ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΛΑΚΟΥ

Η Ολύμπια συνεχίζει στην Α1 Εθνική

* ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΥΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ * ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2009 3:46 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:53
Η Ολύμπια που φέτος παρουσίασε στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας δύο πρόσωπα , ένα πολύ καλό μέχρι να παρουσιαστούν οικονομικά προβλήματα στην τεχνική εταιρία των αδελφών Μαλάκου που είναι και ιδιοκτήτες της Λαρισινής ομάδας και ένα μέτριο (εξαιτίας των αποχωρήσεων, που παρά το γεγονός αυτό οι «πορτοκαλί» πέτυχαν δύο νίκες) στη συνέχεια, αλλά πάντως η Ολύμπια για έκτη συνεχή φορά θα δώσει «παρών» στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας (και έβδομη στην ιστορία της).
Οι αδελφοί Μαλάκου πήραν την απόφαση η ομάδα να συνεχίσει κανονικά στην Α1 και τη νέα περίοδο, ενώ παράλληλα έχουν κάνει άνοιγμα στο λαρισινό επιχειρηματικό κόσμο και πληροφορίες θέλουν να έχουν εξασφαλίσει την είσοδο δύο κορυφαίων Λαρισαίων επιχειρηματιών, που θα ενισχύσουν τη λαρισινή ομάδα, δίνοντας και ένα μεγάλο ποσό. Μάλιστα, εξετάζουν το ενδεχόμενο να μπουν και άλλοι στην ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και πολυμετοχικότητα, αλλά αυτό θα γίνει τα επόμενα χρόνια.
Οι εξελίξεις λοιπόν είναι εντυπωσιακές και κάνουν δυνατή την Ολύμπια ενώ από βδομάδα θα αρχίσει συζητήσεις ο διευθυντής της ομάδας Αλέκος Μεταφτσής με τους παίκτες για να γίνει κάποιος διακανονισμός στα δεδουλευμένα τους, ενώ θα γίνουν και προτάσεις ανανέωσης συνεργασιών σε κάποιους. Σίγουρη θεωρείται η παραμονή του Μάριου Μπατή, για τον οποίο οι αδελφοί Μαλάκου θεωρούν ότι πάνω του μπορεί να «χτιστεί» η ομάδα της νέας περιόδου (η αγωνιστική του αξία, αλλά και ο χαρακτήρας του, έχουν εντυπωσιάσει τους πάντες). Οι παίκτες θα πληρωθούν τα οφειλόμενα, ενώ στην Ολύμπια μη ξεχνάμε ότι περιμένουν ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ από την ΕΡΤ, που ακόμα δεν έχει δοθεί και, αν υπήρχε, τα χρέη προς τους καλαθοσφαιριστές θα ήταν ελάχιστα.
Εκτός του Μπατή, μάλλον θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει και ο Αμερικάνος Κόρεϊ Μπέλσερ, που στα τελευταία παιχνίδια ήταν εντυπωσιακός.
Για το θέμα του προπονητή τον πρώτο λόγο έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας που δεν αποκλείεται να συνεχίσει για τέταρτο χρόνο στην Ολύμπια μια και όλοι ξέρουν ότι βάσει αποτελεσμάτων είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του Λαρισινού μπάσκετ(έφερε την ομάδα στην 7η θέση και δύο φορές συμμετείχε στα πλέι οφ, ενώ σε όλες τις διοργανώσεις είχε καλή πορεία). Ίσως να μην είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο τέλος του πρωταθλήματος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραμονής του στην ομάδα.
Αυτές οι εξελίξεις σηματοδοτούν μια νέα αρχή για την Ολύμπια που δεν ξέρουμε αν βρήκαν «φλέβα χρυσού» αλλά το σίγουρο είναι ότι τα δεδομένα αλλάζουν...
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass