Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΡΗ

Με νίκη αλλάζει επίπεδο...

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΤΣΟΝ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2008 1:38 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:55
 Η Ολύμπια φέτος έχει τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό στην ιστορία των συμμετοχών της στην Α1 εθνική κατηγορία μπάσκετ και ο στόχος είναι προφανέστατος, να κατακτήσει η Λαρισινή ομάδα την υψηλότερη θέση που πήρε ποτέ στην κατηγορία (7η πριν δύο χρόνια). Για να καταφέρει να αλλάξει επίπεδο θα πρέπει να αρχίζει να κερδίζει ομάδες που έχουν και αυτές υψηλούς στόχους και μια απ’ αυτές είναι και ο Άρης που μέχρι τώρα τα καταφέρνει καλύτερα μαζί του εκτός έδρας παρά εντός...(στα τελευταία τρία χρόνια έχει κερδίσει στη Θεσσαλονίκη δύο φορές και καμία στην Λάρισα) Το σημερινό παιχνίδι που θα γίνει στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης θα είναι «πιλότος» για τους στόχους της φετινής Ολύμπια και με νίκη οι «πορτοκαλί» θα βάλουν υποθήκη για μια πολύ καλή πορεία ενώ με ήττα μάλλον θα παλέψουν απλά για την όγδοη θέση. Μάλιστα υποδέχονται τον Άρη σε μία περίοδο αρκετά καλή γι’ αυτούς καθώς έχουν υψηλό ηθικό μετά τη νίκη πρόκριση επί του ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας και χωρίς προβλήματα μια και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας Γιώργου Μπαρτζώκα.
Είναι ένας αγώνας στον οποίο οι ιθύνοντες της Ολύμπια ποντάρουν στη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου μια και πιστεύουν ότι θα επιβραβευτούν για τι δύο συνεχόμενες νίκες με Αιγάλεω(για το πρωτάθλημα ) και τον ΠΑΟΚ (για το κύπελλο).
Μάλιστα εντυπωσιάστηκαν κατά τη χθεσινή μέρα από την ανταπόκριση που είχε η επίσκεψη του κορυφαίου παίκτη της ομάδας (και υποστηρικτή του ...Ομπάμα) στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ Μάικ Κινγκ και του Βασίλη Γιανουλάκου που μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα με τον Άρη στους μαθητές του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου Λάρισας.
Όσο για το πώς αντιμετωπίζουν οι παίκτες της Ολύμπια τον σημερινό αγώνα χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Τζαμέλ Τόμας που τόνισε: «Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, που διαθέτει βάθος και ποιότητα. Όμως, παίζουμε στο γήπεδό μας, είμαστε σε καλή κατάσταση και με την βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».
Πιθανή πεντάδα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι είναι αυτή των Κάστλ (πρώτος σε ασίστ παίκτης της Λαρισινής ομάδας), Κινγκ (πρώτος σκόρερ με 52 πόντους ), Τόμας (πρώτος σε κλεψίματα με τέσσερα), Σούλτζε (πρώτος σκόρερ με 52 πόντους) και Παπαϊωακείμ (πρώτος ριμπάουντερ με 19).
Στη διάθεσή του θα είναι ακόμα οι: Σπανός, Σιγκούνας, Μπατής, Γιανουλάκος, Αριγμπάμπου, Κολόκας, Κούρτοβιτς.
 
ΜΑΤΣΟΝ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
 
 Με την αποστολή πλήρη και στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, ετοιμάζεται ο Αρης να παραταχθεί σήμερα στη Λάρισα απέναντι στην Ολύμπια (έχει τρεις νίκες και μία ήττα μέχρι τώρα).
 «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που διαθέτει έξυπνους και έμπειρους παίκτες, οι οποίοι γνωρίζουν το παιχνίδι και πώς πρέπει να αγωνιστούν» τόνισε με νόημα χθες ο Αντρέα Ματσόν, σκιαγραφώντας τον αντίπαλο των «κίτρινων», και πρόσθεσε:
 «Στην παρούσα φάση η Ολύμπια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ύστερα από τις νίκες που πέτυχε σε συνεχή παιχνίδια. Κέρδισε, μάλιστα, τελευταία τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο σε ένα σκληρό αγώνα. Στη διάρκεια της εβδομάδας είχαμε προβλήματα (σ.σ. Ηλιάδης, Αργυρόπουλος, Μάρσαλ), δεν είμαστε ομάδα με 18 παίκτες στο ρόστερ. Θα κάνουμε κάθε παίκτη να αποδίδει το καλύτερο δυνατό και να παίξει δυνατά».
 Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε και στους διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης κάτι που προκαλεί αλγεινή εντύπωση και ερωτηματικά, τονίζοντας: «Είμαι βέβαιος πως θα σεβαστούν την ομάδα μας. Θέλω να πιστεύω πως θα διεξαχθεί αγώνας μπάσκετ και όχι αγώνας πάλης». Η δήλωσή του αυτή αφήνει πολλά περιθώρια να σκεφθεί κάποιος ότι ο Ιταλός τεχνικός προσπαθεί να επηρεάσει τους διαιτητές.
 Ερωτηθείς, δε, σχετικά για τις εκτός έδρας επιτυχίες που προσδοκά να κατακτήσει ο Άρης απάντησε: «Ελπίζω και θέλω να φτάσουμε στον αριθμό που είχαμε πετύχει πριν από τρία χρόνια. Τώρα, βέβαια, τα δεδομένα μας, σε σχέση με τότε, είναι διαφορετικά. Έχουμε μια καινούργια ομάδα, με νέους παίκτες που χρειάζονται λίγο χρόνο για να μάθει ο ένας τον άλλο».
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟ ICBS
Τη συνέχιση της συνεργασίας της με το ICBS Larissa Business School ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολύμπια . Ο σημαντικός αυτός εκπαιδευτικός οργανισμός θα αποτελέσει και φέτος χορηγό των ακαδημιών της Λαρισινής ομάδας.
«Το κολέγιο ICBS Larissa Business School ευχαριστεί την ΚΑΕ Ολύμπια Athienitis για τη συνεργασία την οποία έχουμε τα τελευταία χρόνια και η οποία είναι ωφέλιμη και για τα δύο μέρη. Πιστεύουμε ότι και στο μέλλον η συνεργασία θα συνεχιστεί απρόσκοπτα για το καλό του αθλητισμού και ολόκληρης της πόλης» δήλωσε ο Διευθυντής του ICBS Larissa Business School, κ. Θεόδωρος Κατσαφάδος.
«Είναι μεγάλη η χαρά μας να συνεργαζόμαστε με ένα οργανισμό όπως το ICBS Larissa Business School, το οποίο προσφέρει πολλά στην κοινωνία της Λάρισας. Η συνέχιση της συνεργασίας μέσω της χορηγίας των ακαδημιών, αποδεικνύει το μεγάλο κοινωνικό έργο του κολεγίου», σχολίασε σχετικά ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος των «πορτοκαλί» κ. Αλέξανδρος Μεταφτσής.
 
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 Η σημερινή αναμέτρηση ΑΕΚ-Πανελλήνιος, στο κλειστό του Σπόρτιγκ, ξεχωρίζει από τις «μάχες» της 5ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία μπάσκετ των ανδρών.
 Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ των ανδρών έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
17:00 Παναθηναϊκός-Τρίκαλα Κορομηλάς Ηλ-Μάνος-Πουρσανίδης Κ (Κορασίδης)
17:00 Ολύμπια Λ.-Άρης Ζαβλανός-Αναστόπουλος-Διαμαντής (Μαραμής)
18:00 ΑΕΚ-Πανελλήνιος Βορεάδης-Σχινάς-Ταβουλαρέας (Άκελ)
19:00 Μαρούσι-ΑΕΛ Παπαδημητρίου-Καρακατσούνης-Γεωργιάδης (Ορφανός)
ΑΥΡΙΟ
17:00 Κολοσσός Ρ.-Πανιώνιος Κουκουλεκίδης-Ηλιόπουλος-Ψαριανός (Σγουρός)
17:00 Καβάλα-Ολυμπιακός Σπυρίδωνος-Μουζάκης-Ανδρικόπουλος (Μπακάλης)
17:00 ΠΑΟΚ-Αιγάλεω Πιτσίλκας-Φούφης-Βαρδάλος (Σιμητόπουλος)
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ολυμπιακός   8β.       4αγ.
Παναθηναϊκός            8β.       4αγ.
Άρης   7β.       4αγ.
Πανελλήνιος   7β.       4αγ.
ΑΕΚ    6β.       4αγ.
Ολύμπια Λ.    6β.       4αγ.
Μαρούσι         5β.       4αγ.
Κολοσσός Ρ. 5β.       4αγ.
ΠΑΟΚ 5β.       4αγ.
Αιγάλεω         5β.       4αγ.
Πανιώνιος       5β.       3αγ.
ΑΕΛ    4β.       3αγ.
Τρίκαλα          3β.       3αγ
Καβάλα          1β.       1αγ.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass