ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Το 27ο Λάρισας πήρε τον τίτλο

* ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ 26ο ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-1 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2009 3:32 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:54
Πραγματοποιήθηκε ο τελικός αγώνας των Δημοτικών Σχολείων της πόλης Λάρισας που διοργανώνει η Δ/νση Α’/βάθμιας Εκπ/σης ν. Λάρισας και η Ο.Ε.Σ.Α, στο ομαδικό άθλημα του Ποδοσφαίρου.
Νικητής αναδείχθηκε το 27ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας το οποίο επικράτησε του 26ου Δημ. Σχ. Λάρισας με σκορ 3-1 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 1-1).
27ο Δημ Σχ Λάρισας: (Τσομάκας Π.) Καλιακούδας, Βουρονίκος, Σιακέι, Τσούτσας, Χαντές, Δίχρας, Καραλούλης, Θύμιος, Κακαδιάρης, Κολοβός, Γκουνέλας, Κούκος, Μαντζιώκας, Κανάκης, Τσιαβός.
26ο Δημ. Σχ. Λάρισας: (Στατήρης Γ.) Σαμαράς, Στατήρης, Ακρίβος, Παπαστεργίου, Κοτρώνης, Καλαϊτζαντωνάκης, Γκατζούλης, Καλτέκης, Παζιάνας, Νότης, Τάκας, Νότας, Ζησόπουλος, Μπουρίτας.
Τον τελικό αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δ/ντής Π.Ε. ν. Λάρισας κ Λιάπης Β. Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α. και προϊστάμενος του Γραφείου Φυσ. Αγωγής κ. Κούργιας Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Δ. Λάρισας κ. Οικονόμου Ιωάννης, ο Δ/ντής του 27ου Δημ Σχολείου κ. Γκουνέλας Παύλος, καθώς και εκπ/κοί συνοδοί και γονείς των μαθητών.
Η Δ/νση Π.Ε. ν. Λάρισας ευχαριστεί τον Πρόεδρο και τους υπαλλήλους του Α.Ο.Δ. Λάρισας για την υποστήριξη των αγώνων σε υλικοτεχνική υποδομή, τον υπάλληλο του αθλητικού κέντρου Νεάπολης κ. Μότσια Αντώνη για την βοήθεια του, καθώς και τους εκπ/κούς, διαιτητές, γιατρούς και μαθητές για την άψογη τέλεση των αγώνων.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass