Συνάντηση γονέων και εκπαιδευτικών στον Τύρναβο

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2018 22:16

Γιορτινό, αλλά και ενημερωτικό χαρακτήρα είχε στο Δημαρχείο Τυρνάβου η συνάντηση εκπαιδευτικών και γονέων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών, η οποία καθιερώθηκε το 1994 από την UNESCO για να υπενθυμίζει τον καθοριστικό ρόλο που παίζει ο δάσκαλος μέσα στην κοινωνία.

Οι σχολικές επιτροπές του Δήμου Τυρνάβου με αφορμή την ημέρα αυτή και αναγνωρίζοντας την προσφορά των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων με οποιονδήποτε τρόπο προς την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Τυρνάβου, διοργάνωσε συγκέντρωση όλων των συλλόγων για ενημέρωση αλλά και για να τους τιμήσει με μια σεμνή δεξίωση και έναν τιμητικό έπαινο. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο οποίος τόνισε πως τα σχολεία και οι ανάγκες των μαθητών είναι άμεση προτεραιότητα της Δημοτικής αρχής και ευχαρίστησε για τον εποικοδομητικό ρόλο που έχουν στο σύνολό τους οι Σύλλογοι Γονέων υποβοηθώντας το έργο του Δήμου.

Τέλος, στην ομιλία της η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Χαρίκλεια Σουρλαντζή – Ζαχαράκη ευχαρίστησε τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για τη δημιουργική συνεργασία και την προσφορά τους, αναφέροντας πως ο εθελοντισμός είναι ένας εναλλακτικός τρόπος συμμετοχής του πολίτη στα κοινά αλλά και ένα αντίδοτο στην εσωστρέφεια, στην αποξένωση και στον ατομισμό. «Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα που είναι αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς, είμαστε όλοι μαζί με κοινό σκοπό να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου και της κοινωνίας μας» κατέληξε η κ. Σουρλαντζή.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass