ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Κομπλέ στη Φιλιππούπολη

* ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2008 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:54
Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Τύρναβο 2005, δεσπόζει στην 8η αγωνιστική της Δ’ Εθνικής κατηγορίας(4ος όμιλος). Η ομάδα του Τυρνάβου που έχει σερί τριών νικηφόρων αποτελεσμάτων, γνωρίζει πολύ καλά ότι η αποστολή της θα είναι πολύ δύσκολη, την Κυριακή στη Φιλιππούπολη. Και αυτό γιατί ο αντίπαλός της δεν έχει περιθώρια για απώλειες, καθώς προέρχεται από ήττα στα Φάρσαλα, την περασμένη Κυριακή. Ο Τύρναβος πάντως θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και με στόχο να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία, στο ενεργητικό του. Αγωνιστικά, το ευχάριστο για τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα είναι ότι έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και έτσι η ομάδα θα παραταχθεί κομπλέ. Χθες μπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων και ο Βρασίδας Κοντοθανάσης, που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.
Δεν πήρε μέρος μόνο ο Ανδρέας Χατζηλιόντας, τον οποίο το τεχνικό τιμ ξεκούρασε, ενώ ο Μιχάλης Ζιώγας με τον Βασίλη Νάρη περιμένουν και τον στρατευμένο Βασίλη Σκούπρα.
Σήμερα θα γίνει κανονικά προπόνηση το απόγευμα και αύριο θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας, για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την ομάδα του Απόλλωνα.
ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΣΗΛΙΟΥ-Α.Ο.Κ.
Εν τω μεταξύ, η 8η αγωνιστική της Δ’ Εθνικής στον 4ο όμιλο θα ξεκινήσει το Σάββατο, όπου στο στάδιο της Ε.Π.Σ.Φωκίδας, ο Κεχαγιάς Προσηλίου θα αντιμετωπίσει στις 3 το απόγευμα τον Α.Ο.Καρδίτσας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass