ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Κωδικος: Συσπείρωση...

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2008 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:48
 Η συσπείρωση φαίνεται πως θα είναι το δυνατό όπλο της ΑΕΛ ΓΣ για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς κόντρα στην ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της λαρισινής ομάδας (που είχαν το μυαλό τους στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ για το θέμα με την Καβάλα) βρέθηκαν χθες όλοι στην επίσημη παρουσίαση της Λέσχης Φίλων της ομάδας στο καφέ «Μοναχά Λάρισα» (φωτ. 1) και αμέσως μετά κατεύθυνθηκαν όλοι μαζί στο εστιατόριο «Καμάρες» (φωτ. 2) όπου και δείπνησαν (το δειπνο το οργάνωσε η διοίκηση για τους παίκτες ενόψει της νεάς σεζόν). Το κεντρικό θέμα φυσικά συζήτησης δεν ήταν άλλο από το ματς του Σαββάτου και φάνηκε πως υπάρχει μεγάλη πίστη για τη νίκη. 
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΖΑΡΑ
Ούτε και χθες υπήρχε κάποια εξέλιξη στο θέμα των δύο παικτών που έχουν πρόβλημα με το δελτίο τους Λαμπρόπουλο και Ζάρα. Έτσι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν θα μπορεί να τους έχει στον αυριανό αγώνα όπως και τους Ματαλόν (αυτός είναι αμφίβολος βέβαια), Μανωλόπουλο.
Μάλιστα σχετικα με τις απουσίες αυτές ο τεχνικός της Λαρισινής ομάδας δήλωσε πως είναι «...αρκετά προβληματισμένος καθώς με όλες αυτές τις καταστάσεις που συνέβησαν η ομάδα έμεινε 15 μέρες χωρίς αγώνα, φιλικό ή επίσημο. Όλα αυτά έχουν σίγουρα επιρροή στην ομάδα μας».
ΠΑΜΕ ΜΕ 13 ΟΜΑΔΕΣ...
Εν τω μεταξύ πραγματοποιήθηκε χθες η συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ για το θέμα της Καβάλας και αυτό που αποφασίστηκε ουσιαστικά είναι το γεγονός πως το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με 13 ομάδες. Και αυτό γιατί ο ΕΣΑΚΕ ζητάει ξανά τη γνώμη της ΕΟΚ (που είναι να παίξει η Καβάλα ως γνωστόν και δεν ξέρουμε αν πει τώρα να παίξει η Δάφνη) και αν η συγκεκριμένη ομάδα δεν πάρει πάλι έγκριση από την ΕΕΑ τότε οδηγούμαστε ξανά στο σημείο από όπου ξεκινάει η υπόθεση. Δηλαδή στις 13 ομάδες.
 
.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass