ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΜΕ 63-61

Σπουδαία νίκη του ΓΣΛ

* Δύο κοψίματα του Δερμιτζάκη και δύο βολές του Παπαχρήστου έδωσαν το δίποντο

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2015 1:05

Μια πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε χθες στη Θεσσαλονίκη ο ΓΣΛ καθώς στην έδρα του Ανατόλια κέρδισε με σκορ 63-61 την τοπική ομώνυμη ομάδα και καθιερώνεται μετά από 11αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτήν ήταν η 5η συνεχόμενη επιτυχία των «πράσινων» και στις διακοπές των Χριστουγέννων το κλίμα θα είναι το καλύτερο δυνατό καθώς θα ελπίζουν σε ένα ακόμα μεγάλο σερί μετά τις διακοπές με στόχο να φτάσουν σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν άμεσα και έμμεσα στην Α2 Εθνική.

Στο χθεσινό ματς οι Λαρισαίοι πήραν προβάδισμα με το ξεκίνημα (12-19) αλλά με το 22-21 το ματς πήγαινε πόντο - πόντο μέχρι το ημίχρονο. Το τρίτο δεκάλεπτο άνηκε στους γηπεδούχους καθώς πήραν διαφορά μέχρι και 14 πόντους. Ο ΓΣΛ ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Ροκάνιζε συνέχεια τη διαφορά και έφτασε στο 48-45. Κάπου εκεί ξανάφυγε το Ανατόλια με 56-47 όμως ο ΓΣΛ ξαναβρήκε το σθένος να επιστρέψει. Λίγο πριν τη λήξη ήταν μπροστά με 59-61. 22’’ για τη λήξη οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ και με βολές έκαναν το 61-61. Ο Παπαχρήστος κέρδισε φάουλ 6’’ πριν τη λήξη και διαμόρφωσε το 61-63. Στον χρόνο που υπολειπόταν το Ανατόλια επιχείρησε δύο σουτ, με τον Σιώμο και τον Δοξάκη αλλά και τις δύο φορές ο Δερμιτζάκης τους έκρυψε τον… ουρανό.

* Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο αρχηγός Γιάννης Παπαχρήστος εκ μέρους όλων των παικτών αφιέρωσε τη νίκη στον πρόεδρο Γιάννη Κατέρη, που όπως τόνισε, τους στηρίζει με όλους τους τρόπους από την αρχή της σεζόν.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-16, 32-30, 48-37, 61-63

ΑΝΑΤΟΛΙΑ: Γκατζιάς 9, Δοξάκης 6 (2), Σιώπης 6, Γαλανίδης 15 (1), Καραμανώλης 3 (1), Σιώμος 12, Βεργίνης 10.

ΓΣΛ: Παπαχρήστος 14, Μπόγδανος 7, Λεπενιώτης 13 (1), Δερμιτζάκης 8, Λαμπρόπουλος 12 (3), Βαβάτσικος 5, Αγγελόπουλος 4, Νταλός, Χανέλι, Γοργόλης, Σπανούλης, Τσιαβές, 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass