ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Μετά την ήττα και οι τραυματισμοί...

* ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ EUROCUP CHALLENGE

Δημοσίευση: 10 Νοε 2008 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:55
Η ήττα από τον Άρη με 73-55 στον προχθεσινό αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης μπορεί να προβλημάτισε αγωνιστικά την Ολύμπια μια και η απόδοση κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα (κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο) αλλά πλέον υπάρχει επιπρόσθετος προβληματισμός και για την διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας μια και ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού για τα προημιτελικά στην Πάτρα με αντίπλαο την Ολυμπιάδα που παίζει ο Λαρισαίος Δημήτρης Σπανούλης ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας μάλλον θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους τραυματίες Μάριο Μπατή, Μάρκο Κολώκα και Σβεν Σούλτζε.
Συγκεκριμένα ο πρώτος και ο τρίτος έχουν θλάση στο δικέφαλο ενώ ο δεύτερος έχει πρόβλημα με το πέλμα και μάλλον θα απουσιάσουν και οι τρεις από τον μεθαυριανό αγώνα. Ο αντίπαλος της Ολύμπια μπορεί να αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα είναι επικίνδυνος μια και η πρόκριση στους «οκτώ» του κυπέλλου αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση αλλά και μια καλή κλήρωση εντός έδρας θα σημάνει και κέρδη οικονομικά.
Για την Ολύμπια μάλιστα η κλήρωση μπορεί να φέρει και βλέψεις για πρώτη φορά στην ιστορία της μέχρι τα ημιτελικά(στα προημιτελικά οι αγώνες είναι μονοί). Έτσι λοιπόν μπορεί να έχει κέρδη δόξας και...χρήματος.
Αυτή η βδομάδα ίσως είναι η πιο καθοριστική για την Ολύμπια μια και εκτός από το παιχνίδι της Τετάρτης για το κύπελλο υπάρχει το Σάββατο η κλήρωση(θα γίνει στο Μόναχο και τη Λαρισινή ομάδα θα εκπροσωπήσει ο μάνατζερ Μιχάλης Μπότσιος) για το eurocup challenge όπου ζητείται μια κλήρωση με κοντινά ταξίδια (και σε πόλεις που να διαθέτουν αεροδρόμιο) ενώ την Κυριακή υποδέχεται στο κλειστό της Νεάπολης την ομάδα του Αμαρουσίου και οι «πορτοκαλί» θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για μια θέση στην πρώτη εξάδα για πρώτη φορά στην ιστορία του λαρισινού μπάσκετ.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
Καθαρά αγωνιστικά ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας δείχνει να προβληματίζεται από την εικόνα της ομάδας με τον Άρη που ήταν πολύ άσχημη και βέβαια αυτό που σίγουρα πρέπει να βελτιώσει είναι η επιθετική λειτουργία μια και με πενήντα πόντους δεν μπορεί να κερδίζεις ομάδες που είναι από τη μέση και πάνω στο βαθμολογικό πίνακα(π.χ. Πανιώνιο, Άρη, Πανελλήνιο). Και δεν έχει η Ολύμπια την πολυτέλεια να μην παίρνει πόντους από τους δύο Αμερικάνους ενώ υπάρχει πρόβλημα και στην οργάνωση ειδικά όταν λείπει ο πολύ καλός φέτος Μάριος Μπατής. Μέχρι τώρα η Ολύμπια παρουσιάζει στην απόδοσή της σκαμπανεβάσματα αλλά ελπίζουμε ότι όσο περνάει ο χρόνος θα έχει μια σταθερή βελτίωση για να μπορέσει να έχει μια καλύτερη χρονιά από τις δύο τελευταίες. Δηλαδή μην πάει απλά να παίξει στα πλέη οφ δύο παιχνίδια...(ένα εντός και ένα εκτός).
 
Σον Μάρσαλ: Καλή δουλειά
Ο κορυφαίος παίκτης του Άρη Σον Μάρσαλ δήλωσε τα εξής: «Νομίζω ότι κάναμε μία αρκετά καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο και ειδικότερα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μπήκαμε δυνατά, πετύχαμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, τους σταματήσαμε στην άμυνα και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε εύκολες επιθέσεις».
 
Αριγκμπάμπου: Συγχαρητήρια στον Άρη
Ο παίκτης της Ολύμπια Στέφαν Αριγκμπάμπου μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής: «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Άρη για το πολύ καλό του παιχνίδι. Η εντολή που είχαμε ήταν να παίξουμε σκληρά και να τρέξουμε στο γήπεδο μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι το κάναμε πολύ καλά για 20-25 αλλά νομίζω ότι στην τρίτη περίοδο και στα τελευταία λεπτά της τελευταίας περιόδου παίζαμε ο καθένας για τον εαυτό του και όχι σαν ομάδα. Δεν είχαμε καλά ποσοστά στα δίποντα και τρίποντα κάτι που δεν ανταποκρίνεται στα ποσοστά μας».
 
Παρούσα και η κ. Ουζουνίδου
Ως πρώην μπασκετμπολίστρια (σε Αστέρα Καβάλας και Δημόκριτο Ξάνθης) η σύζυγος του προπονητή της ΑΕΛ ,Νόπη Ουζουνίδου δείχνει να συνεχίζει την αγάπη της προς το άθλημα. Έτσι βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης παρέα με τη Λαρισαία γυμνάστρια Γεωργία Ακρίβου-Γεωργάκη και το σύζυγό της Δημήτρη Γεωργάκη παλαίμαχο βολεϊμπολίστα της ΕΑΛ.
 
Ο περιφερειάρχης βλέπει μπάσκετ...
Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Φώτη Γκούπα τον βλέπουμε σπάνια στο γήπεδο και σίγουρα αποτελεί είδηση το γεγονός ότι παρακολούθησε τον προχθεσινό αγώνα μαζί με τον βουλευτή Κ. Αγοραστό, τον δήμαρχο Κ. Τζανακούλη, τον πρόεδρο της Ολύμπια Γ. Μαλάκο και τους αντιδημάρχους Χρ. Κέλλα και Κ. Σαμουρέλη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass