ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ετοιμάζεται για τον Πανελλήνιο η Ολύμπια

* ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2008 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:48
Λίγο η πρώτη νίκη στο κλειστό της Νεάπολης επι των Τρικάλων, λίγο και η προχθεσινή εκδήλωση - παρουσίαση της φανέλας το κλίμα στην Ολύμπια είναι κάτι παραπάνω από καλό. Αυτό αν συνδυαστεί με το γεγονός πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και απουσίες στις καθημερινές προπονήσεις τότε η προετοιμασία για το ματς με τον Πανελλήνιο είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μάλιστα χθες τόσο το προπονητικό τιμ, όσο και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον επικείμενο αντίπαλό τους, τον Πανελλήνιο, ο οποίος χθες στην αναμέτρηση για τον Α΄ προκριματικό γύρο του EuroCup με τη γερμανική Τέλεκομ Βόννης στο κλειστό της Κυψέλης νίκησε με σκορ 69-54 και έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση. Μάλιστα για τον Πανελλήνιο, για τα δυνατά και αδύνατα σημεία του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μιλήσει στους παίκτες του τις επόμενες ημέρες.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Από την Ολύμπια εξάλλου έγινε γνωστό πως οι νικητές του διαγωνισμού των βολών στην εκδήλωση της Δευτέρας θα πάρουν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στις 26 Οκτωβρίου.
ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε χθες η ομάδα της Ολύμπια, η οποία μάλιστα αναφέρει τα εξής:
«Η διοίκηση, οι καλαθοσφαιριστές και οι προπονητές της ΚΑΕ Ολύμπια Athienitis ευχαριστούν τους Λαρισαίους φιλάθλους για την υποστήριξή τους στον πρώτο νικηφόρο αγώνα της ομάδας μας, για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ.
Η συγκλονιστική παρουσία των φιλάθλων μας, βοήθησε ώστε οι αθλητές μας να ξεπεράσουν το άγχος της πρεμιέρας και να φτάσουν στη νίκη. Μια νίκη που είναι η αρχή στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας, στόχων που είναι συνυφασμένοι με την παρουσία των φιλάθλων, την υποστήριξη και το χειροκρότημά τους, αλλά και την άψογη, για μια ακόμη φορά, συμπεριφορά τους, η οποία έχει αναγνωριστεί στο πανελλήνιο.
Οι άνθρωποι της Ολύμπια υπόσχονται ότι θα εντείνουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές τους για να κάνουν υπερήφανους τους φιλάθλους της ομάδας. Σας ευχαριστούμε».
 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass