ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

«Ας γνωρίσουμε τις ομορφιές του Κισσάβου...»

* ΕΤΟΙΜΟΣ Ο 1ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΙΣΣΑΒΟΥ ΜΤΒ 2009

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2009 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:54
Με στόχο να αναδειχθούν οι ομορφιές του Κισσάβου και κάθε χρόνο περισσότεροι άνθρωποι να επισκέπτονται το συγκεκριμένο βουνό, διεξάγεται αύριο Κυριακή 10 Μαΐου 2009 ο 1ος Ποδηλατικός Μαραθώνιος Κισσάβου MTB 2009. Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει οι, Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός, Δήμος Λακέρειας, Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολής και το dalavikas bikes club. Παράλληλος σκοπός της διοργάνωσης είναι και η ανάδειξη του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας. Αυτά τονίστηκαν χθες από τους διοργανωτές στα γραφεία της ΤΕΔΚ Νομού Λάρισας όπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνέντευξη Τύπου. Στο ξεκίνημα αυτής μίλησε ο δήμαρχος Λάρισας, κ. Τζανακούλης ο οποίος ανέφερε τα παρακάτω: «Η συνεργασία όλων των φορέων δίνει στον συγκεκριμένο αγώνα μια ξεχωριστή διάσταση. Είναι μεγάλη η σημασία για την περιοχή του Κισσάβου να υπάρχει τέτοια διοργάνωση. Φέτος είναι η πρώτη φορά που θα γίνει ο αγώνας αλλά όλοι εύχονται να εξελιχθεί σε θεσμό. Μας ενδιαφέρουν πάντα τέτοια γεγονότα και είναι μια σπουδαία ευκαιρία να διαφημιστεί με τον καλύτερο τρόπο ένα από τα ομορφότερα βουνά της Ελλάδας ο Κίσσαβος. Ελπίζω πως η επιτυχία θα είναι μεγάλη».
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αντινομάρχης, κ. Κουτσογιάννης που υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Η Νομαρχία αντιμετωπίζει αυτόν τον μαραθώνιο με μεγάλη σοβαρότητα. Θέλουμε να ρίξουμε το ανάλογο βάρος καθώς πρόκειται για έναν αγώνα που θα δώσει νέο αέρα στην περιοχή. Πρέπει όλοι να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής και οφείλουν οι δηλώσεις συμμετοχής να είναι πολλές σε αριθμό. Καλή επιτυχία σε όλους».
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λακέρειας, κ. Πατσάς, ανέφερε τα εξής: «Είναι ένα ακόμη βήμα του Δήμου μας αλλά και όλων των Δήμων της ευρύτερης περιοχής Κισσάβου να ανεβάσουμε τον κόσμο στο όμορφο βουνό μας. Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση». Εν κατακλείδι ο κ. Δαλαβίκας που είναι εκτός από συνδιοργανωτής και τεχνικός επίτροπος των αγώνων ανέλυσε τα τεχνικά μέρη του αυτών.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί στην όμορφη Ανατολή και διαγράφοντας μια κυκλική διαδρομή 80 χλμ., αφού διέλθει διαδοχικά από τα χωριά Σπηλιά, Καρίτσα, Μελιβοία, Μεγαλόβρυσο θα ολοκληρωθεί τερματίζοντας στο αρχικό σημείο εκκίνησης. Ως ανώτατο χρονικό όριο ολοκλήρωσης του αγώνα ορίζονται οι 8 ώρες, που σημαίνει ότι μέχρι τις 17:30, θα πρέπει να έχουν τερματίσει όλοι οι αθλητές. Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες σχετικά με υψομετρικό και χρηματικά έπαθλα του αγώνα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες www.dalavikasbikes.gr και www.cyclingnews.gr.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Εφήβων, Ανδρών, OPEN έως 30, OPEN 31 έως 40, OPEN 41 έως 50 και OPEN 51+ (Ελάχιστη απαιτούμενη συμμετοχή για συγκρότηση κατηγορίας, ορίζεται ο αριθμός των δέκα(10) αθλητών).
ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛ: 1ος 300 ευρώ, 2ος 250 ευρώ, 3ος 200 ευρώ, 4ος 140 ευρώ, 5ος 110 ευρώ, 6ος 100 ευρώ, 7ος 90 ευρώ, 8ος 80 ευρώ, 9ος 70 ευρώ, 10ος 60 ευρώ, 11ος ,12ος , 13ος, 14ος, 15ος, από 50 ευρώ, 16ος, 17ος, 18ος, 19ος, 20ός από 30 ευρώ, 21ος, 22ος, 23ος, 24ος , 25ος, 26ος, 27ος, 28ος, 29ος, 30ος από 20 ευρώ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass