσερα που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης θέλει να κάνει την Κυριακή η Α.Ε.Λ., όπου στις 8 μ.μ. στο «Καυταντζόγλειο» στάδιο θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή.Οι «βυσσινί» θέλουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος έξι βαθμούς και αν είναι δυνατόν να τους κατακτήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και το παιχνίδι της Κυριακής στο αχανές «Καυταντζόγλειο» προσφέρεται για βαθμό η βαθμούς αν και μέχρι τώρα η πικρή αλήθεια είναι ότι η Α.Ε.Λ. στα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσει δεν τα κατάφερε και αντιμετώπισε (ιδίως χωρίς Γιαννακόπουλο) πολλές δυσκολίες με αποκορύφωμα το εκτός έδρας παιχνίδι στη Φυλή με τον Θρασύβουλο (0-0).
Στο μεταξύ με δεδομένη την άσχημη εμφάνιση που έκανε η Α.Ε.Λ. στο παιχνίδι με τον πολύ καλό Π.Α.Ο.Κ. (0-0) παρά το γεγονός ότι ο βαθμός αποδείχθηκε «χρυσάφι» (με δεδομένη τη νίκη της Ξάνθης επί του Άρη) ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης ετοιμάζει να κάνει πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα που θα αφορά στην άμυνα (δεδομένη είναι η επιστροφή του Κατσιαρού στη θέση του τιμωρημένου Βενετίδη), αλλά και στα χαφ (με δεδομένη και την επιστροφή του Στέλιου Γιαννακόπουλου που χθες προπονήθηκε κανονικά).
Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι παίκτες ταλαιπωρήθηκαν από τους επιθετικούς του Π.Α.Ο.Κ. ενώ και στη μεσαία γραμμή οι Θεσσαλονικείς έδειχναν αρκετά δυνατοί.
Μάλλον θα μείνει μετά από καιρό εκτός ενδεκάδας ο Μπουκουβάλας που ίσως έχει κουραστεί από τα συνεχή παιχνίδια (ο νεαρός έχει αφήσει πολλές ελπίδες για το μέλλον και θεωρείται σημαντική επένδυση για τη λαρισινή ομάδα) αλλά είναι άγνωστο αν θα παίξει δεξί μπακ ο Βέμπερ ή ο Κυριάκος.
Σίγουρα δύσκολα θα είναι στο αρχικό σχήμα ο Σαρμιέντο που το τελευταίο διάστημα δεν έχει πολύ καλή απόδοση, ενώ εκτός του Γιαννακόπουλου δεν αποκλείεται να επανέλθει και ο Κυριακίδης.
Περισσότερα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση, αλλά και στην αυριανή, που θα δείξει, όπως πάντα, ο τεχνικός την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.          
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Επίσημα στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. δεν μιλάνε για τα μεταγραφικά και ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης δηλώνει ότι «έχουμε το πρωτάθλημα και δεν ασχολούμαστε με μεταγραφικές κινήσεις και το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με τον Ηρακλή» αλλά πληροφορίες που διαρρέουν από μάνατζερ αναφέρουν ότι υπάρχουν συζητήσεις και κάποιοι αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η Α.Ε.Λ. να κάνει τι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις τον Απρίλιο και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα πρέπει να μπει έτοιμη στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που ενδεχομένως να αρχίσουν από 15 Ιουλίου και η προετοιμασία από τις 15 Ιουνίου.
Μάλιστα πληροφορίες θέλουν να έχουν γίνει συζητήσει και με αρκετούς παίκτες για ανανεώσεις συμβολαίων αλλά ακόμα καμία πλευρά δεν μιλάει μια και θεωρείται πρώιμο.
Τέλος για το σέντερ φορ που αναφέραμε οι πληροφορίες για την αξία του διαρκώς πληθαίνουν. Αναφέρουν ότι δεν είναι νεαρός αλλά είναι διεθνής (έχει παίξει και σε ελληνικό γήπεδο) και η αξία του είναι αρκετά υψηλή. Η μεταγραφή του θα κοστίσει για διετές συμβόλαιο περίπου 60.000 ευρώ ενώ κάποια μετακίνησή του στο πρόσφατο παρελθόν έφθασε περίπου το 1.000.000 ευρώ!
Στο μεταξύ πληροφορίες από άλλους μάνατζερ αναφέρουν ότι η Α.Ε.Λ. κινείται και για απόκτηση και άλλων παικτών αλλά χωρίς να διαρρέουν ονόματα και θέσεις. Μάλιστα ένας εξ αυτών μας αποκάλυψε ότι οι «βυσσινί» θα ανακοινώσουν δύο μεταγραφές μέσα στον Απρίλιο κάτι που σημαίνει και γρήγορη ενίσχυση.
Η ουσία είναι ότι η Α.Ε.Λ. αυτή τη στιγμή βάσει των πληροφοριών που έχουμε κινείται όχι μόνο για τον εγνωσμένης αξίας σέντερ φορ αλλά και για δύο άλλους παίκτες που ουδέποτε στο παρελθόν γράφτηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Α.Ε.Λ., αν πιστέψουμε λεγόμενα μάνατζερ. Η Π.Α.Ε. πολύ σωστά πράττει που κινείται γρήγορα αλλά βάζει ως προτεραιότητα τα τέσσερα παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος παρά το γεγονός ότι ο κόσμος διψάει να μάθει τις μεταγραφικές κινήσεις που η μία ειδικά θα προκαλέσει απίστευτο ενθουσιασμό και θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στη λαρισινή ομάδα. Ίσως τη νέα χρονιά οι στόχοι να είναι ακόμα μεγαλύτεροι από την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα...
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ
O Βασίλης Παμπορίδης του Συνδέσμου Διαιτητών Κιλκίς θα διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο» έχοντας για βοηθούς τους Α. Νικολακόπουλο και Χ. Γενναίο, αμφότεροι του Συνδέσμου Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σ. Μάνταλος του ιδίου Συνδέσμου.
Ο Ηλίας Σπάθας (συνδέσμου Πειραιά) ορίστηκε διαιτητής στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός, ενώ την αναμέτρηση του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα διευθύνει ο Κουκουλάκης (συνδέσμου Ηρακλείου).
Οι διαιτητές και οι βοηθοί της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα είναι:
*ΑΕΚ-Λεβαδειακός (22/3, 20.00 - O.A.K.A.): Κωνσταντινέας Π. (Μεσσηνίας), Ασημακόπουλος Γ. (Μεσσηνίας), Μπαλτάς Χ. (Αχαΐας),4ος: Ντάτης Ν. (Χίου), παρ.:Ντάουλας Δ. (Αιτ/νίας)
*Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (22/3, 20.00 - γηπ. Αστέρα Τρίπολης): Σπάθας Η. (Πειραιά), Φαντόπουλος Ν. (Πειραιά), Ιωσηφόγλου Ν. (Αθηνών), 4ος:Σιδηρόπουλος Α. (Δωδ/νήσου), παρ.:Δούρος Γ. (Κορίνθου)
*Ηρακλής-ΛΑΡΙΣΑ (22/3, 20.00 - Καυταντζόγλειο):Παμπορίδης Β. (Κιλκίς), Νικολακόπουλος Α. (Αθηνών), Γενναίος Χ. (Αθηνών), 4ος: Μάνταλος Σ. (Αθηνών),παρ.:Τεροβίτσας Β. (Αιτ/νίας)
*ΟΦΗ-Πανθρακικός (22/3, 20.00 - Παγκρήτιο): Πολατιάν Λ. (Πέλλας), Παπαδόπουλος Κ. (Κοζάνης), Ευθυμιάδης Δ. (Πιερίας), 4ος: Καστανίδης Γ. (Θεσ/νίκης), παρ.:Σωμαρακάκης Φ. (Αθηνών)
*Πανιώνιος-Ολυμπιακός (22/3, 20.00 - γηπ. Νέας Σμύρνης): Κουκουλάκης Μ. (Ηρακλείου), Τάτσης Δ. (Ηπείρου),Βελούδης Α. (Θεσ/νίκης), 4ος: Κατσιδώνης Ε. (Δωδ/νήσου), παρ.:Παπαδάκος Σ. (Λακωνίας)
*Πανσερραικός-Άρης (22/3, 20.00 - ΔΗΜ. γηπ. Σερρών): Δαλούκας Γ. (Θεσσαλίας), Μπιτσίδης Δ. (Θράκης), Τρύφων Π. (Δράμας), 4ος:Αμπάρκιολης Α. (Θεσ/νίκης), παρ.: Βέλλιος Α. (Ξάνθης)
*ΠΑΟΚ-Θρασύβουλος(22/3, 20.00 - Α.Σ. ΠΑΟΚ Τούμπας): Σταθόπουλος Γ. (Αχαΐας), Σταματόγλου Ι. (Καβάλας), Γκάγκας Δ. (Λάρισας), 4ος:Κουκλομένος Θ. (Λάρισας),παρ.: Σπυρόπουλος Ι. (Φθιώτιδας)
*Ξάνθη-Εργοτέλης (22/3, 20.00 - Α.Κ. Ξάνθη Πηγάδια): Μαζαράκος Η. (Άρτας), Γούκος Δ. (Ηπείρου), Βλάχος Κ. (Γρεβενών), 4ος: Χαραλαμπίδης Ν. (Καβάλας), παρ.: Τεβεκέλης Μ. (Θεσ/νίκης)
ΕΚΔΡΟΜΗ
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή 22/3 στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Ηρακλή. Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά μέχρι το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία του συνδέσμου Πραξαγόρα 2 και ώρες 19.30 έως 22.00, τηλ. 2410-257.910.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass