ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Τούμπα τα προγνωστικά...

* ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΛΟΡΑΝ ΡΟΜΠΕΡ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δημοσίευση: 22 Νοε 2008 22:52 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:59
Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της φετινής περιόδου εκτός έδρας δίνει σήμερα η ΑΕΛ καθώς στις 7μ.μ. («ζωντανό» από το Nova) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (η πιο δυνατή έδρα του πρωταθλήματος μετά το Καραϊσκάκη) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Η λαρισινή ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά της λείπει μία μεγάλη νίκη που θα της δώσει σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση. Μέχρι τώρα βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας αλλά με ένα πρόγραμμα αρκετά δύσκολο που αν δεν υπήρχαν οι εντός έδρας ήττες από την Ξάνθη και τον Πανθρακικό θα δημιουργούσε η βαθμολογική και αγωνιστική εικόνα των «βυσσινί» πολύ καλές προϋποθέσεις για μια υψηλή βαθμολογική θέση. 
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης για το σημερινό παιχνίδι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα που είναι οι απουσίες των τιμωρημένων Φωτάκη, Κυριάκου και των τραυματισμένων Μπουκουβάλα (στην προπόνηση της Παρασκευής μετά από μία σύγκρουση με τον Κυριακίδη), Μπένζα και Σερεμέτ.
Με βάση τις απουσίες αυτές η αρχική ενδεκάδα της λαρισινής ομάδας σε σχέση με αυτή που παρατάχθηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό πριν μια βδομάδα περίπου (1-1) θα έχει μία αλλαγή καθώς θα παίξει από την αρχή ο Βέμπερ. Δηλαδή κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοτσόλης, στην άμυνα οι Βέμπερ (δεξιά), Νταμπίζας, Κώτσιος, Βενετίδης (αριστερά), στη μεσαία γραμμή οι Κυριακίδης (δεξιά), Ιγγλέσιας (αμυντικό χαφ), Σαρμιέντο (αριστερά) και στην επίθεση οι: Πάρα (αριστερά), Ζουράφσκι (στο μέσον) και Σολάνο (δεξιά).
Μετά τη χθεσινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ο Ουζουνίδης επιβεβαίωσε την αποστολή των παικτών που ταξίδεψαν χθες στη Θεσσαλονίκη για το σημερινό αγώνα καθώς σ’ αυτήν συμπεριλήφθηκε και ο Γάλλος Λοράν Ρομπέρ.
Συγκεκριμένα την αποστολή απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Βράνιτς, Νταμπίζας, Κώτσιος, Ααράμπ, Φεράρι, Βενετίδης, Κατσιαρός, Βέμπερ, Κυριακίδης, Σαρμιέντο, Ιγκλέσιας, Βλασόπουλος, Πάρα, Ζουράφσκι, Τσίγκας, Σολάνο, Ρομπέρ και Λαμπρόπουλος.
Να αναφέρουμε ότι η ομάδα της ΑΕΛ για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν θα στερηθεί τη βοήθεια των φιλάθλων της μια και δεν βρέθηκε «χρυσή τομή» με την ομάδα του ΠΑΟΚ για να πάρουν εισιτήρια.   
Ο ΠΑΟΚ 
Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Φίλιππος Δάρλας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και οι Κοντρέρας, Βιερίνια και Βαγγελής. O τεχνικός της ομάδας Φερνάντο Σάντος που εκτός από τους προαναφερόμενους δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον τιμωρημένο Γκαρσία μετά την προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή για το σημερινό αγώνα, που αποτελείται από τους:
Χαλκιά, Ρίζο, Αθανασιάδη, Αναστασάκο, Αραμπατζή, Γεωργίου, Ηλιάδη, Κωνσταντινίδη, Λάκη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Μακαγιόκο, Μπιζέρα, Κονσεισάο, Ίβιτς, Μάρκος Αντόνιο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βερόν.
Υπενθυμίζουμε την ιδιαιτερότητα για δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, τον Μπακαγιόκο που πέρυσι αγωνίστηκε χωρίς μεγάλη επιτυχία στην ΑΕΛ (θα θυμούνται οι φίλαθλοι μόνο το υπέροχο γκολ που πέτυχε στον πρώτο αγώνα που έγινε στο Πανθεσσαλικό στάδιο με την αγγλική Μπλάκμπερν για τα προκριματικά των ομίλων του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ όπου οι «βυσσινί» κέρδισαν με 2-0 και έβαλαν τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους) ενώ Λαρισαίος είναι ο Κώστας Χαλκιάς που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τοξότη.
Τα εισιτήρια για όσους Λαρισαίους πάνε μεμονωμένα στην Τούμπα κοστίζουν από 15 έως 50 ευρώ.     
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
O Μιχάλης Κουκουλάκης του Συνδέσμου Διαιτητών Ηρακλείου θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχοντας για βοηθούς τους Χ. Ακρίβο (Αθηνών) και Κ. Βλάχο (Γρεβενών). Τέταρτος διαιτητής είναι ο Γ. Καστανίδης του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Κουκουλάκης «σφύριξε» και το περσινό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων(1-0, υπέρ του ΠΑΟΚ). Τελευταίος αγώνας που έπαιξε την ΑΕΛ ήταν πέρυσι με την ΑΕΚ εντός έδρας (1-0, με γκολ του Ζουράφσκι). Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρυσι όλα τα παιχνίδια που έπαιξε ο Κουκουλάκης την ΑΕΛ ήρθαν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων (Βέροια-ΑΕΛ, ΠΑΟΚ-ΑΕΛ,ΑΕΛ-ΑΕΚ).
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass