ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η Α.Ε.Λ.

Φιλικό με την ομάδα Νέων Κ21

* Ο ΜΠΕΝΖΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2008 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:46
Χωρίς τους διεθνείς Νολμπέρτο Σολάνο, Ανδρέα Λαμπρόπουλο και Μιχάλη Μπουκουβάλα, συνέχισε χθες την προετοιμασία της η Α.Ε.Λ., για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στο Ο.Α.Κ.Α. με την Α.Ε.Κ., που θα γίνει την μεθεπόμενη Κυριακή 19 Οκτωβρίου. Ένα ματς όπου οι «βυσσινί» θα επιδιώξουν να κατακτήσουν τη νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για λόγους γοήτρου, καθώς μια επιτυχία στην Αθήνα, θα δώσει μεγάλη χαρά στους χιλιάδες φίλους της ομάδας.
Ήδη μέχρι τώρα ο απολογισμός είναι πολύ καλός, καθώς η λαρισινή ομάδα έχει πετύχει σε πέντε αγώνες τρεις νίκες, μια ισοπαλία, ενώ γνώρισε μόνο μια ήττα από την Ξάνθη.
Ο τεχνικός της Α.Ε.Λ., Μαρίνος Ουζουνίδης, και οι συνεργάτες του προσπαθούν μέσα από τις προπονήσεις, να διορθώσουν τις όποιες αδυναμίες της ομάδας, προκειμένου να παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Μπο Μπενζά, χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα προλάβει τον αγώνα με την Α.Ε.Κ.
Ο ΓΚΟΥΕΛΑ
Σήμερα ή μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να επιτρέψει από την Κροατία το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Φρανκ Γκουέλα, για τον οποίο γίνονται προσπάθειες από την Π.Α.Ε., να έχει δικαίωμα συμμετοχής πριν τον Ιανουάριο.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
Την Κυριακή πιθανότατα η Α.Ε.Λ. θα δώσει ένα εσωτερικό φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων Κ21 στο γήπεδο των Δένδρων, όπου ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται και παίκτες που δεν χρησιμοποιούνται στο βασικό σχήμα στις επίσημες αναμετρήσεις.
Παράλληλα, θα του δοθεί η ευκαιρία να δει και τους «μικρούς» της ομάδας Νέων της Π.Α.Ε. και κατά πόσο παρουσιάζουν σημάδια βελτίωσης.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ Α.Ε.Κ.
Σήμερα, εν τω μεταξύ, θα γίνει σύσκεψη στην Αθήνα για τα εισιτήρια που θα δοθούν στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., η οποία ζήτησε 1000 τον αριθμό για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των φιλάθλων της, που ετοιμάζουν εκδρομή για την πρωτεύουσα.
Αν θα γίνει δεκτό το αίτημα, είναι θέμα της Α.Δ. Αθηνών, η οποία και θα αποφασίσει για τον αριθμό που θα διατεθούν, καθώς η Α.Ε.Κ. έχει συμφωνήσει για τον συγκεκριμένο αριθμό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass