ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΕΔ

Τετ-α-τετ Πηλαδάκη - διαιτητών

* ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2008 3:07 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:45
Τετ-α-τετ Πηλαδάκη (με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λίγκα) και διαιτητών θα έχουμε σήμερα στις 2 μ.μ. σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας διοργανώνει το καθιερωμένο σεμινάριο διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών της Σούπερ Λίγκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ. Κωστής Πηλαδάκης (με αφορμή την άσχημη απόδοση του διαιτητικού τρίο στον αγώνα του Σαββάτου Α.Ε.Λ. - Ο.Φ.Η. 4-3) θα μιλήσει στους διαιτητές και η ομιλία του θα έχει δύο άξονες. Ο πρώτος θα αφορά στη μεταχείριση των ομάδων λέγοντας ότι πρέπει να παίζουν 50-50 ανεξαρτήτου έδρας και ονόματος ομάδας. Τα ανθρώπινα λάθη δικαιολογούνται αλλά πολλές φορές κάποια είναι και από έλλειψη προσοχής.
Ο δεύτερος άξονας της ομιλίας του θα αφορά στις πειθαρχικές κυρώσεις των διαιτητών. Ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ. θα ζητήσει να είναι άμεσες (δηλαδή τη Δευτέρα μετά το τέλος των παιχνιδιών του Σαββατοκύριακου) και ιδιαίτερα αυστηρές.
Σίγουρα οι παραπομπές των διαιτητών στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι πολλές και θέλει να δώσει σαφέστατο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Άλλωστε, το γεγονός ότι η διαιτησία δεν πάει καλά ήταν και ο λόγος που πρότεινε η Σούπερ Λίγκα να ψηφίσει λευκό στις εκλογές της Ε.Π.Ο.
ΠΡΩΤΗ ΓΚΟΥΕΛΑ
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Α.Ε.Λ., ο 22χρονος Ιβοριανός Φρανκ Γκουέλα θα κάνει την πρώτη προπόνηση με τη «βυσσινί» ομάδα.
Ο ποδοσφαιριστής που αυτή τη στιγμή έχει κάνει προσφυγή για ρατσιστική συμπεριφορά μελών της πρώην του ομάδας (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) αναμένεται σε ένα περίπου μήνα να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη.
Στο μεταξύ, μετά το διήμερο ξεκούρασης αρχίζουν σήμερα ξανά οι προπονήσεις της ομάδας ενόψει του αγώνα της 19ης Οκτωβρίου με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. στο Ο.Α.Κ.Α.
Στη διάθεση του προπονητή δεν θα βρίσκονται οι: Σολάνο (αναχώρησε για το Περού για υποχρεώσεις με την εθνική Περού για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010), Μπουκουβάλας, Λαμπρόπουλος (υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων).
Ο Ουζουνίδης θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αγωνιστική ανάταση των παικτών (ίσως και με κατ’ ιδίαν ομιλίες) μια και η Α.Ε.Λ. μπορεί να κέρδισε το περασμένο Σάββατο τον Ο.Φ.Η. (4-3) αλλά ο προπονητής δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον απόδοση των ποδοσφαιριστών, κάτι που το δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass