ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ-ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Καβγάς για τη… φανέλα!

*ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΜΠΗΚΕ, ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2009 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:36
Μια φανέλα άναψε… φωτιές στον αγώνα της Δ΄Εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στον Αστέρα Ιτέας και τον Α.Ο. Τρικάλων, που τελείωσε ισόπαλος 0-0.
Ένα αποτέλεσμα που έφερε ανακατατάξεις στον 4ο όμιλο, όπου πέρασε στην κορυφή ο Τύρναβος 2005, μετά την επιβλητική νίκη επί του Οπούντιου Μαρτίνου, με σκορ 6-1.
Υποστηρίζεται λοιπόν ότι ο προπονητής των γηπεδούχων έκανε αλλαγή 20χρονο και έβαλε στη θέση παίκτη, που δεν πληρούσε τις ηλικιακές προϋποθέσεις, δεν ήταν δηλαδή κάτω των 20 ετών όπως ορίζει το γράμμα του νόμου, για να τον αντικαταστήσει.
Πάντως επικράτησε σύγχυση, αφού οι παράγοντες και ο προπονητής της Ιτέας υποστήριξαν, ότι η ομάδα τους έπαιζε με πέντε 20χρονους στον συγκεκριμένο αγώνα, οπότε ο Αστέρας μπορούσε να κάνει τέτοια αλλαγή.
Όμως τα Τρίκαλα ισχυρίζονται ότι ο Αστέρας Ιτέας έπαιξε για 5΄ λεπτά το παιχνίδι με τρεις μικρούς-ενώ στην προκήρυξη είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να παίζουν τέσσερις μέχρι το τέλος- κάτι που επικαλούνται ότι φαίνεται και στο Φ.Α.
Κι ενώ λοιπόν χθες εκδόθηκε δελτίο Τύπου ότι επρόκειτο να κατατεθεί ένσταση για αντικανονική συμμετοχή τού ποδοσφαιριστή Ιωάννου της ομάδας της Ιτέας στον αγώνα Αστέρας Ιτέας-Α.Ο. Τρίκαλα, σήμερα ενδεχομένως να κατατεθεί και νέα ένσταση.
ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Από την πλευρά του Τυρνάβου που έχει κάθε λόγο να ενδιαφέρεται για να παραμείνει το αποτέλεσμα που τελείωσε το συγκεκριμένο παιχνίδι, υποστηρίζεται ότι φαίνεται καθαρά στο βίντεο ο 20χρονος που μπήκε ως αλλαγή, στο παιχνίδι.
Η υπόθεση θα απασχολήσει την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, εφόσον κατατεθεί τελικά ένσταση από τα Τρίκαλα.
*Αναφορά για το συγκεκριμένο θέμα γίνεται και από το αθλητικό site Sportrikala, που έχει ως κύριο τίτλο: «Καταθέτει ένσταση ο ΑΟΤ, αλλά για ποιον;».
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Εν τω μεταξύ ο ποδοσφαιριστής της Ιτέας από τα Φάρσαλα, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, το όνομα του οποίου ακούστηκε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με δηλωσή του στην «Ε», αναφέρει τα εξής: «Εγώ την ώρα του παιχνιδιού Ιτέας-Τρικάλων βρισκόμουν στα Φάρσαλα και δεν έχω σχέση με ό,τι συνέβη στο γήπεδο της Ιτέας.
Ως εκ τούτου, ας αναζητηθούν αλλού πιθανές ευθύνες και να πάψουν να με ενοχλούν».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass