ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (7 μ.μ. NOVA)

Χωρίς φόβο η ΑΕΛ στην Τούμπα

* ΤΙ ΣΧΗΜΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 22 Νοε 2008 2:21 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:59
Στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται αύριο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΛ καθώς στο συγκεκριμένο γήπεδο θα αντιμετωπίσει τον πολύ καλό ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Με το αυριανό παιχνίδι τελειώνει ένας δύσκολος κύκλος αγώνων της ΑΕΛ όπου η Λαρισινή ομάδα πήρε δύο βαθμούς με δυνατούς αντιπάλους όπως εκτός έδρας με τον Άρη και εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Το αυριανό παιχνίδι σαφώς είναι το πιο δύσκολο απ’ όλα καθώς θα δοθεί σε μία δυνατή έδρα και ήδη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φρόντισαν να φανατίσουν το κλίμα με... διαρροές βολών κατά του προέδρου της ΑΕΛ κ. Κωστή Πηλαδάκη συνδυάζοντας και την άλλη ιδιότητά του, αυτή του προέδρου της Σούπερ Λίγκα.
Ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης για το αυριανό παιχνίδι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα μια και δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Φωτάκη, Κυριάκο και τους τραυματίες Μπένζα και Σερεμέτ που δεν έχουν αγωνιστεί από την αρχή του πρωταθλήματος.
Πάντως παρά το γεγονός των απουσιών δεν θα έχουμε πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα ή κάποιο πρόσωπο έκπληξη τουλάχιστον με βάση αυτά που έδειξε μέχρι τώρα στις προπονήσεις ο Ουζουνίδης.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοτσόλης, στην άμυνα θα παίξουν δεξιά ο Βέμπερ, στο κέντρο της άμυνας ο Νταμπίζας με τον Κώτσιο και αριστερά τον Βενετίδη.
Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Ιγγλέσιας, ο Σαρμιέντο και ο Κυριακίδης ενώ στην επίθεση ο Πάρα, ο Ζουράφσκι και ο Σολάνο.
Δύσκολα θα δούμε κάποιο άλλο πρόσωπο στην αρχική ενδεκάδα.
Στο μεταξύ, στη χθεσινή προπόνηση τραυματίστηκε ο νεαρός Μιχάλης Μπουκουβάλας που υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε και δεν θα είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη για το αυριανό παιχνίδι.
Σήμερα η προπόνηση θα γίνει το μεσημέρι και μετά ο Εβρίτης τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.
Στην αποστολή της λαρισινής ομάδας αν κρίνουμε από τις προχθεσινές δηλώσεις του τεχνικού των «βυσσινί» Μαρίνου Ουζουνίδη επικρατεί αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα που αν είναι η νίκη θα δώσει σημαντική βαθμολογική ώθηση στην Α.Ε.Λ., ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα προσφέρει ψυχολογική βοήθεια.
         
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass