Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ

Νάτοι - νάτοι οι πρωταθλητές

ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΗ * ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΔΩΤΙΕΑΣ ΚΑΙ ΚΙΣΣΑΒΟΣ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2009 4:11 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:50
Ήταν το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων στο γήπεδο Γιάννουλης όταν ο διαιτητής κ. Θ. Κουκλωμένος σφύριζε τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στην τοπική Δήμητρα και την Ελασσόνα δίνοντας έτσι το έναυσμα για να ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή. Μια γιορτή με άφθονη σαμπάνια την οποία ολόκληρη η επαρχία Ελασσόνας καρτερούσε από την αρχή της χρονιάς.
Η ομάδα της Ελασσόνας είναι η φετινή πρωταθλήτρια στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία του νομού Λάρισας κερδίζοντας πανάξια την άνοδο στη Δ’ Εθνική κατηγορία. Μια ιστορική ημέρα για τη νεοσύστατη ομάδα της Ελασσόνας μετά τη συγχώνευση του Ολοσσώνα με τον ΠΟΕ που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2007 αφού το φετινό τρόπαιο είναι το πρώτο στη συλλογή της.
Η ομάδα της Ελασσόνας κατάφερε να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του βασικού στόχου της που είναι η ουσιαστική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην ευρύτερη περιοχή με την παρουσία της ομάδας στη Δ’ Εθνική σε πρώτη φάση και σε μεγαλύτερη κατηγορία αργότερα.
Στο συναρπαστικότερο, κατά κοινή ομολογία, πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στη μεγάλη τοπική κατηγορία η ομάδα του Χρήστου Γκάτα έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού. Μια επιτυχία αναμφισβήτητα πολύ μεγάλη που αντανακλά στην προσπάθεια των παικτών, στο έργο της τεχνικής ηγεσίας αλλά και τους κόπους της διοίκησης του κ. Κώστα Φώλλα και των συνεργατών του.
Γι’ αυτό και η επιτυχία αυτή γιορτάστηκε δεόντως. Αρχίζοντας από το γήπεδο Γιάννουλης και καταλήγοντας στην Ελασσόνα που χθες το βράδυ έμοιαζε με μεθυσμένη πολιτεία.
Κι ενώ στην Ελασσόνα τα πανηγύρια και οι χοροί καλά κρατούσαν στη γειτονική Τσαριτσάνη το κλίμα δεν ήταν το ίδιο αφού ο Οικονόμος είδε τις ελπίδες του να γκρεμίζονται. Οι «πράσινοι» που πραγματοποίησαν μία εξίσου εντυπωσιακή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα τερμάτισαν στη δεύτερη θέση έναν μόλις βαθμό πίσω από την Ελασσόνα ωστόσο έθεσαν από τώρα τις βάσεις για τη νέα χρονιά.
Στη ουρά του βαθμολογικού πίνακα την κατηγορία αποχαιρετούν ο Τοξότης Λάρισας, οι Αμπελόκηποι, ο Αετός Αμυγδαλέας και ο Ηρακλής Χάλκης. Η ομάδα της Χάλκης υποβιβάζεται μετά τη χθεσινή ήττα του Αχιλλέα Φαρσάλων στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής που ουσιαστικά σηματοδοτεί τον υποβιβασμό της Φαρσαλινής ομάδας.
Από κει και πέρα σε αγώνα μπαράζ θα οδηγηθούν ο Κίσσαβος Συκουρίου και ο Δωτιέας Αγιάς (αφού η διαφορά δεν ξεπέρασε τους πέντε βαθμούς) για το ποια ομάδα θα καταλάβει την 11η και ποια τη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην τελική κατάταξη. Επισημαίνεται ότι η ομάδα που θα τερματίσει στη 12η θέση κινδυνεύει με υποβιβασμό εάν υπάρξει υποβιβασμός και δεύτερης λαρισινής ομάδας από τη Δ’ Εθνική.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Φιλοκτήτης-Αμπελωνιακός   0-0
Μακρυχώρι-Φαλανιακός       1-0
Οικονόμος-Κίσσαβος           2-1
Τοξότης-Πλατύκαμπος         1-3
Χάλκη-Αμπελόκηποι            1-0
Δήμητρα Γιάνν.-Ελασσόνα   0-0
Α.Ε.Δ. Νίκαιας-Αμυγδαλέα 2-1
Αργυροπούλι-Δωτιέας          2-1
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ελασσόνα      76-10 74
-----------------------------
Οικονόμος      66-22 73
Αμπελωνιακός          69-25 66
Α.Ε.Δ. Νίκαιας           68-32 61
Φιλοκτήτης      56-34 54
Δήμητρα Γιάνν.           34-30 49
Μακρυχώρι    32-36 43
Αργυροπούλι 35-36 38
Πλατύκαμπος            32-45 38
Φαλανιακός    39-54 36
----------------------------
Δωτιέας          39-54 32
Συκούριο        30-52 29
----------------------------
Ηρακλής Χάλκης       32-54 25
Αμυγδαλέα     33-69 24
Αμπελόκηποι 22-45 23
Τοξότης Λάρ. 23-8    57
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝ.    0
ΕΛΑΣΣΟΝΑ 0
Στη Γιάννουλη έμελλε να παιχτεί η τελευταία παράσταση του φετινού τίτλου που ανέδειξε πρωταγωνίστρια την ομάδα της Ελασσόνας.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Χρήστου Γκάτα ήθελε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Δ’ Εθνική και τα κατάφερε.
Χωρίς να κινδυνέψει και έχοντας την καθολική υπεροχή πήρε τον πολύτιμο βαθμό αν και σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού θα δικαιούνταν κάποιο τέρμα ή τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σωρεία ευκαιριών που θα μπορούσαν να τους δώσουν τη νίκη και να αποβάλουν ένα μεγάλο μέρος από το άγχος τους. Από την άλλη πλευρά η Δήμητρα Γιάννουλης στάθηκε αξιοπρεπώς μέσα στο παιχνίδι προσπάθησε να αξιοποιήσει τα ατού της και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στις αρχές του β’ ημιχρόνου με τον Τάσιο.
Με την έναρξη του παιχνιδιού η Ελασσόνα πέρασε στο προσκήνιο και άρχισε να απειλεί τον αντίπαλό της. Έτσι μόλις στο 3ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Αναστασίου, ο Πρακατές με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 19’ πάλι μετά από σέντρα του Αναστασίου ο Νάνος από κοντά με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Η τελευταία καλή στιγμή του α’ ημιχρόνου καταγράφεται στο 21ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Αναστασιάδη στο δεύτερο δοκάρι ο Φουσίκας ξεμαρκάριστος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ.
Στην επανάληψη η Δήμητρα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 47’ έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Μανάκα ο Τάσιος με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Νούσια.
Από κει και πέρα η Ελασσόνα πήρε ξανά τα ηνία του παιχνιδιού δημιουργώντας δύο πολύ καλές στιγμές με τους Καζάκη και Νάνο στο 53’ και στο 55’ αντίστοιχα. Στο 71’ ο Τσιτσιούμης με ωραίο δυνατό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ ενώ στο 76’ ένα ακόμα ωραίο δυνατό σουτ αυτή τη φορά από τον Φουσίκα μετά από πάτημα-στρώσιμο του Νάνου πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 80’ ο Παναγιωτόπουλος κράτησε ανέπαφη την εστία του όταν εξουδετέρψσε το πολύ καλό σουτ του Πρακατέ στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του, ενώ στο 84’ ένα φάουλ του Αναστασιάδη πέρασε μόλις άουτ.
Η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού και μια από τις πιο σημαντικές ευκαιρίες της Ελασσόνας σημειώθηκε στο 86’ όταν μετά από διαγώνια πάσα του Αναστασιάδη ο Ζηρδέλης πρόλαβε σχεδόν πάνω στη γραμμή προ του Φουσίκα και έδιωξε σε κόρνερ.
* Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Θ. Κουκλωμένος, που είχε βοηθούς τους εξίσου πολύ καλούς κ. Τσακνάκη και Ρεντόπουλο.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Παναγιωτόπουλος, Καρκαντάς, Σκριάπας, Δαλακώνης, Ζηρδέλης, Θώμος (77’ Δάσσιος), Μανάκας, Σαΐτης, Κοντοδήμος, Τάσιος (69’ Ευθυμιάδης), Χατζημπύρος.
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Νούσιας, Βάλλας, Τσιτσιούμης, Καζάκης, Θανάσης, Φώλλας (78’ Μολάς), Νάνος, Πρακατές, Φουσίκας, Αναστασιάδης (90’ Καρατζιόλης), Παγκαρλιώτας.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ            2
ΚΙΣΣΑΒΟΣ     1
Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο εφετινό πρωτάθλημα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, που επικράτησε του Συκουρίου με 2-1.
Παρά τη νίκη, οι Τσαριτσανιώτες – όπως ήταν φυσικό - αποχώρησαν κατηφείς από το γήπεδο, αφού τελικά – μετά την ισοπαλία της Ελασσόνας στη Γιάννουλη - τερμάτισαν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μη καταφέρνοντας να κάνουν το μεγάλο άλμα για την Δ’ Εθνική.
Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, και δεν είχε πολλές φάσεις.
Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με αρκετά λάθη και σαφώς κατώτεροι του αναμενόμενου, έχοντας το μυαλό τους περισσότερο …στο ματς της Γιάννουλης, παρά στους φιλοξενούμενους. Ο αξιόμαχος Κίσσαβος Συκουρίου, παρά το ότι έχανε στο 60’ με 2-0, προσπάθησε για το ισόπαλο αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα ως το τέλος του αγώνα.
Φάσεις – γκολ:
34’ Σουτ του Πρικάκη φεύγει άουτ.
35’ Δυνατό σουτ του Σαγώνα των φιλοξενουμένων «κοντράρει» σε αμυντικό της Τσαριτσάνης, και η μπάλα φεύγει κόρνερ, λίγο ψηλότερα από το οριζόντιο δοκάρι του Μιγδάνη.
41’ Προσωρινή αναταραχή στην περιοχή του Συκουρίου, και ο Καλτέκης με ωραίο σουτ γράφει το 1-0.
45’ Σουτ του Γκουντρουμπή φεύγει άουτ.
59’ Ωραία προσπάθεια από δεξιά του Λιλολάρι, που σεντράρει και ο καραδοκών Κόντος με σουτ κάνει το 2-0.
60’ Σουτ του Κόντου υποχρεώνει τον τερματοφύλακα Γεωργούλα να αποκρούσει.
85’ Υπέροχη προσπάθεια του νεοεισελθόντος Γαρυφαλλόπουλου από το κέντρο του γηπέδου, που, αφού ξεφεύγει από τους αμυντικούς της Τσαριτσάνης, από τα αριστερά, σουτάρει και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του εμβρόντητου Μιγδάνη, μειώνοντας το σκορ σε 2-1.
86’ Μοναδική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους για την ισοφάριση, όταν ο Σαγώνας εκμεταλλεύεται την αδράνεια των γηπεδούχων, σουτάρει και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μιγδάνη.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Αγγελακόπουλος, Καραθάνος, Ακρίβος.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Μιγδάνης, Γκουντρουμπής, Μίτροβιτς, Γκαλίτσιος, Τζιούργκανος, Λιλολάρι, Γκαντούνας (55’ Καψούρης), Ράπτης (87’ Παναγιώτου Διον.), Κόντος (84’ Βαΐτσης), Καλτέκης, Πρικάκης.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ: Γεωργούλας, Παλαμίδας (40’ Χάμος), Καραΐσκος, Αλεξανδρής (55’ Χατζηλαδάς), Γκανάς, Βαρσάμης, Γκρέτσης, Δεληγιάννης, Κακαγιάννης Χρ., Σαγώνας, Καλτσάς (79’ Γαρυφαλλόπουλος).
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ
ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ            2
ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ            1
Τα πλάνα του για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ ετοιμάζει ο Αετός Αμυγδαλέας μετά το καταδικαστικό 2-1 στο γήπεδο της Νίκαιας με την ομώνυμη ομάδα.
Η ομάδα του Γιάννη Μπαλοδήμου δεν έδειξε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ότι θέλει το παιχνίδι (!) με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι σαφώς καλύτεροι και με μοναδικό (ίσως) εμπόδιο των Βακουφτσή να κάνουν τη νίκη με το τελικό σκορ να τους αδικεί.
Στην αντίπερα όχθη, το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κώστα Κολομητρούση έκλεισε τη χρονιά με νίκη τερματίζοντας στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ως ένα από τα καλύτερα σύνολα του φετινού πρωταθλήματος, αποδίδοντας στο μεγαλύτερο διάστημα καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο.
Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα της Νίκαιας ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ μόλις στο 11' με τον Χατζή, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα και απάντησαν έξι λεπτά αργότερα στο 17' μετά από λάθος των αμυντικών της Νίκαιας στο φάουλ του Πολύζου. Το τελικό 2-1 έγινε στο 38' μετά από ωραίο συνδυασμό του Κουτσώνα με τον Βέργο και όμορφο τελείωμα του τελευταίου.
Πιο αναλυτικά:
Στο 9' η Αμυγδαλέα ανησύχησε τους γηπεδούχους με το σουτ του Τζιάτζιου λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Μαγαζιώτης έδιωξε σε κόρνερ.
Η πρώτη φάση της Νίκαιας έφερε και το γκολ στο 11', όταν ο Τριανταφυλλόπουλος επιχείρησε τη σέντρα από τα αριστερά με την μπάλα να περνάει από τους αντίπαλους αμυντικούς και να καταλήγει στα πόδια του Χατζή, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να κάνει το 1-0. 
Και πάλι από τα αριστερά στο 15', ο Ψαρούλης αυτή τη φορά κάνει τη σέντρα με τον Βέργο στο δεύτερο δοκάρι να «στρώνει» ωραία στον Κουτούμπα και αυτός με ψαλιδάκι να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 17' η Αμυγδαλέα απάντησε στο γκολ της Νίκαιας όταν ο Πολύζος εκτέλεσε το φάουλ από το κέντρο με την μπάλα να βρίσκει στα σώματα των γηπεδούχων και να καταλήγει στα δίχτυα μετά και την άστοχη έξοδο του Μαγαζιώτη.
Δυο λεπτά αργότερα το φάουλ του Πολύζου μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής έδιωξε σε κόρνερ ο Μαγαζιώτης με υπερπροσπάθεια.
Στο 35' σουτ εκτός περιοχής του Κολομητρόυση ο Βακουφτσής έδιωξε σε κόρνερ.
Από τον άξονα ο Κουτσώνας στο 38' περνάει την μπάλα στον Βέργο και αυτός με όμορφη ενέργεια βρίσκει το χώρο και επιχειρεί ένα άπιαστο σουτ από το πέναλτι κάνοντας το 2-1.
Το δεύτερο μέρος φάνηκε να είναι καθαρό διαδικαστικό, με τις ευκαιρίες να είναι από το μέρος των γηπεδούχων, δίχως όμως να καταφέρουν να διευρύνουν το σκορ αφού συνάντησαν το εμπόδιο του πολύ καλού Βακουφτσή.
Στο 55' ο Τριανταφυλλόπουλος πέρασε δύο παίχτες βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βακουφτσή αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε σε κόρνερ ο τελευταίος.
Σουτ του Ανδριανόπουλου από τα δεξιά στο 62', η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαγαζιώτη.
Ένα ακόμα σουτ του Τζιάτζου στο 80' από κοντά δεν καταφέρνει όμως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ισοφαρίσει.
Άριστη η διαιτησία της κ. Κωνσταντίνου και των βοηθών της κ. Αθανασούλα και Οικονόμου.
Α.Ε.Δ. ΝΙΚΑΙΑΣ: Μαγαζιώτης (67' Κωνσταντάκος), Τριανταφυλλόπουλος (56' Σιαμαντούρας), Ψαρούλης, Κουτούμπας, Μέκρας, Βέργος, Σταυρίδης, Κουτσώνας, Μπακαρτζής, Κολομητρούσης, Χατζής (51' Πιστόλας).
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ: Βακουφτσής, Σκούπρας (77' Μπουλάρι), Παπακωστούλης, Παζάρας, Σιούτας Δ/Σ, Λυκοκώστας, Ανδριανόπουλος, Μητράκας, Τζιάτζιος, Σιούτας Δ/Β (Μητράκας), Πολύζος.
ΑΠ. ΚΟΡΔΕΛΑΣ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ         2
ΔΩΤΙΕΑΣ       1
Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση του Αργυροπουλίου αφού οι γηπεδούχοι είχαν ήδη εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία ενώ οι φιλοξενούμενοι ήθελαν τους βαθμούς για να μην τεθούν προ εκπλήξεων. Τελικά η Δόξα επικράτησε με 2-1 και η ομάδα της Αγιάς θα οδηγηθεί σε αγώνα μπαράζ με τον Κίσσαβο Συκουρίου.
Ανοικτό το παιχνίδι στο Αργυροπούλι με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ στο 48’ με τον Μπέλτσο όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα και στο 57’ ισοφάρισαν σε 1-1 με το εκπληκτικό γκολ του Ρακιτζόγλου με ψηλοκρεμαστό μακρινό σουτ.
Στο 85’ ο Σιμούλης έχασε μια μοναδική ευκαιρία ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 86’ ο Μπάκος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σαπουνά.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ: Κ. Χατζής, Πρεβίζι, Λιούμης, Σακελλαρίου (75’ Ζιούστι), Αδάμος, Τάσιος, Γ. Χατζής (46’ Τσίτσιας), Μπάτζος, Στατήρας, Μπέλστος (55’ Σαπουνάς), Μπάκος.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Κουκούτσης, Γάλος, Κουλουξής (85’ Αουρέλ), Ντούμος (15’ λ.τ. Κυριάκος), Βερβέρης, Μεσημέρης, Τσακαβίτης, Σιμούλης, Ρακιτζόγλου, Ρούντας, Παπαδημητρούλας.
ΧΑΛΚΗ          1
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ       0
Νίκη χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα πέτυχε ο Ηρακλής Χάλκης με 1-0 επί των Αμπελοκήπων. Όμως ο μαθηματικός υποβιβασμός του Αχιλλέα Φαρσάλων από τη Δ’ Εθνική παρασύρει τους «κυανόλευκους» στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία κι έτσι η χρονιά τελειώνει και γι’ αυτούς άδοξα.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Μπαρτζιάλης στο 72’ με σουτ. Οι Αμπελόκηποι για μία ακόμα φορά «πλήρωσαν» την επιθετική τους «αφλογιστία» αφού οι ευκαιρίες που δημιούργησαν κυρίως με τον Καρασίμο πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ: Φαρμάκας, Υφαντής, Μπαρτζιάλης, Παναγιωτόπουλος, Ρέψης, Κουτσοχρήστος (75’ Βογιατζής), Μπακάλης, Αθανασίου, Καλούσης, Μαλαβιέζος (86’ Κωνστάντος), Νάκης (85’ Θυμάκης).
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Αθανασόπουλος, Ψωμολιάς (70’ Κόντα), Τούλιος, Λάζος, Δάλλας, Κόλα, Μπλατσέρι, Τριτάρης, Τσίλης (57’ Κουσιάς), Κορδαλής (73’ Μπίμπα), Καρασίμος.
ΤΟΞΟΤΗΣ      1
ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ      3
Αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» γι’ αυτό και αρκετοί ήταν οι νεαροί ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν και από τις δύο ομάδες.
Ο Πλατύκαμπος προηγήθηκε στο 28’ με τον Βλασίδη, ενώ στο 70’ ο Φράγκος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Μάριου Πετσούλα.
Ο Τοξότης μείωσε σε 2-1 με το πέναλτι του Καλπία στο 74’, ενώ στο 81’ ο Νεμπεγλέρας με φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
ΤΟΞΟΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ρούσος, Καραλής Στ., Τόλιας, Ποπέσκου, Κολοβός, Σούμας (30’ λ.τ. Λιλολάρι), Καραλής Γ., Τσακνάκης (70’ Πόλο), Μητρούσιας, Τσανάς, Μπανιάς (60’ Καλπίας).
ΠΑΕΔ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ: Παπαχρήστος, Σουτόγλου, Σαγώνας, Βόρας, Νεμπεγλέρας, Βλασίδης (70’ Φράγκος), Γκαντάκας, Τριτάρης (65’ Νεράντζης), Μπόμπολος, Καρβούνης, Φιλιππούλης.
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 1
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ           0
Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ ο Αετός Μακρυχωρίου ο οποίος επικράτησε του Φαλανιακού με 1-0. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 15’ ο Μαλαχτάρης.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ: Χουτεσιώτης Λ., Γκαμπέτας, Σουπεκιώτης, Μαλαχτάρης, Κατσούλης (61’ Μπατζανούλης), Παυλόπουλος, Αντωνόπουλος (80’ Σταμάτης), Χουτεσιώτης Γ., Ρούμπος, Στοΐλας (75’ Φουσίκας), Σινάπαλος.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ: Κυριάκης, Μανακούσιος, Καραγιάννης, Πανταζής, Παππάς, Κολοβός, Σγουραλής, Λυγούρας, Παπαγεωργίου (85’ Τσέτσιλας), Παπαδόπουλος Δ., Καζάκης (75’ Καρακίτσιος).
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ            0
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ    0
Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στη Μελιβοία ανάμεσα στον Φιλοκτήτη και τον Αμπελωνιακό. Κύριο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης οι πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές κυρίως όμως από τους γηπεδούχους. Ανοιχτό ποδόσφαιρο αφού οι δύο αντίπαλοι αγωνίστηκαν χωρίς άγχος μιας και δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ: Ζεϊμπέκης, Τσιφλικιώτης, Καπετάνιος, Κρέτσι, Ευσταθιάδης (46’ Σιμψιρής), Παπαγιαννούλης, Μπακογιάννης, Κυριάκος, Μπουρνάκας, Ρέντζας Γ., Ρέντζας Β. (46’ Πλατσάς).
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Ξεσφίγγης, Τσάκε, Τσιανάκας, Καλογερόπουλος, Λιούσκας, Τάνας, Κολοβός (56’ Ευθυμίου), Αλεξανδρής (85’ Συκιώτης), Κακαβίτσης (75’ Χρυσοβέργης), Μπέντι, Νικούλι.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass