ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ Γ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΣΤΗΝ «Ε»

Ανταγωνιστικοί και με τον Άρη...

* ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2008 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:55
Στην Ολύμπια επικρατεί ενθουσιασμός από τη νίκη πρόκριση επί του ΠΑΟΚ με 76-68 προχθές στο κλειστό της Νεάπολης για το κύπελλο Ελλάδας και πλέον η λαρισινή ομάδα είναι από τις λίγες που συμμετέχουν σε τρεις θεσμούς στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και στην Ευρώπη (Eurocup challenge).
Πόσο όμως μπορεί να ανταποκριθεί και στις τρεις διοργανώσεις; Ποιοι είναι οι στόχοι της; Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας μάς λέει: «Στην Ολύμπια έχουμε αποφασίσει να μην κάνουμε επιλογή παιχνιδιών και να μην επιλέγουμε θεσμούς. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη και θα τη διεκδικούμε και στόχος μας είναι σε κάθε διοργάνωση να κάνουμε το καλύτερο. Απλά εκτιμώ ότι μετά τις 25 Νοεμβρίου θα έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα»
* Κερδίσατε τον ΠΑΟΚ και προκριθήκατε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η νίκη αυτή θα σας επηρεάσει θετικά ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη για το πρωτάθλημα; 
 «Σίγουρα ήταν σημαντική η νίκη μας επί του ΠΑΟΚ, αλλά το παιχνίδι με τον Άρη είναι διαφορετικό καθώς ο Άρης είναι πιο σκληρή ομάδα. Εμείς στόχο έχουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και με τον Άρη. Μου αρέσει που σε κάθε παιχνίδι είμαστε καλύτεροι και πιο βελτιωμένοι».
* Οφείλεται και στην άνοδο του Τζαμέλ Τόμας;
«Πιστεύω ότι ο Τόμας προσαρμόζεται. Έπαιζε σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, το ιταλικό, και όσο περνά ο καιρός θα καταλαβαίνει και το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί είναι ένας αξιόλογος παίκτης. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά»
* Για να πάρετε θέση στην εξάδα;
«Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε καλά και να διεκδικούμε τη νίκη τόσο εντός έδρας όσο και εκτός. Στο τέλος θα μετρήσουμε τις νίκες και θα δούμε τη βαθμολογική θέση».
Στο μεταξύ για το αυριανό παιχνίδι ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του μια και χθες προπονήθηκε και ο Γιαννουλάκος δείχνοντας να έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε.          
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Επιστολή προς τον Τύπο έστειλε χθες η διοίκηση της Ολύμπια με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους για τη συμπαράστασή τους στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας και ζητάει να κάνουν το ίδιο και στο παιχνίδι με τον Άρη αύριο στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Νεάπολης. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:    
«H Ολύμπια ευχαριστεί τους φιλάθλους για τη συμπαράστασή τους στον νικηφόρο αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία τους βοήθησε καταλυτικά στην κατάκτηση της νίκης - πρόκρισης στην επόμενη φάση που θα οδηγήσει την Ολύμπια στις οκτώ καλύτερες ομάδες του θεσμού.
 Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, στο Κλειστό της Νεάπολης, στις 17.00 η ομάδα μας φιλοξενεί τον Άρη Θεσσαλονίκης, για το πρωτάθλημα, αποφασισμένη να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία μετά τη νίκη στο Αιγάλεω που θα την ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας.
Στον αγώνα αυτό περιμένουμε τη συμπαράσταση των Λαρισαίων φιλάθλων που με τη δυναμική τους θα βοηθήσουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο στην προσπάθειά τους για τη νίκη.
Χωρίς ακρότητες, χωρίς απαντήσεις στις προκλήσεις των «φιλάθλων» των φιλοξενούμενων ομάδων. Οι απαντήσεις που θα δίνουμε όλοι, θα είναι αυτές που έχουν καταξιώσει το φίλαθλο κοινό της Ολύμπια σε όλη την Ελλάδα και έχουν κερδίσει επάξια το βραβείο «Ήθους» για δύο συνεχόμενες χρονιές. Οι ιαχές και το χειροκρότημα θα «σπρώξουν» τους παίκτες μας και θα τους οδηγήσουν στη νίκη.
Οι λιγοστοί φίλαθλοι που έρχονται στο γήπεδο για να αντιπαρατεθούν με τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων πρέπει να απομονωθούν από τη μεγάλη μάζα των αγνών φιλάθλων τής Ολύμπια, προκειμένου να βλέπουμε την αγαπημένη μας ομάδα έτσι όπως την οραματιζόμαστε: Μεγάλη και δυνατή να πρωταγωνιστεί και στα γήπεδα και στις κερκίδες.
Όλοι το Σάββατο στη Νεάπολη. Ο «αντίπαλος» είναι δυνατός, μαζί σας θα προσπαθήσουν οι αθλητές μας να κατακτήσουν την νίκη, κάνοντάς μας για ακόμη μια φορά υπερήφανους».
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΡΗ
Σε κυκλοφορία τέθηκαν από χθες το πρωί τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άρη. Τα εισιτήρια προπωλούνται από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πάροδος Ηλιοδώρου 10, Τρίγωνη πλατεία, τηλ. 2410-613.040) την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 9.00 έως τις 14.00 και από τις 18.00 έως τις 21.00 και κοστίζουν 10 ευρώ για τους άνδρες και 5 ευρώ για τις γυναίκες, τους φοιτητές και τους μαθητές άνω των 12 ετών.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass