ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αποκλεισμός σοκ για τον Τύρναβο 2005

* ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΜΕ 1-0

Δημοσίευση: 09 Απρ 2009 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:45
Ήττα - σοκ υπέστη χθες στο γήπεδό του ο Τύρναβος 2005 στην παράταση από το Μουζάκι με 1-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια, του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος.
Η ομάδα του Τυρνάβου αγωνίστηκε με πολλά νέα πρόσωπα στη βασική ενδεκάδα, καθώς ο Μιχάλης Ζιώγας με τον Βασίλη Νάρη θέλησαν να ξεκουράσουν βασικούς ποδοσφαιριστές, που είχαν πολλά συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και στο κύπελλο της ΕΠΣΛ.
Οι νέοι αυτοί παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν προσπάθησαν να δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, όμως δεν είχαν αποτελεσματικότητα και συνάντησαν πολλές δυσκολίες, απέναντι σε μια πολύ καλή και μαχητική όπως έδειξε πως είναι ομάδα το Μουζάκι, το οποίο θα διεκδικήσει την ανοδό του στην Δ’ Εθνική, μέσω αγώνων πλέι όφ που θα γίνουν στην Α’ΕΠΣ Καρδίτσας, μετά το Πάσχα.
Μπορούμε να πούμε ότι οι παίκτες του πίστεψαν περισσότερο στην πρόκριση και όσο περνούσε η ώρα έβγαιναν πολύ γρήγορα στις αντεπιθέσεις, κυρίως από τα πλάγια.
ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ
Το χθεσινό παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση και συγκεκριμένα στο 117’, όπου από πάσα του Κίσσα ο Σιώμος εκμεταλλεύθηκε λάθος συνεννόηση της αμυντικής γραμμής του Τυρνάβου και στο κενό τέρμα με πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 0-1.
ΔΟΚΑΡΙ Ο ΚΑΤΣΑΒΟΣ- ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ
Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στο τέλος της κανονικής διάρκειας, εκεί όπου το Μουζάκι έμεινε με δέκα παίκτες και ο Τύρναβος είχε ένα δοκάρι.
Συγκεκριμένα, στο 89’ από πάσα του Γρηγορίου ο Κουβελάς βγήκε τετ-α-τετ αλλά ο Μάτας με αυτοθυσία κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.
Στην φάση αυτή τραυματίστηκε στο μάγουλο ο γκολκίπερ της Καρδιτσιώτικης ομάδας (σ.σ. μετά τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα μεταφέρθηκε στο ΚΥ Τυρνάβου για να του γίνουν ράμματα) και καθώς ήδη είχαν πραγματοποιηθεί οι τρεις αλλαγές, την εστία ανέλαβε να υπερασπίσει ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα Λάρισας, Τάσος Κανιούρας.
Εκείνος πραγματοποίησε δυο σωτήριες αποκρούσεις, την πρώτη στο 102’ σε σουτ του Κατσαβού και τη δεύτερη στο 118’ όταν... απογειώθηκε σε κεφαλιά του Καρκαλέτση και απέτρεψε την ισοφάριση, ενώ στο 90+1 από γύρισμα του Καρκαλέτση, ο Κατσαβός έπιασε ένα δυνατό σουτ και η μπάλα αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κανιούρα.
* Στις κυριότερες φάσεις της χθεσινής αναμέτρησης, είχαμε:
12’Μέσα στην περιοχή ο Ζαφειράκης δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, ενώ δίπλα του περίμενε ο Κατσαβός αμαρκάριστος για να δεχθεί την μπάλα.
14’ Σε μπροστινή μπαλιά του Ρέπα στον Κανιούρα, πρόλαβε τον επιθετικό του Μουζακίου και του απέσπασε την μπάλα ο γκολκίπερ Κιόρογλου.
35’ Από καλή θέση ο Ζαφειράκης σούταρε ψηλά άουτ.
52’Γκολ που πέτυχε ο Κανιούρας, ακυρώθηκε με υπόδειξη του επόπτη κ.Παπαγεωργίου, ως οφσάιντ.
65’ Ο Κανιούρας επιχείρησε το σουτ και ο Κιόρογλου απέκρουσε με ωραία προσπάθεια την μπάλα την μπάλα.
77’ Έξυπνα ο Γρηγορίου τροφοδότησε τον Καρκαλέτση, ο οποίος σούταρε ψηλά άουτ.
87’Ο Κουβελάς επιχείρησε το σουτ και ο Μάτας απέκρουσε την μπάλα.
94’ Σε μπροστινή μπαλιά του Κίσσα, ο Νικολούσιος με πλασέ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
105’Μετά από σέντρα του Γρηγορίου, με κεφαλιά ο Καρκαλέτσης έστειλε την μπάλα άουτ.
109’ Κακό κοντρόλ έκανε ο Κίσσας κι ενώ βρισκόταν μόνος του, με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο Κιόρογλου.
* Γενικά μπορούμε να πούμε ότι ο Τύρναβος ήθελε αλλά δεν μπορούσε να βρει λύσεις για να κάνει το παιχνίδι του, έγιναν αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις και γενικά υπήρχε νευρικότητα όσο περνούσε η ώρα και το σκορ έμεινε στο 0-0.
Από την άλλη πλευρά το Μουζάκι δικαίωσε με την παρουσία του την πρώτη θέση στην οποία βρίσκεται στον 2ο όμιλο της Α’κατηγορίας Καρδίτσας, έχει παίκτες που μάχονται φιλότιμα και καθώς δεν φοβήθηκε το ματς, στο τέλος πανηγύρισε τη σπουδαία αυτή επιτυχία του.
Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του νεαρού Παναγιωτόπουλου (Θεσσαλίας) που ήταν κοντά στις φάσεις, ενώ και ο δεύτερος επόπτης Τριάντος, είχε σωστές υποδείξεις.
Αντίθετα, ο πρώτος επόπτης Παπαγεωργίου σταμάτησε στο πρώτο ημίχρονο με ανύπαρκτα οφσάιντ επιθέσεις των παικτών του Τυρνάβου και δικαιολογημένα εκφράστηκαν διαμαρτυρίες, για τις αποφάσεις του.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Κιόρογλου, Αθανασούλης, Συρούκης, Ιωαννίδης, Χασιώτης, Γρηγορίου, Κατσαβός, Μπάσιος (55’Καρκαλέτσης), Κωτούλας (90+1), Ζαφειράκης (80’Κουβελάς), Σιαφαρίκας.
ΜΟΥΖΑΚΙ: Μάτας, Γεωργιάδης, Ζαρνακούπης (80’Παπαντώνης), Τόλιας, Γιαννούλας (46’Κίσσας), Ρέπας (65’ Λιάπης), Αναστασίου, Μπαϊρακτάρης, Σιώμος, Νικολούσιος, Κανιούρας.
* Έντονη έκαναν την παρουσία του 20 περίπου φίλαθλοι του Μουζακίου, που δεν σταμάτησαν λεπτό να παροτρύνουν τους παίκτες της ομάδας τους.
* Παρών στο γήπεδο του Τυρνάβου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Σωτήρης Πάπαρης.
* Πρώην παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας ήταν ο Τάσος Κανιούρας και πήγαν να τον δουν ο Ζήσης Γρηγορίου με τον Μανόλη Δασκαλόπουλο, που συνεργάστηκαν μαζί του.
* Μάλιστα ο Κανιούρας που... έκλεψε την παράσταση στη θέση του τερματοφύλακα όπου αγωνίστηκε, φωτογραφήθηκε στο τέλος με τον τεχνικό του Τυρνάβου Μιχάλη Ζιώγα, καθώς υπάρχει αλληλοεκτίμηση και στους δυο.
* Άψογος στα καθηκοντά του ο παρατηρητής αγώνα Μάνθος Αγγελούλης.
* Ο Τύρναβος 2005 είχε να ηττηθεί στην έδρα του από το παιχνίδι του πρώτου γύρου πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα, στις 12 Οκτωβρίου του 2008.
* Το Μουζάκι θα παίξει στην επόμενη φάση με τη Φαρκαδόνα, η οποία κέρδισε χθες εκτός έδρας τον Ατρόμητο Σπερχειάδας με σκορ 2-1.
Στο άλλο παιχνίδι του 4ου ομίλου, ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, με σκορ 1-0.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass