ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΜΕ 7-1 ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

Καταιγιστικοί οι Νέοι της ΕΠΣΛ

* ΙΣΟΠΑΛΙΑ (1-1) ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ Τ’ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2008 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:54
Ακόμα και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της Λάρισας δεν θα μπορούσε να προβλέψει τη χθεσινή μεγαλειώδη νίκη της ομάδας Νέων της ΕΠΣΛ στη φετινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ΕΠΟ. Η λαρισινή ομάδα συνέτριψε με 7-1 στο γήπεδο Καλλιφωνίου την αντίστοιχη της ΕΠΣ Καρδίτσας και δεν ξεκίνησε απλά και μόνο με το δεξί τις υποχρεώσεις της αλλά έδειξε ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ομίλου. Από την άλλη πλευρά η νεοσύστατη ομάδα των Παίδων απέσπασε ισοπαλία 1-1 αν και θα μπορούσε αν ήταν λίγο πιο προσεκτική να φύγει και αυτή με τους τρεις βαθμούς της νίκης, σ’ ένα παιχνίδι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή κ. Τσέτσιλα.
ΟΙ ΝΕΟΙ
Οι Νέοι ήταν πραγματικά ωραίοι και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό τους που το μόνο που περίμενε ήταν τη λήξη της αναμέτρησης προκειμένου το σκορ να μην πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.
Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Ζιάκου είχαν εντυπωσιακοί απόδοση, ήταν καταιγιστικοί και ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης από το πρώτο κιόλας λεπτό.
Το παιχνίδι ουσιαστικά είχε τελειώσει από το πρώτο κιόλας ημίχρονο αφού στο 38’ το σκορ είχε διαμορφωθεί σε 4-0!
Μόλις στο 4ο λεπτό ο Φιλιππούλης μ’ έναν πραγματικό κεραυνό αξιοποίησε το φάουλ που κέρδισε ο Σιατραβάνης και πέτυχε το 1-0, ενώ στο 21’ ο Μπουρουτζίκας εκμεταλλευόμενος μπέρδεμα στα αντίπαλα καρέ τρύπωσε στη φάση και από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Από ‘κει και πέρα ανέλαβε δράση ο «δαιμόνιος» Νάνος που με τρία εκπληκτικά γκολ στο 24’, στο 38’ και στο 50’ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 5-0. Ο Ελασσονίτης επιθετικός ήταν ο κορυφαίος του αγώνα δείχνοντας το μεγάλο του ταλέντο.
Στο 56’ ο Φιλιππούλης πέτυχε το 6-0 και στο 72’ ο Ζαφειράκης ολοκλήρωσε τον κύκλο των τερμάτων για την ομάδα της Λάρισας σημειώνοντας το έβδομο γκολ.
Το γκολ της τιμής για την Καρδίτσα πέτυχε στο 90’ ο Αναγνώστου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η λαρισινή ομάδα έχασε σωρεία ευκαιριών για ακόμα περισσότερα τέρματα, ενώ στο 35’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αρβανιτάκος ο οποίος ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Σιατραβάνη που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Παπαλίτσας, Εκίζογλου, Θέος, Πάτρας (46’ Πάσχος), Λιακόπουλος (84’ Κωνσταντινίδης), Αρβανιτάκος, Θυμιόπουλος (46’ Ματζαφλής), Κάιας, Αναγνώστου, Κορομπίλιας, Βαϊόπουλος.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γούπος, Καραγιάννης, Ζαφειράκης, Καρατέεφ, Μπουρουτζίκας, Ρέντζας, Νάνος (60’ Τριτάρης), Κοκόμπελης, Λύτρας (62’ Τσακνάκης), Σιατραβάνης (50’ Κίτσος), Φιλιππούλης.
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Οι Παίδες αν και στο α’ ημίχρονο είχαν πολύ καλή παρουσία και δικαιούταν κάποιο γκολ, τελικά μια άτυχη στιγμή τους έφερε πίσω στο σκορ και δυσκόλεψε το έργο τους. Η φάση αυτή σημειώθηκε στο 21’ με τον Κόκκαλη να εκμεταλλεύεται μια στιγμή ολιγωρίας της λαρισινής άμυνας και να χρίζεται σκόρερ.
Ο Τσιάρας προσπάθησε να δώσει απάντηση δύο λεπτά αργότερα όμως το ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 39’ οι Λαρισαίοι βρέθηκαν ξανά πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν μετά από εκτέλεση έμμεσου φάουλ εντός περιοχής η μπάλα κατέληξε στον Κατσιώτη αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.
Στο 49΄ και πάλι ο Τσιάρας μετά από μπαλιά του Περήφανου βρέθηκε σε θέση βολής όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ζάγγος, ενώ στο 50’ ήταν η σειρά των γηπεδούχων όταν ο Μπαλλάς είχε δοκάρι.
Στο 57’ η ομάδα της Καρδίτσας έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, εντελώς άδικα, ο Καντούρας. Φυσικά κανένας δεν κατάλαβε το λόγο της δεύτερης κίτρινης κάρτας με τους Καρδιτσιώτες να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα.
Η ομάδα της Λάρισας εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή, πίεσε για το γκολ και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 71’ με τον Διβανέ που ελίχθηκε πολύ ωραία μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 90’ ο διαιτητής κ. Τσέτσιλας απέβαλε τον Φ. Γιαννακό πάλι για ανεξήγητο λόγο καθώς ο τεχνικός της Λάρισας στη συγκεκριμένη φάση έδωσε οδηγίες στους παίκτες του για να εκτελέσουν γρήγορα ένα κόρνερ και ο διαιτητής κατάλαβε ότι έκανε παρατήρηση στον ίδιο. Στο φύλλο αγώνα μάλιστα έγραψε ότι ο προπονητής της Λάρισας του είπε «δεν βλέπεις και δεν ακούς» κάτι που οπωσδήποτε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα γι’ αυτό και οι Λαρισαίοι υπέγραψαν το φύλλο αγώνα με επιφύλαξη.
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ζάγγος, Βαϊτσης, Καραγκούνης, Μάττας, Καλογρίτσας, Παπαδόπουλος, Μπαλλάς, Γκόλιας ((56’ Κόγιας), Καντούρας, Τσιάλης, Κόκκαλης (46’ Γκεζέρης).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Χουτεσιώτης, Παναγιώτου, Τζιώλης, Καραγκούνης, Περήφανος, Αλεξόπουλος (61’ Καραλιάκος), Κατσιώτης (41’ Φλέγγας), Κουσιώρας, Τσιάρας, Διβανές, Κρίτσας (41’ Τσένος).
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Σχετικά με τη διαιτησία των χθεσινών αγώνων στο Καλλιφώνιο Καρδίτσας θα ξεκινήσουμε από τον κ. Καραλιόλιο ο οποίος ήταν υποδειγματικός τόσο όσο διαιτητής στο παιχνίδι των Νέων όσο και σαν βοηθός στον αγώνα των παίδων.
Ο κ. Τσέτσιλας που διηύθυνε την αναμέτρηση των παίδων όπως προαναφέραμε υπέπεσε σε σοβαρά λάθη, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι επέτρεψε να αγωνιστεί παίκτης με γύψο στο χέρι (που για τραγική ειρωνεία ήταν ο σκόρερ των γηπεδούχων) επικαλούμενος ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε καλύψει τον γύψο με αφρολέξ, παρά τις αντιρρήσεις των ανθρώπων της Λάρισας.
Σε ό,τι αφορά στην βοηθό κ. Σιούμπουρα, υπέπεσε σε λάθη αφού στις περισσότερες φάσεις κυνηγούσε την... ευθεία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass