ΧΘΕΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Με Μάτσεϊ Ζουράφσκι κέρδισε η ΑΕΛ 2-0

* Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΕΦΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΠΑΣΕΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2008 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:41
Φωτ.: Νίκος Σιούμκας
Φιλική νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε η ΑΕΛ επί της Μικτής Ομάδας της ΕΠΣΛ, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Region’s Cup που θα γίνει στη Ρωσία. Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του ήταν μια καλή ευκαιρία να δουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο ματς με την Ξάνθη και ταυτόχρονα να δώσουν ευκαιρίες σε παιδιά από την ομάδα Νέων U-21. Το σκορ διαμορφώθηκε με δύο γκολ του Μάτσεϊ Ζουράφσκι. Το πρώτο στο 20ό λεπτό μετά από πάσα του Ανδρέα Λαμπρόπουλου και το δεύτερο με κοντινή προβολή στο 43ο λεπτό μετά από σέντρα του Μιούλερ και γύρισμα του Λαμπρόπουλου. Με την ΑΕΛ αγωνίστηκε και ο υπό δοκιμήν 18χρονος Κύπριος μέσος, Βαλεντίνος Σιέλης, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην αγγλική Ντονκάστερ, ενώ δοκιμάστηκε πριν από δέκα ημέρες και στον Εργοτέλη.
Όσον αφορά στον Γάλλο Ρομπέρ, προσπάθησε μεν φιλότιμα, αλλά έδειξε ότι ακόμη δεν είναι 100%, για να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα.
Φυσικά ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής.
Πάντως ο κ.Ουζουνίδης αρκετές φορές έκανε παρατηρήσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ζητώντας από τους παίκτες του να παίζουν πιο απλά και ομαδικά.
Από τη ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ήταν ο Αργεντίνος Μιούλερ που είναι στην ομάδα των Νέων της ΠΑΕ, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και έχει αρκετά θετικά στοιχεία, για να φτάσει με δουλειά, παραπάνω.
Από την άλλη πλευρά, η Μικτή Ομάδα της ΕΠΣΛ, που είχε για κορυφαίο παίκτη της τον Πασχάλη Μπακαρτζή, έκανε μια πολύ καλή προπόνηση και γενικά οι παίκτες της αγωνίσθηκαν με διάθεση, απέναντι στην ΑΕΛ.
Μάλιστα είχε και δυο τρεις καλές στιγμές, ενώ οι «βυσσινί» θα μπορούσαν να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα στην επανάληψη στις ευκαιρίες που έχασαν ο πολύ καλός χθες Λαμπρόπουλος και ο Κώστας Μπανούσης.
Τον αγώνα διηύθυνε με... άνεση ο Βασίλης Δικόπουλος του Συνδέσμου Λάρισας, ο οποίος πάντως στο 18’ θα μπορούσε να καταλογίσει κι ένα πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ, σε αντικανονική ενέργεια πάνω στον Ζουράφσκι.
Συνεργάτες του ήταν οι κ. Καραθάνος και Γούλας, οι οποίοι επίσης δεν συνάντησαν
δυσκολίες.
ΑΕΛ: Βράνιτς (46’ Μπαϊμάκης), Μπουκουβάλας (64’ Καρανίκας), Φεράρι, Κατσιαρός (59’ Καρατέεβ), Ιγκλέσιας (46’ Βεργώνης), Κυριακίδης (59’ Μπαλής), Μιούλερ, Βλασόπουλος (64’ Σιέλης), Ρομπέρ (59’ Ζάγκος), Λαμπρόπουλος (64’ Καραγιάννης), Ζουράφσκι (46’ Μπανούσης).
ΕΠΣΛ: Μιγδάνης (46’ Χατζής), Βαϊτσης, Μηλιώνης (46’ Γεωργούλας), Βέργος (46’ Λιούσκας), Αγγελακόπουλος (46’ Μούργκας), Μπακαρτζής, Τριανταφυλλόπουλος (46’ Γκουντάρας), Κακαβίτσης (46’ Γκομοσίδης), Δάσσιος (46’ Γαρυφαλλόπουλος), Κυριάκος (59’ Τσιάλτας), Παπαδόπουλος (46’ Κολοβός).
* Σε δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι, ο συνεργάτης τού Μαρίνου Ουζουνίδη, Γιώργος Καραγιάννης και ο υπεύθυνος της ΕΠΣΛ, Ηλίας Σελιώνης, δήλωσαν τα εξής:
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: «Θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία στην ομάδα της Ένωσης να προετοιμαστεί καλύτερα, για το τουρνουά που θα παίξει στη Ρωσία.
Παράλληλα, είδαμε και παίκτες μας που δεν αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα».
ΣΕΛΙΩΝΗΣ: «Ευχαριστούμε την ΑΕΛ, γιατί με το δυνατό αυτό φιλικό, μετρήσαμε τις δυνάμεις μας και είδαμε θετικά πράγματα.
Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε αντάξια τη χώρα μας στη διοργάνωση που επέλεξε η ΕΠΟ να παίξουμε εμείς και πιστεύω ότι στο πρώτο μας παιχνίδι με την Τουρκία και απέναντι στην ομάδα του Μαρμαρά, θα πάμε αρκετά καλά, την 1η Οκτωβρίου.
Μετά διαδοχικά θα παίξουμε με τη Λευκορωσία και τη Ρωσία.
Ελπίζω να μην έχουμε τραυματισμούς και εύχομαι όλα να πάνε καλά».
* Η αποστολή της ΕΠΣΛ θα αναχωρήσει για την Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα και θα παραμείνει μια εβδομάδα στη Ρωσία.
ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ
Δυσάρεστα είναι τα νέα από το ιατρικό δελτίο για την περίπτωση του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος τραυματίστηκε κι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ξάνθη. Η ΑΕΛ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού στους επόμενους αγώνες με Πανσερραϊκό και ΟΦΗ, αφού τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε χθες έδειξαν θλάση στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού. Ο χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες, περίπου.
Σήμερα θα γίνουν δυο προπονήσεις πρωί και απόγευμα, στις οποίες αναμένεται να μπει πιο δυνατά ο Μπο Μπενζά, ο οποίος πάντως δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου στις Σέρρες.
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ 700 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξασφάλισε 700 εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα στις Σέρρες, τα οποία θα παραλάβει αύριο ή την Πέμπτη και θα τα διαθέσει στους φιλάθλους της, που αναμένεται να έχουν μια δυναμική παρουσία στο δύσκολο σαββατιάτικο παιχνίδι.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass