ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ:

Το κίνητρο είναι υψηλό για τους παίκτες

* Μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ * Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2008 3:32 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:48
 Αισιόδοξος εμφανίστηκε στην χθεσινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο Ο.Α.Κ.Α., όπου η ομάδα είναι έτοιμη να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο όπως το χαρακτήρισε παιχνίδι και να παραμείνει ψηλά, στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα.  
«Έχουμε μπροστά μας έναν αντίπαλο, ο οποίος μπορεί βαθμολογικά να μην βρίσκεται στη θέση που θα ήθελε, όμως ομάδες όπως η ΑΕΚ όταν βρίσκονται υπό πίεση συσπειρώνονται και βγάζουν καλύτερη εικόνα. Είναι πρόσφατο το παράδειγμα όταν μετά το αποκλεισμό της από την Ομόνοια στο UEFA παρουσιάστηκε πολύ δυνατή και κέρδισε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο περιμένουμε και την Κυριακή», είπε στην εισαγωγή του τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ. Σεβασμός λοιπόν, αλλά όχι φόβος. «Εμείς για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα – που πιστεύω ότι μπορούμε – πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να επιδείξουμε καλύτερη αμυντική συμπεριφορά. Πρέπει, επίσης, να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας, γιατί αν απέναντι από έναν τέτοιο αντίπαλο αμυνόμαστε συνεχώς, το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε πρόβλημα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα δείξουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, γιατί έχουμε δουλέψει πολύ καλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες».
Ακολούθως ο Μαρίνος Ουζουνίδης απαντώντας στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ μίλησε:
-Για το κατά πόσο μπορεί να αλλάξουν τις ισορροπίες υπέρ της ΑΕΛ οι δύο βασικές απουσίες της ΑΕΚ στην άμυνα (Κυριάκος-Χουανφράν)
«Σίγουρα ο Κυριάκος είναι σημαντική μονάδα για την ΑΕΚ. Θεωρώ, όμως, ότι θα λείψει περισσότερο ατομικά, παρά ομαδικά γιατί σε αυτά τα πρώτα ματς φαίνεται πως δεν έχει δέσει απόλυτα με τον Μαϊστόροβιτς. Πάντως, για μια ομάδα όπως η ΑΕΚ νομίζω ότι δεν είναι μεγάλο πρόβλημα οι δύο απουσίες. Τι να πούμε κι εμείς που μονίμως από το καλοκαίρι δεν έχουμε παίξει ποτέ πλήρεις».
-Για το κατά πόσο παίζει ρόλο το γεγονός ότι ο αντίπαλος προπονητής – ο Γιώργος Δώνης – γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ΑΕΛ
«Είναι φυσιολογικό να γνωρίζει πολλούς από τους ποδοσφαιριστές, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας έχει αλλάξει στιλ παιχνιδιού σε σύγκριση με πέρσι».
-Για το αν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με τον ΟΦΗ και τους τομείς στους οποίους περιμένει διαφορετική την ΑΕΛ
«Είναι αναπόφευκτο να υπάρξουν αλλαγές. Περιμένω την ομάδα μου διαφορετική στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας και κυρίως όσον αφορά στην αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών από τη μέση και μπροστά. Στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ κάναμε μόνο 1-2 κλεψίματα, αριθμός πολύ μικρός για εντός έδρας ματς. Βέβαια, όταν αντιμετωπίζεις την ΑΕΚ μπορεί να δώσεις το 100%, αλλά να μην πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Όμως, έχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτές τις δύο εβδομάδες, το κίνητρο έτσι κι αλλιώς είναι υψηλό σε τέτοιου είδους ματς και ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση».
-Για τον Σολάνο
«Δεν θα είναι στην αποστολή. Λείπει ήδη δύο εβδομάδες και την προηγούμενη φορά που επέστρεψε από το Περού και έπαιξε κατευθείαν, είχε πρόβλημα προσαρμογής».
-Για την αναμέτρησή του με τον προκάτοχό του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, Γιώργο Δώνη
«Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι, αφού παίξαμε αρκετά χρόνια μαζί και βρεθήκαμε πολλές φορές στη σχολή προπονητών. Πρέπει να καταλάβουμε, όμως, ότι είναι παιχνίδι ομάδων και όχι προσώπων».
-Για τη διαμορφωμένη ατμόσφαιρα γύρω από το ματς της Κυριακής και την προσωποποίηση της κόντρας
«Ο κόσμος το βλέπει από άλλη σκοπιά και ως ένα βαθμό μπορώ να το καταλάβω. Όμως, η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να κοιτάμε αυτό που χάσαμε. Πρέπει πάντα να κοιτάμε αυτό που κάθε φορά έχουμε. Είναι ανάγκη όλοι μας να επικεντρωθούμε στην ομάδα μας».
-Για τον βαθμό ετοιμότητας του Λοράν Ρομπέρ
«Πάει σαφώς καλύτερα, αλλά περιμένουμε περισσότερα γιατί ξέρουμε ότι όντως μπορεί να μας δώσει πάρα πολλά. Περιμένω δε πολύ περισσότερα και από άλλους παίκτες, καθώς υπάρχουν δυνατότητες».
-Για το ότι η ομάδα δεν είναι καλή στο πρώτο εικοσάλεπτο των παιχνιδιών
«Η αλήθεια είναι ότι σε κανένα παιχνίδι δεν πήγαμε καλά και δεν γνωρίζω που οφείλεται αυτό. Δεν ξεκινάμε καλά τα παιχνίδια, αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Θρασύβουλο όπου είχαμε άλλη εικόνα. Περιμένω την Κυριακή ο αντίπαλός μας να μας πιέσει από την αρχή και αν δεν μπούμε καλά στο παιχνίδι θα έχουμε πρόβλημα. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει μαζί μας».
 Ερωτηθείς για την περίπτωση του Μπο Μπένζα, ο οποίος βρίσκεται στο Βέλγιο για εξετάσεις, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε ότι «την προσεχή Δευτέρα θα γίνει μια μικροεπέμβαση, η οποία θα τον φέρει πιο γρήγορα στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλουμε. Ίσως να είναι μια καλή μεταγραφή για τον Ιανουάριο». Όπως επισημάνθηκε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Χρήστο Τσούμαρη, μετά από συνεργασία ειδικών σε ζητήματα σπονδυλικής στήλης χειρούργων σε Βέλγιο και Ελλάδα, αποφασίστηκε να ακολουθηθεί επιθετική αντιμετώπιση του προβλήματος (ισχιαλγία), για την οριστική του επίλυση.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass