ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Α.

Αναβλήθηκε ο αγώνας της Α.Ε.Λ. Γ.Σ.

* ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2008 3:38 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:47
Μέχρι προχθές περίμενε να μάθει ποιος θα ήταν ο αντίπαλος της πρεμιέρας (η Δάφνη είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ κατά της συγχώνευσης Καβάλας - Πανοράματος, που ανέβαζε την Καβάλα από την Γ’ Εθνική στην Α1) και όταν το έμαθε (μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, που δικαίωσε την Καβάλα), πληροφορήθηκε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί, αφού η Καβάλα δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (έλειπε ένα χαρτί από το Υπουργείο Ανάπτυξης).
Έτσι, λοιπόν, ο ΕΣΑΚΕ, αν και είχε ορίσει το παιχνίδι για σήμερα (5 μ.μ.), αποφάσισε να το αναβάλει (άγνωστη η ημερομηνία που θα διεξαχθεί).
Η ομάδα της Α.Ε.Λ. Γ.Σ. πληροφορήθηκε την αναβολή του παιχνιδιού ταξιδεύοντας προς Καβάλα και, συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη.
Η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες τής λαρισινής ομάδας δέχτηκαν με εκνευρισμό την αναβολή, αφού εδώ και ένα μήνα περίπου (από τότε που έγινε η κλήρωση) η προετοιμασία γινόταν για τον αγώνα της πρεμιέρας.
Ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, μίλησε χθες στην «Ε» για την αναβολή του αγώνα και είπε τα εξής: «Είμαστε δυσαρεστημένοι για την αναβολή του αγώνα, αφού είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Η αναβολή έχει επιπτώσεις σε σωματική κόπωση, σε έξοδα για το σωματείο (αφού θ’ αναγκαστεί εκ νέου να ναυλώσει πούλμαν και ξενοδοχείο) σε δύσκολους οικονομικά καιρούς και, επίσης, μας κουράζει ψυχολογικά, αφού τώρα θα περιμένουμε τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με την Α.Ε.Κ., στο Κλειστό της Νεάπολης. Θέλαμε να παίξουμε».
Στο μεταξύ, η Α.Ε.Λ. Γ.Σ. συνεχίζει να έχει την αγωνία για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τις μεταγραφές των Λαμπρόπουλου, Ζάρρα, καθώς κατέθεσαν προσφυγή οι δύο ομάδες όπου ανήκαν οι παίκτες, η Απολλωνιάδα και το Μαντουλίδη, αντίστοιχα, πριν τη μεταπήδησή τους στην Α.Ε.Λ. Γ.Σ.
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...
Σήμερα η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες της Α.Ε.Λ. Γ.Σ. θα δουν το παιχνίδι της πρεμιέρας μεταξύ Ολύμπια - Τρίκαλα 2000, που θα γίνει στις 5 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass