ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ Γ.Σ.

Ξεκίνημα το Σάββατο αλλά με... άγνωστο αντίπαλο

* ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΑΡΡΑΣ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2008 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:46
Ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 εθνικής μπάσκετ και στην ΑΕΛ Γ.Σ. ακόμα δεν γνωρίζουν ποιον αντίπαλο θ’ αντιμετωπίσουν ή για να ακριβολογούμε θα μάθουν σήμερα που το ΑΣΕΑΔ θα ανακοινώσει την απόφασή του για την προσφυγή της Δάφνης κατά της συγχώνευσης Καβάλας - Πανοράματος.
Ο ΕΣΑΚΕ, όπως φάνηκε από το πρόγραμμα που ανακοίνωσε χθες, θεωρεί ότι αντίπαλος θα είναι η Καβάλα και όρισε το παιχνίδι στις 5 μ.μ. στο ΔΑΚ Καλαμίτσας (περιοχή λίγο έξω από την Καβάλα).
Ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα του Σαββάτου τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο και τον Θόδωρο Ζάρρα, για τους οποίους εκκρεμεί απόφαση του ΑΣΕΑΔ (θα βγει την ερχόμενη Τετάρτη) για τη μεταγραφή τους από τις ομάδες που ανήκαν (Απολλωνιάδα και Μαντουλίδης, αντίστοιχα) στην ΑΕΛ Γ.Σ.
Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού και μάλιστα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους το Παγκράτι και το Αιγάλεω.
ΒΡΑΒΕΥΣΗ
Την περασμένη Δευτέρα σε μια ωραία εκδήλωση, ο δήμαρχος Αμαρουσίου τίμησε την ομάδα του Αμαρουσίου, που κατέκτησε το κύπελλο Σαπόρτα και τεχνικός ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, που είναι ο μοναδικός Έλληνας τεχνικός που έχει κατακτήσει δύο ευρωπαϊκά τρόπαια (ένα με το Μαρούσι, το κύπελλο Σαπόρτα και ένα με τον Άρη, το κύπελλο Eurocup).
ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου των τεχνικών και των αρχηγών της Α1, που θα γίνει σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με διοργανωτή τον ΕΣΑΚΕ, θα παρευρεθούν ο προπονητής Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο συνεργάτης του Θρασύβουλος Λιάγκας, ο αρχηγός Γιάννης Λάππας και ο διευθυντής τής ομάδας Μάνος Γερακίνης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass