ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Εξαφάνισαν τα 1000 εισιτήρια οι φίλοι της ΑΕΛ

* «ΒΥΣΣΙΝΙ»... ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2008 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:48
Τα 1000 εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ ήταν πολύ λίγα, όπως αποδείχθηκε, για τους φίλους της ΑΕΛ, οι οποίοι φρόντισαν να τα προμηθευτούν χθες από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους.Μέχρι τις 7 το απόγευμα διατέθηκαν από την μπουτίκ της ομάδας και έγιναν ανάρπαστα, αφού οι φίλαθλοι θέλουν να βρεθούν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και να πανηγυρίσουν, μια μεγάλη επιτυχία. Εφόσον υπάρξουν αδιάθετα εισιτήρια από τους Συνδέσμους, θα τεθούν στην κυκλοφορία αύριο το απόγευμα  από το «Vissini Store» (οδός Μανωλάκη 1). Ενημέρωση επ’ αυτού θα υπάρξει με νεότερη ανακοίνωση το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.«Βυσσινί» λοιπόν ...λαοθάλασσα το πρωί της Κυριακής θα ταξιδεύσει για την πρωτεύουσα, με στόχο να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη, προκειμένου εκείνοι να τους προσφέρουν το... τρίποντο που θέλουν για πολλούς λόγους.
Αναμένεται ότι θα είναι μια από τις μεγαλύτερες «εκστρατείες» των φίλων τής ομάδας, που ανυπομονούν για τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση.   
Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΛ  θα παίξει με πολύ καλή ψυχολογία και χωρίς άγχος κόντρα στην ΑΕΚ, με στόχο να κερδίσει ό,τι μπορεί περισσότερο, από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δείξουν ότι φέτος η ΑΕΛ, μπορεί να ονειρεύεται κάτι παραπάνω από τα προηγούμενα χρόνια και να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, κάτι το οποίο θεωρείται εφικτό.
Ο μέχρι τώρα απολογισμός είναι πολύ καλός, καθώς σε πέντε παιχνίδια οι «βυσσινί» έχουν στο ενεργετικό τους τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα από την Ξάνθη στο Αλκαζάρ.
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε  η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τακτική και ασκήσεις με την μπάλα στο γήπεδο το πρωί, ενώ το απόγευμα ακολούθησε βιντεοθεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση το πρωί.
Γι’ αυτό το λόγο και ο  τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα παραθέσει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου, σήμερα Πέμπτη εκτάκτως στη 1μ.μ. (λόγω της προγραμματισμένης πρωινής προπόνησης), στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.
Ο ΣΟΛΑΝΟ
Προσπάθειες γίνονται από την ΠΑΕ, προκειμένου ο Νολμπέρτο Σολάνο να επιστρέψει από την πατρίδα του σήμερα το βράδυ και να πάρει μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής στη Λάρισα, έστω κι αν είναι κουρασμένος, για να μπει στο κλίμα των «βυσσινί».
Βέβαια θα είναι δύσκολο να τον υπολογίζει για την αρχική ενδεκάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται, εφόσον διαπιστωθεί ότι είναι απολύτως έτοιμος.
Όσον αφορά στον Μπένζα, αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να αξιολογηθεί περαιτέρω η κατάστασή του και να γίνει γνωστό, πότε θα επανέλθει για να βοηθήσει τη λαρισινή ομάδα.   
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass