Ευχές Ρένας Καραλαριώτου προς μαθητές ενόψει πανελλαδικών

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2014 0:35 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:56

Επ’ ευκαιρίας της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων την Τετάρτη 28 Μαΐου, η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της ανεξάρτητες αυτοδιοικητικής κίνησης «Λάρισα – Νέα Αρχή», κ. Ρένα Καραλαριώτου, απηύθυνε τις ευχές της για καλή επιτυχία στους υποψήφιους, τονίζοντας:

«Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων την Τρίτη 27 Μαΐου, εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία για τη δικαίωση των κόπων τους στους χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες της Λάρισας που συμμετέχουν σε αυτές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη και στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς, που δίνουν το δικό τους αγώνα, στηρίζοντας τις υποψήφιες και τους υποψήφιους, στην προσπάθειά τους για την εισαγωγή τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ανώτατης και της Ανώτερης Εκπαίδευσης.»

Απευθυνόμενη στις μαθήτριες και τους μαθητές ου συμμετέχουν στις εξετάσεις η κ. Καραλαριώτου επισημαίνει: «Οι Πανελλήνιες εξετάσεις  είναι από τις πρώτες μάχες που καλείστε να δώσετε αλλά παράλληλα αποτελούν την αφετηρία για μία νέα αρχή στη ζωή σας, με νέους στόχους, όνειρα και προσπάθειες. Ο «αγώνας» αυτών των ημερών είναι δύσκολος και για το  λόγο αυτό χρειάζεται να οπλιστείτε με επιμονή, υπομονή, θάρρος και κουράγιο. Είτε πετύχετε όμως, είτε όχι, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι εξετάσεις αυτές αποτελούν, απλώς, μία στάση στη ζωή σας. Να είστε σίγουροι  ότι  τα επόμενα χρόνια, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον καθένα σας προσωπικά, θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες γνώσεων για εσάς, θα ζήσετε νέες εμπειρίες και σίγουρα θα αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να χτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας. Εύχομαι η δική σας γενιά να ανοίξει το δρόμο σε μία πορεία ανάπτυξης για τη χώρα και τον τόπο μας,  συμβάλλοντας αποφασιστικά σε μία νέα εποχή προόδου, σε ένα νέο ξεκίνημα.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass