ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΕΛ ΓΣ

«Αλμυρός» ο Γκάρνετ

* ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2008 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:41
Ακριβός για τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΛ ΓΣ αποδείχθηκε ο Αμερικανός παίκτης Μάρλον Γκάρνετ. Ο συγκεκριμένος ζητούσε 30.000 δολάρια το μήνα κάτι που σημαίνει πως για εφτά μήνες ήθελε συνολικά 210.000 δολάρια. Αυτό είναι ένα ποσό το οποίο και προσπαθούσε εδώ και ημέρες να διαπραγματευτεί η λαρισινή ομάδα αλλά δεν κατόρθωσε να βρει ανταπόκριση. Ο Γκαρνέτ που έχει μεγάλο παρελθόν σε πολύ γνωστές ομάδες τόσο στο ΝΒΑ όσο και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ήταν μια περίπτωση που θα προκαλούσε θόρυβο αλλά τελικά δεν κατέστη δυνατό να αποκτηθεί, όμως στην ΑΕΛ ΓΣ δεν τα βάφουν και... μαύρα. Ήδη έχουν κάνει τις κινήσεις που πρέπει για να βρούνε τον συμπαίκτη του Τορίν Φράνσις μιας και οι Μπρους Πράις, Μακ Κένεντι δεν κρίθηκαν σπουδαίοι για την ομαδα. Σήμερα μάλιστα το τεχνικό τιμ των «βυσσινί» θα παρακολουθήσει τα DVD στα οποία φαίνεται ένας παίκτης για τον οποίο δείχνουν έντονο ενδιαφέρον.
ΦΙΛΙΚΑ Ή ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Εν τω μεταξύ σήμερα θα γίνει γνωστό αν θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Κεφαλλονιάς η ΑΕΛ ΓΣ. Οι εκπρόσωποι της νησιώτικης ομάδας θα ενημερώσουν τον Βασίλη Καταραχιά για το αν θα λάβει μέρος άλλη ομάδα που αγωνίζεται στην Α1. Αν συμβεί αυτό τότε η ΑΕΛ ΓΣ θα βρεθεί στο Ιόνιο για το τουρνουά αυτό. Αν όμως είναι η μόνη ομάδα της Α1, δεν πρόκειται να πάει καθώς ο τεχνικός, Βαγγέλης Αλεξανδρής ψάχνει δυνατούς αντιπάλους. Η άλλη περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτήν της Θεσσαλονίκης και φαίνεται η πιο πιθανή. Οι «βυσσινί» μπορεί να πάνε στη συμπρωτεύουσα για να παίξουν με Ηρακλή και με ΠΑΟΚ ή Άρη.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass