ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Γύρισαν γεμάτοι μετάλλια οι Λαρισαίοι βετεράνοι του στίβου

* ΠΡΩΤΗ Η ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΟΥ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ Ο ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2008 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:46
Επέστρεψε από το Μαυροβούνιο η ελληνική ομάδα στίβου (έχοντας ανάμεσά τους πολλούς Λαρισαίους) βετεράνων αθλητών, αφού κατέλαβε την 3η θέση στην τελική κατάταξη στους Βαλκανικούς Αγώνες, έχοντας στη σύνθεσή της 65 αθλητές απ’ όλη τη χώρα.
Παρά τη μεγάλη συμμετοχή, οι εννέα Λαρισαίοι αθλητές, που ήταν μέλη της ελληνικής αποστολής, πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στις κατηγορίες των αγωνισμάτων τους.
Στους αγώνες βετεράνων σε κάθε αγώνισμα υπάρχουν κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των αθλητών. Για τους βετεράνους άνδρες οι κατηγορίες είναι 35-40, 40-45, 45-50 κ.λπ., ενώ για τις γυναίκες είναι 30-35, 35-40, 40-45 κ.λπ.
Αναλυτικά η παρουσία των Λαρισαίων αθλητών:
Στο αγωνιστικό μέρος η ακοντίστρια Μαρία Τουρσουνίδου πήρε το χρυσό μετάλλιο και στη σφαίρα ήρθε τέταρτη, ο Βασίλης Κολτσίδας μετά από απουσία 20 χρόνων απ’ τους στίβους με δύο μήνες προπόνηση πήρε το αργυρό μετάλλιο στα 3.000 μ. στιπλ με πολύ καλή επίδοση, ο Γιώργος Νάτσης πήρε αργυρό μετάλλιο στη σφύρα και χάλκινο στη σφαίρα, ο Παναγιώτης Αγόρου στον ακοντισμό ενώ ήταν το φαβορί του αγωνίσματος, αγωνίστηκε τραυματισμένος στον ώμο και πήρε τελικά το χάλκινο μετάλλιο ενώ την επόμενη μέρα έτρεξε και σκυταλοδρομία 4x100 παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο μαζί με τον Κώστα Μπιώτη, ο οποίος πριν είχε έρθει 4ος στο μήκος και 6ος στα 100 μ.
Στα 800 μ. και 1.500 μ., όπου είχαμε τη μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών και τις καλύτερες επιδόσεις, ο Βαγγέλης Ντέλας ήρθε 3ος στα 1.500 μ. και 4ος στα 800 μ. στην κατηγορία του, ενώ ο Παναγιώτης Περήφανος με τον Αλέξανδρο Μόκα ήρθαν 4οι στα 800 μ. και στα 1.500 μ. αντίστοιχα.
Τέλος, ο Ηλίας Καφφές πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα σε ύψος.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass