ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΜΕ 2-1

Χρειάζεται ψύχραιμη αντίδραση στην ΑΕΛ

* ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ *ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΠΑΟ (ΕΝΤΟΣ) ΚΑΙ ΠΑΟΚ (ΕΚΤΟΣ)

Δημοσίευση: 11 Νοε 2008 1:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:55
Οι νίκες φέρνουν χαρά και ενθουσιασμό, ενώ οι ήττες απογοήτευση αλλά και γκρίνιες. Η ΑΕΛ έχασε λοιπόν προχθές το απόγευμα στο Παγκρήτειο από το δυνατό Εργοτέλη με σκορ 2-1, μια ήττα που σαφώς προβλημάτισε τους φιλάθλους της λαρισινής ομάδας, που είδαν μια... άλλη ΑΕΛ, σε σχέση με αυτή του παιχνιδιού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μια εβδομάδα νωρίτερα.
Αναμφισβήτητα οι «βυσσινί» προσπάθησαν κατά διαστήματα, όμως δεν είχαν ουσία, καθώς υπήρξε επιθετική δυστοκία και γενικά η εικόνα της ομάδας δεν ήταν η καλύτερη.
Δέχθηκαν τα γκολ των Κρητικών που θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει, εάν ήταν οι παίκτες της άμυνας πιο προσεκτικοί, γιατί οι γηπεδούχοι τρεις φορές δημιούργησαν ευκαιρίες, πετυχαίνοντας δυο τέρματα.
Σε εννέα αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΛ έχει στο ενεργητικό της τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Σίγουρα μπορούσε να είναι καλύτερη η πορεία, όμως οι δυο εντός έδρας ήττες από την Ξάνθη και τον Πανθρακικό, της στέρησαν τη δυνατότητα να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα.
Από κει και πέρα, αυτό που χρειάζεται τώρα η ομάδα, είναι ηρεμία και ψύχραιμη αντίδραση, ενόψει των δυο δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν με Παναθηναϊκό στο Αλκαζάρ και ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αντίστοιχα.
Δικαιολογημένη θα λέγαμε η πικρία από τον κόσμο, που κάνει όνειρα για τη «βασίλισσα», αλλά τώρα χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη γιατί στα δύσκολα η βοήθεια όταν προσφέρεται, είναι πιο ουσιαστική.
Διοίκηση και τεχνική ηγεσία γνωρίζουν τι κινήσεις πρέπει να γίνουν την περίοδο του Ιανουαρίου, όμως το ζητούμενο τώρα και το καλύτερο... φάρμακο για τη συνέχεια, θα είναι ένα νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό, για να επανέλθει η ηρεμία.
Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς και να προσπαθήσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά, για να φτάσει η ομάδα στην επιτυχία.
Πιστεύουμε ότι γνωρίζουν και οι ίδιοι, πως παιχνίδια όπως με τον Παναθηναϊκό τους καταξιώνουν περισσότερο και το κέρδος θα είναι μεγάλο τόσο για την ομάδα όσο και για τους ίδιους, εάν κατορθώσουν να πάρουν τα ποθητό αποτέλεσμα.
ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Χθες οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και το μοναδικό πρόβλημα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ο Βέμπερ, που αποχώρησε προχθές κουτσαίνοντας από το Παγκρήτειο και σήμερα θα αξιολογηθεί εάν είναι σοβαρός ή όχι ο τραυματισμός του, καθώς υπέστη διάστρεμμα.
Απόντες από την αναμέτρηση με τους «Πράσινους» θα είναι οι μόνιμα τραυματίες το τελευταίο διάστημα Μπενζά και Σερεμέτ.
ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Σε κυκλοφορία τέθηκαν από χθες τα εισιτήρια για τον αγώνα της Α.Ε.Λ. με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.
Μέχρι και αύριο, οι κάτοχοι διαρκείας διατηρούν προτεραιότητα αγοράς ενός εισιτηρίου με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας, από το Vissini Store (οδός Μανωλάκη 1).
Από την Πέμπτη 13/11 και μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου η διάθεση θα συνεχιστεί ελεύθερα για το κοινό. Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν εξής:
Θύρα 3 – STERGIAKI: 75 ευρώ
Θύρα 2: 40 ευρώ
Θύρα 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 40 ευρώ
Θύρες 10 Α & 10 Β – WIND: 30 ευρώ Θύρες 6 και 7: 18 ευρώ.
600 ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
Όπως αποφασίστηκε κατά τη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα λάβει 600 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, αριθμό που ενέκρινε η Αστυνομία.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass