ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Α.Ε.Λ. ΓΕΡΑ» ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ

Ένα τραγούδι για την ΑΕΛ...

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2008 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:45
Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα VIP του σταδίου Αλκαζάρ, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΟΦΗ, παραδόθηκε στον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 κ. Κώστα Πηλαδάκη, το cd με το τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Α.Ε.Λ. ΓΕΡΑ», το οποίο γράφτηκε και ερμηνεύτηκε με πολύ μεράκι και αγάπη για την ομάδα, από μια παρέα πιστών φίλων της.
Η παράδοση έγινε παρουσία όλων των συντελεστών, με τη σύμφωνη γνώμη των οποίων, παραχωρήθηκαν στην ΠΑΕ τα δικαιώματα παραγωγής και εκμετάλλευσης του τραγουδιού, γεγονός που πέρα από συγκίνηση, προκάλεσε και τις θερμές ευχαριστίες από μέρους του κ. Πηλαδάκη, προς τον δημιουργό κ. Νίκο Οικονομίδη και τους συνοδοιπόρους του σ’ αυτή την ξεχωριστή και πρωτότυπη προσπάθεια.
Ωστόσο, η ΠΑΕ Α.Ε.Λ. 1964 στο σύνολό της, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια και ονομαστικά για τη δημιουργία και παραχώρηση των δικαιωμάτων του τραγουδιού:
- Το δημιουργό Νίκο Οικονομίδη (στίχοι – μουσική – ερμηνεία)
- Το συγκρότημα «Pandora’s Box» και πιο συγκεκριμένα τους Αχιλλέα Μοχλούλη (keyboards), Λουκά Αυγερινό (κιθάρα), Γιάννη Αυγερινό (ντραμς), για την εκτέλεση
- Τους φιλάθλους «Μικρούς Ιερολοχίτες», Χρήστο Χονδροδήμο, Δημήτρη Οικονόμου, Νάκη Χριστοφυλλίδη, Παναγιώτη Γκρέτση, Αντώνη Αποστόλου, Γιώργο Οικονομίδη, για τη συμμετοχή στα φωνητικά
- Τα παιδιά Πένυ Χονδροδήμου, Βάσω Χονδροδήμου, Αρετή Οικονομίδη, Εύη Οικονομίδη, επίσης για τη συμμετοχή στα φωνητικά και
- Τον κ. Τάκη Χαλκιά, στέλεχος των ιστορικών «Ιερολοχιτών», που «έντυσε» με την ηρωική τρομπέτα του την εισαγωγή του τραγουδιού.
Πρόκειται για μια προσπάθεια που φανερώνει αγνότητα αισθημάτων και μια πρωτοβουλία που προδίδει διάθεση ειλικρινούς στήριξης προς την αγαπημένη όλων μας ΑΕΛ, η οποία αξίζει να βρει μιμητές σε όλες τις διαστάσεις των σχέσεων μεταξύ της ομάδας μας και των χιλιάδων πιστών φίλων της.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass