ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Απόβαση στην Κρήτη

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΓΙΑ ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ... ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2008 1:35 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:55
 Απόβαση στην Κρήτη κάνει σήμερα η ΑΕΛ όπου αύριο στις 4.45 μ.μ. («ζωντανό» από το NOVA) αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σούπερ λίγκα όπου η Λαρισινή ομάδα με θετικό αποτέλεσμα θα μονιμοποιηθεί στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα ενώ μία ήττα δεν θα είναι καταστροφή αλλά θα φέρει αρκετά πίσω βαθμολογικά την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη και με περιορισμένα περιθώρια βαθμολογικής ανάκαμψης αφού ακλουθούν δύο δύσκολοι αγώνες με Παναθηναϊκό (εντός έδρας) και ΠΑΟΚ (εκτός).Μέχρι τώρα η ΑΕΛ στα εκτός έδρας παιχνίδια δείχνει καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά απ’ ότι στα εντός κάτι που προμηνύει και καλή εμφάνιση στο αυριανό παιχνίδι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που φέρνει αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα (χάνει εντός έδρας από τον Πανιώνιο με 5-2 και κερδίζει τον Παναθηναϊκό εκτός με 3-2).Το ηθικό των παικτών της ΑΕΛ είναι υψηλό μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη και ιδιαίτερα επειδή το συγκεκριμένο αποτέλεσμα συνοδεύτηκε και από καλή εμφάνιση.Μάλιστα οι ελπίδες για κάτι καλό αύριο στην Κρήτη πολλαπλασιάζονται από το γεγονός ότι ο Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα πλην των μόνιμων τραυματιών Σερεμέτ και Μπένζα. Σήμερα το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για Κρήτη με πτήση από τη Θεσσαλονίκη.
Για πιθανή ενδεκάδα υποψήφιοι είναι ο Κοτσόλης(κάνει φέτος εντυπωσιακή χρονιά), ο Βέμπερ (πήγε καλά με τον Άρη), Νταμπίζας, Κώτσιος, Κατσιαρός η Βενετίδης, Ιγγλέσιας, Σαρμιέντο, Φωτάκης, Πάρα, Κυριάκος και Ζουράφσκι.
 
ΠΕΡΙ ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ...
 
Ένα δημοσίευμα Πολωνικής εφημερίδας που ανέφερε ότι η Βίσλα Κρακοβίας ενδιαφέρεται για τον Ζουράφσκι φιλοξενώντας και δηλώσεις του παίκτη προκάλεσε αναστάτωση στις τάξεις της ΠΑΕ ΑΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης μιλώντας στους ανθρώπους της ΑΕΛ είπε ότι ουδέποτε έκανε δηλώσεις αλλά παράλληλα και δεν υπάρχει περίπτωση μεταγραφής του σε άλλη ομάδα.
Για τη δυστοκία που έχει ο παίκτης θεωρούν όλοι ότι είναι θέμα ενός γκολ για να αρχίζει ο Πολωνός να βρίσκει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα ενώ σημαντικό ρόλο παίζει η έλλειψη καλής κάθετης πάσας (κάτι που έκαναν πέρυσι ο Μετίν με τον Κλέιτον) και αυτή θα έρθει μόλις αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο Φράνκ Γκουέλα που γίνεται προσπάθεια να αγωνιστεί όχι από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά από τον ερχόμενο μήνα.
 
ΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κ. Πηλαδάκης και ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης ο τελευταίος όχι μόνο έκανε τη μέχρι τώρα αποτίμηση του έμψυχου δυναμικού με βάση την εικόνα που δείχνει η ομάδα στο πρωτάθλημα αλλά παρέδωσε και λίστα μεταγραφών. Στη σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του προέδρου της ΠΑΕ (Γλυφάδα) παρών ήταν και ο αντιπρόεδρος Κώστας Κωνστάντος. Οι τρεις τους συζήτησαν περίπου δύο ώρες για όλους και για όλα αλλά δεν αποκλείεται ορισμένα δεδομένα να διαφοροποιηθούν αφού υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα μέχρι τη μεταγραφική περίοδο και κάποιοι παίκτες θα πάρουν και άλλες ευκαιρίες. Κάτι που σημαίνει ότι μεταγραφικά σενάρια θα υπάρξουν από μέσα Δεκεμβρίου...
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΕΛ
 
Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε την αυριανή αναμέτρηση με τη Λάρισα στο Παγκρήτιο ο Νίκος Καραγεωργίου, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες, σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Ο προπονητής του Εργοτέλη στάθηκε στην ικανότητα που έχει η ΑΕΛ να παίρνει αποτελέσματα μακριά από την έδρα της και ζήτησε από τους παίκτες του να επιδείξουν δύναμη, πάθος και αποφασιστικότητα για να κατακτήσουν τους βαθμούς της νίκης.
 «Η Λάρισα είναι ομάδα με ικανότητες και ιδιαίτερα επικίνδυνη στα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ έχει στο ρόστερ της έμπειρους ποδοσφαιριστές, που αποτελούν τον κορμό της ομάδας εδώ και αρκετό καιρό. Παίζουμε στην έδρα μας και αυτό είναι σημαντικό, ώστε να ζητήσουμε και να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: «Πρέπει να προσέξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα κάνουμε τις επιθέσεις μας, διότι ο αντίπαλος σε ανοιχτούς χώρους έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ευκαιρίες και να πετύχει τέρματα. Πιστεύω ότι αυτό είναι το κύριο στοιχείο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Από εκεί και πέρα, όπως σε κάθε παιχνίδι, πρέπει να υπάρχουν και άλλα στοιχεία στην ομάδα όπως είναι η δύναμη, η αποφασιστικότητα και το πάθος».
 Ο Καραγεωργίου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και μοναδικός απών από την αναμέτρηση με τους «βυσσινί» θα είναι ο τραυματίας Χίμπλινγκερ.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το αυριανό σούπερ ντέρμπι στο ΟΑΚΑ (19.00 ΝΕΤ) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της 9ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ.
 Οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στην έδρα των «πρασίνων» με το ψυχολογικό αβαντάζ που τους δίνει το πλεονέκτημα των πέντε βαθμών της διαφοράς στην κορυφή της κατάταξης, ενώ από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός έχει την ψυχολογία στα ύψη από τη μεγάλη νίκη στη Βρέμη κόντρα στην Βέρντερ, που τον κράτησε ζωντανό στην υπόθεση πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 Αυλαία σήμερα με τρεις συναντήσεις και φυσικά τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα, να κλέβει την παράσταση. Από εκεί και πέρα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνάντηση της Ξάνθης με την ΑΕΚ, με την Ένωση να διανύει τη μετά Ντέμη εποχή και την τοπική ομάδα να επιχειρεί να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία. Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
ΣΗΜΕΡΑ
16:45 (Σέρρες) Πανσερραϊκός-ΟΦΗ --Alpha--
19:00 (Τούμπα) ΠΑΟΚ-Πανιώνιος --Nova--
19:00 (Ξάνθη) Ξάνθη-ΑΕΚ --ΝΕΤ--
ΑΥΡΙΟ
15:00 (Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός
15:00 (Φυλή) Θρασύβουλος-Αρης
16:45 (Ηράκλειο) Εργοτέλης-Λάρισα --Nova--
19:00 (Θεσ/κη) Ηρακλής-Λεβαδειακός --Nova--
19:00 (ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός --ΝΕΤ--
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός           14-3    19
2. Ξάνθη         7-2      17
3. ΠΑΟΚ         9-3      16
4. Παναθηναϊκός        14-9    14
5. ΑΕΚ            12-11 13
6. Λάρισα       12-8    12
7. Εργοτέλης 11-11 12
8. Πανιώνιος 12-10 11
9. Άρης           6-8      10
10. Πανθρακικός       5-9      10
11. Λεβαδειακός       4-8      9
12. Πανσερραϊκός     6-11    8
13. Αστέρας Τρίπολης          6-8      7
14. Ηρακλής 5-8      5
15. Θρασύβουλος     6-13    4
16. ΟΦΗ         8-15    4
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass