ΠΑΣΟΚ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣΤΕΡΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Ο Τσίπρας κρύβεται πίσω από τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2015 0:50

ΑΘΗΝΑ

Για «λαϊκισμό, μεγάλα και ψεύτικα λόγια, κούφιες υποσχέσεις, πλαστά διλήμματα», κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα το ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός κρύβεται πίσω από τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, για να προκαλέσει εκλογές πριν αποκαλυφθούν στην πράξη οι δυσμενείς συνέπειες του τρίτου μνημονίου.

Σύμφωνα με την Χαριλάου Τρικούπη, πρόκειται για «μια κακόγουστη επανάληψη της τακτικής που ακολούθησε πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου», ενώ γίνεται λόγος για παράδοση άνευ όρων στο τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο.

«Όμως τον ζήσαμε, τον γνωρίσαμε, δεν μπορεί πια να εξαπατά τον ελληνικό λαό» τονίζει το ΠΑΣΟΚ και καταγράφει 15 σημεία από τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας και τα αντιστοιχεί με τις προβλέψεις του μνημονίου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους διαπραγματευτικούς χειρισμούς τόσο του κ. Τσίπρα, όσο και του Γιάνη Βαρουφάκη, από τη θέση του υπουργού Οικονομικών.

«Συμφώνησαν στις 20 Φεβρουαρίου σε παράταση του μνημονίου αρνούμενοι ταυτόχρονα να ζητήσουν τα απαραίτητα χρήματα. Άρα οδήγησαν συνειδητά στην έλλειψη ρευστότητας στην αγορά. Εν συνεχεία ο κ. Βαρουφάκης χρησιμοποίησε την χώρα ως πειραματόζωο των επικίνδυνων θεωριών του και των παράνομων σχεδιασμών του.

» Όταν δημιουργήθηκε αδιέξοδο, άφησαν το πρόγραμμα να λήξει, οδήγησαν σε κλείσιμο των τραπεζών και μετά στο τυχοδιωκτικό και διχαστικό δημοψήφισμα» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass