ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Νέοι τελικοί πίνακες κατάταξης προσωπικού

* Αλλάζει ο πίνακας υπαλλήλων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2014 1:19 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:47
Νέους τελικούς πίνακες κατάταξης προσωπικού, για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ανήρτησε χθες το ΑΣΕΠ στην ιστοσελίδα του, εξέλιξη που θα σημάνει την ανατροπή του αρχικού πίνακα σύμφωνα με τον οποία διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από το Υπουργείο Παιδείας.
Ο επανέλεγχος των δικαιολογητικών κρίθηκε αναγκαίος μετά τη διαπίστωση υπαλλήλων (και) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ότι ορισμένοι συνάδελφοί τους, προκειμένου να αποφύγουν τη διαθεσιμότητα, δήλωσαν στοιχεία (που αντιστοιχούσαν σε μόρια) τα οποία δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Οι θιγόμενοι κατήγγειλαν το γεγονός και έτσι, μετά και τον επανέλεγχο, ο αρχικός πίνακας ανατράπηκε. 
Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε χθες ότι «παρέλαβε από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο για τα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας τους νέους τελικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προκειμένου να τους αναρτήσει στην ιστοσελίδα του σύμφωνα με την υπ’ αρ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/2/οικ.21634/7.8.2013 Απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄1914) όπως ισχύει.
Οι νέοι τελικοί πίνακες κατάταξης, όπως εκδόθηκαν από το εν λόγω Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αναρτώνται κατά τα προβλεπόμενα και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης καθώς και στον οικείο πίνακα ανακοινώσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων» καταλήγει η ανακοίνωση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass