ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο Ισίδωρος Κούβελος υποψήφιος γραμματέας της Δ.Ε.Μ.Α.

* ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΒΟΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2009 3:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:53
Ο άνθρωπος που ηγήθηκε της προσπάθειας να πάρει η Λάρισα με το Βόλο τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 ο Ισίδωρος Κούβελος θα είναι πιθανότατα και ο άνθρωπος που θα παρακολουθεί ως εκπρόσωπος της Διεθνούς Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων και την πορεία της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε να προτείνει για τη θέση του γραμματέα της Δ.Ε.Μ.Α. τον Ισίδωρο Κούβελο στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου λίγο πριν την έναρξη των Μεσογειακών Αγώνων της Πεσκάρα σε ενάμιση περίπου μήνα.
Ο κ. Κούβελος μέχρι τώρα είναι μοναδικός υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση αλλά είναι άγνωστο αν θα υπάρξουν και άλλοι. Μέχρι πρότινος τη θέση αυτή είχε ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΕ Μίνως Κυριακού.
Ο υποψήφιος γραμματέας της Δ.Ε.Μ.Α. μίλησε χθες στην «Ε» και είπε τα εξής για την υποψηφιότητά του: «Ευχαριστώ τα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την πρότασή τους να είμαι υποψήφιος γραμματέας της Δ.Ε.Μ.Α. στις εκλογές που θα γίνουν στην Πεσκάρα και το έργο μου θα είναι δύσκολο τόσο για την εκλογή μου αφού ακόμα δεν γνωρίζουμε άλλες υποψηφιότητες αλλά και εφόσον εκλεγώ μια και οι επόμενοι Μεσογειακοί Αγώνες θα γίνουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Λάρισα και Βόλο και θα βοηθήσω ώστε να γίνουν οι Αγώνες άρτιοι από κάθε άποψη. Τούτο εξάλλου είναι και η πεποίθηση όλων της νέας διοίκησης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής».
Ο ΛΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΙΠ
Επίσης, νέος πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος θα είναι ο Γιώργος Λενός, αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα, Γιάννη Καρρά. Ο τελευταίος, ψηφίστηκε ομόφωνα ως εκπρόσωπος της ΕΟΕ στο Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ, μαζί με το μέλος της Επιτροπής Αθλητών της ΕΟΕ, Άγγελο Κυριακίδη.
Τέλος, η Ολομέλεια εξέλεξε τα μέλη της Επιτροπής «Αθλητισμός και Γυναίκα» ύστερα από πρόταση της προέδρου της, Σοφίας Μπεκατώρου και είναι τα εξής: Ξένια Αργειτάκη, Αγγελική Κανελλοπούλου, Άννα Καραμανλή, Αναστασία Κελεσίδου, Βούλα Κοζομπόλη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Έλλη Ρούσσου και Αιμιλία Τσουλφά.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass