ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.

«Καρέ» προβλημάτων στην Α.Ε.Λ. Γ.Σ.

* ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΑΡΑΣ, ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΤΑΛΟΝ

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2008 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:48
«Καρέ» προβλημάτων υπάρχει στην ομάδα της Α.Ε.Λ. Γ.Σ. ενόψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. στις 7 μ.μ. στο κλειστό της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας, αλλά για τους «βυσσινί» θα είναι η πρεμιέρα μια και το περασμένο Σάββατο ο αγώνας με την Καβάλα που ήταν να γίνει στη φερώνυμη πόλη αναβλήθηκε μια και οι θεωρητικά γηπεδούχοι δεν έχουν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αλλά ούτε και δελτία από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας.
Ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής που περιμένει στο παιχνίδι του Σαββάτου μεγάλη ενίσχυση από το φίλαθλο κόσμο είναι αμφίβολο αν μπορεί να υπολογίζει τέσσερις παίκτες και συγκεκριμένα τους Λαμπρόπουλο, Ζάρρα, που ακόμα δεν έχει εκδοθεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τη μεταγραφή τους στην Α.Ε.Λ. από την Απολλωνιάδα και το Μαντουλίδη αντίστοιχα όπου ανήκαν ενώ προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν ο Ματαλόν και ο Μανωλόπουλος.
Πάντως αν για τον Ματαλόν και τον Μανωλόπουλο τα προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ όλοι βρίσκονται σε θέση αναμονής και περιμένουν την ετυμηγορία του που είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα.
Ο Αλεξανδρής άρχισε να μιλάει στους παίκτες του για το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. καθώς η αθηναϊκή ομάδα μπορεί στα... χαρτιά και στους... προϋπολογισμούς να φαινόταν αδύναμη αλλά την πρώτη αγωνιστική ξεκίνησε εντυπωσιακά κερδίζοντας με είκοσι πόντους διαφορά το φιλόδοξο Κολοσσό Ρόδου. Ήταν μάλιστα τόσος ο ενθουσιασμός από την πρώτη νίκη που οι οπαδοί της Α.Ε.Κ. ζήτησαν διακόσια εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου αλλά οι ιθύνοντες της λαρισινής ομάδας δεν τα έδωσαν .Άλλωστε τα περσινά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων έφεραν ζημιά στην Α.Ε.Λ. Γ.Σ. της τάξεως των 40.000 ευρώ...
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass