ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ολυμπιακές σπουδές, Ολυμπιακή παιδεία…

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2009 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:36
 Στο συνεδριακό κέντρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έλαβε χώρα η Επίσημη Ανακοίνωση της έναρξης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ολυμπιακές Σπουδές, Ολυμπιακή Παιδεία, Οργάνωση και Διαχείριση Ολυμπιακών Εκδηλώσεων» που οργανώνεται από τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με την ευγενική χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, κ. Ισίδωρος Κούβελος, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Κωνσταντίνος Δημόπουλος και ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού και Επίτιμος Κoσμήτορας της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, κ. Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, παρουσίασαν με ομιλίες τους τη λειτουργία της ΔΟΑ και του νέου Μεταπτυχιακού Προγράμματος.
Την έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρος Καπράλος, η κυρία Μαριάννα Λάτση και ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων η υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Απασχόλησης κ. Φάνη - Πάλη Πετραλιά, ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης, προσωπικότητες της εκπαιδευτικής κοινότητας, καθώς και της αθλητικής και ολυμπιακής οικογένειας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass