ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ

Χωρίς Φράνσις η ΑΕΛ ΓΣ

* ΑΝΕΜΕΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Ο ΣΑΜΙ ΜΕΧΙΑ

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2009 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:32
Χωρίς τον Τορίν Φράνσις προπονήθηκε χθες η ομάδα της ΑΕΛ ΓΣ και πλέον είναι πιθανό ο Αμερικάνος να μην παίξει ούτε στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Ο Φράνσις προσπαθεί να βρει μια ομάδα να μεταγραφεί αλλά παράλληλα να ικανοποιεί και τις οικονομικές του απαιτήσεις. Παράλληλα κάτι τέτοιο θέλει και η λαρισινή ομάδα για να φύγει από τις... πλάτες της ένα σημαντικό οικονομικό βάρος. Χθες έγινε γνωστό πως υπήρξε συζήτηση με τον σύλλογο της Χαποέλ Ιερουσαλήμ αλλά δεν υπήρξε κάτι πιο προχωρημένο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Εβραίοι θέλουν να τον «κλείσουν» από τώρα και για του χρόνου αλλά ο Αμερικανός παίκτης διστάζει καθώς θεωρεί πως μπορεί να κερδίσει ακόμα πιο καλό συμβόλαιο.
Ανάλογη είναι και η κατάσταση για άλλους δύο παίκτες της ΑΕΛ ΓΣ που είναι οι Σάμι Μέχια και ο Νέστορας Κόμματος. Όσον αφορά στον πρώτο, χθες βράδυ περίμενε μια πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα και αν ήταν συμφέρουσα δεν αποκλείεται και σήμερα κιόλας να έχουμε εξελίξεις. Ο Λαρισαίος Νέστορας Κόμματος από την πλευρά του έχει την πολυτέλεια να βρίσκεται στην πόλη του και να εξετάζει πιο συγκροτημένα κάποιες επιλογές που έχει αλλά όπως φαίνεται δεν θα αργήσει και αυτός να μεταγραφεί.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass