ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Πόσα χρώματα έχει ο Βόλος; Όσα χρώματα έχει ο κόσμος!

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2014 11:08 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:53

 

Τα αμέτρητα χρώματα του Βόλου και του κόσμου θα ανακαλύψουν για έκτη συνεχή χρονιά τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στο ανοιχτό δημιουργικό διαπολιτισμικό εργαστήριο την Κυριακή 1η  Ιουνίου 2014 (10.00 – 14.00) στο πάρκο Αργοναυτών.  Το εργαστήριο σχεδιάστηκε και οργανώθηκε  στο πλαίσιο του μαθήματος «Σχεδιασμός, οργάνωση και αξιολόγηση διαπολιτισμικών εκπαιδευτικών δράσεων» (διδάσκων: Κώστας Μάγος) του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Την φετινή χρονιά στην οργάνωση και την πραγματοποίηση του εργαστηρίου συμμετέχουν, επίσης, τα Κέντρα Στήριξης Ρομά της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόλου (ΚΕΠΚΑ-ΔΙΕΚ) και το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Παιδιών Ρομά του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η  ανάδειξη του πλούτου και της ομορφιάς που χαρίζουν η  πολιτισμική ποικιλία και η διαπολιτισμική συνύπαρξη. Μέσα από τη  ζωγραφική, το κολλάζ, τα παιχνίδια, το παραμύθι και  τις κατασκευές, τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στο εργαστήριο, παίζοντας και δημιουργώντας, θα διεκδικήσουν έναν κόσμο όπου όλα τα χρώματα μπορούν να λάμψουν!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass