Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ (4 μ.μ.)

Χωρίς Αριγκμπάμπου

Δημοσίευση: 10 Απρ 2009 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:46
Η Ολύμπια συνέχισε την προετοιμασία της για τον αγώνα που δίνει αύριο στις 4 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας και ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Στέφαν Αριγκμπάμπου να συνεχίζει να ταλαιπωρείται από θλάση προσαγωγών και από τον φυσιοθεραπευτή Κώστα Αγορογιάννη διαπιστώθηκε ότι δεν μπορεί να αγωνισθεί.
Στα αρκετά προβλήματα που έχει η λαρισινή ομάδα από αποχωρήσεις παικτών προστέθηκε ένα ακόμα που αφορά σε τραυματισμό παίκτη.
Στο μεταξύ η διοίκηση της Ολύμπια προχώρησε σε όλες τις νομικές ενέργειες ώστε να διασφαλιστούν τα χρήματα των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας. Κάθε ποσό που θα έρχεται από την ΕΡΤ και τον ΟΠΑΠ πλέον θα πηγαίνει μέσω διοικητικού στελέχους της Ολύμπια στους δικαιούχους του.
Τέλος, ο πρόεδρος της Ολύμπια, Γιώργος Μαλάκος, περιμένει το τέλος του πρωταθλήματος για να ανακοινώσει τις αποφάσεις του για την ομάδα και τη διαφαινόμενη συγχώνευση για την οποία υπάρχουν κάποια ερωτήματα που θα πρέπει να λυθούν για να μπορέσει προχωρήσει.
Τη δεδομένη στιγμή αυτό που ενδιαφέρει είναι η ομάδα να παραμείνει και τυπικά στην κατηγορία κάτι που εκτός απροόπτου θα συμβεί αυτή την αγωνιστική, ενώ στόχος είναι να μπορέσουν οι παίκτες να κάνουν και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μία ή δύο νίκες. Το ευχάριστο για την Ολύμπια είναι ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα δώσει όλα τα παιχνίδια στη Λάρισα κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα έχει ταλαιπωρία από μετακινήσεις.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass