ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΡΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Ο Ουζουνίδης είδε Μερεμπασβίλι

ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΑΦ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΤΟ 2008

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2009 22:57 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:35
 Η «Ε» και στη στήλη «Ελεύθερες Βολές» αποκάλυψε χθες ότι ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης πήγε ταξίδι στην Κύπρο (μάλιστα χθες δεν ήταν στην προπόνηση όπως δεν θα είναι και σήμερα) προκειμένου να δει παίκτη που ενδιαφέρει για απόκτηση τη λαρισινή ομάδα στον αγώνα των εθνικών ομάδων της Κύπρου και της Γεωργίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010.
Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ο Γεωργιανός χαφ Γκιόργκι Μερεμπασβίλι που παίζει στην Ντιναμό Τιφλίδας.Ο Μερεμπασβίλι έχει γεννηθεί στις 15 Αυγούστου (σημαδιακή ημερομηνία για την Ορθοδοξία καθώς γιορτάζεται η Κοίμηση της Θεοτόκου), 1986 αγωνίζεται στη θέση των χαφ και ζυγίζει 74 κιλά. Παρότι μόλις 23 χρονών αναδείχθηκε το 2008 καλύτερος παίκτης της Γεωργίας (το 2006 και το 2007 βγήκε ο Αρβελάτζε) ενώ είναι 14 φορές διεθνής εκ των οποίων τις τέσσερις με την εθνική Ανδρών.
Φέτος που η Ντιναμό Τυφλίδας είναι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος είναι πρώτος σκόρερ με οκτώ γκολ και ο παίκτης θα αγοραστεί από τους Γεωργιανού, μια και έχει για δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο.  
Ο Ουζουνίδης πήγε να δει τον παίκτη ο ίδιος, μια και αν δώσει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του η μεταγραφή θα κοστίσει πάνω από 500.000 ευρώ αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής διεκδικείται από τέσσερις ακόμα ευρωπαϊκές ομάδες αλλά η ΑΕΛ σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες έχει προχωρήσει σημαντικά τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα αλλά και τον ποδοσφαιριστή.
Δεν αποκλείεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για τη νέα αγωνιστική περίοδο και φαίνεται πόσο γρήγορα για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε ο σχεδιασμός μια και πίστη όλων είναι ότι η ομάδα θα παίξει του χρόνου στην Ευρώπη τερματίζοντας στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ
Οι πληροφορίες θέλουν εκτός του Γκιόργκι Μερεμπασβίλι να ακολουθούν τρεις ακόμα μεταγραφές και είναι όλοι ξένοι παίκτες. Ο ένας αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και προέρχεται από χώρα της Λατινικής Αμερικής, ο δεύτερος τερματοφύλακας και προέρχεται από χώρα εκτός Ευρώπης και ο τρίτος είναι Ευρωπαίος γνώριμος στο ελληνικό πρωτάθλημα.
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Πάντως από αύριο κάθε μεταγραφικό σήριαλ για την ΑΕΛ θα σταματήσει όπως και κάθε μεταγραφική δραστηριότητα που εντάθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος μια και την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει ο... τελικός για την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλάιη οφ και στην Ευρώπη και αναφερόμαστε στο παιχνίδι της Κυριακής 5 Απριλίου με αντίπαλο τον Πανιώνιο, ένας αγώνας που αν κερδηθεί τότε η πέμπτη θέση δεν χάνεται με τίποτα στα δύο τελευταία παιχνίδια που θα απομείνουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΧΟΡΗΓΩΝ
Με επίσημο χορηγό των εκδηλώσεων το «Gaea Life Style Center», η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 διοργανώνει από 2-4 Απριλίου, το καθιερωμένο τριήμερο Χορηγών, τιμώντας τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που στάθηκαν δυναμικά στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου. Πρόκειται για μια σειρά εκδηλώσεων που στοχεύουν στη συμμετοχή των φιλάθλων όλων των ηλικιών και στην ανάδειξη του κοινωνικού χαρακτήρα του ποδοσφαίρου, γενικότερα αλλά και ειδικότερα στην πόλη της Λάρισας. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
 - ΠΕΜΠΤΗ 2/4 (5.30 μ.μ.): Τα παιδιά ζωγραφίζουν για το ποδόσφαιρο
Στον στεγασμένο χώρο του Εμπορικού Κέντρου «GAEA», παρουσία ποδοσφαιριστών και χορηγών, ομάδες παιδιών που θα συσταθούν μετά από ελεύθερη προσέλευση, θα κληθούν να ζωγραφίσουν διαφορετικά θέματα που αφορούν σε όλες τις πτυχές του ποδοσφαίρου. Τα έργα τους θα εκτεθούν σε ειδικό χώρο στο στάδιο Αλκαζάρ, στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερα φιλόδοξο event, που στόχο έχει να περάσει στα παιδιά, αλλά και στους γονείς, την πολυδιάστατη αξία του ποδοσφαίρου.
 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/4 (10 π.μ.-10 μ.μ.): Έκθεση Χορηγών – Συναυλία
Στην Κεντρική πλατεία θα στηθούν περίπτερα χορηγών, τα οποία θα μπορούν ελεύθερα όλοι οι φίλαθλοι να επισκεφθούν και να ενημερωθούν σχετικά με τη δράση και τα προϊόντα τους. Κατά τις απογευματινές ώρες θα επισκεφθούν το χώρο η τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές της ομάδες, για να συνομιλήσουν με τον κόσμο, να φωτογραφηθούν και να υπογράψουν αυτόγραφα. Στις 8.30 μ.μ. την εκδήλωση θα «ντύσουν» με μια ξεχωριστή συναυλία τους οι «Pandora’s Box».
 - ΣΑΒΒΑΤΟ 4/4 (12 μ.): Επίσημη παρουσίαση Χορηγών
Σε αίθουσα του «Larissa Imperial Classical Hotel», παρουσία όλων των στελεχών της ομάδας, των πολιτικών και αθλητικών αρχών της πόλης, αλλά και φιλάθλων, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των επιχειρήσεων που συμμετείχαν φέτος στην ομάδα των χορηγών της ΑΕΛ και στήριξαν από το ξεκίνημα της περιόδου την προσπάθειά της.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass