Ο ΑΚΗΣ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ:

Αναζητάτε εξιλαστήριο θύμα για τις ήττες

* Πάγκαλος: Αν καταθέσω , θα τον "θάψω"

Δημοσίευση: 24 Απρ 2013 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:49
ΑΘΗΝΑ
Για «παρέμβαση» στην ποινική του υπόθεση, κατηγορεί ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος στελέχη τού ΠΑΣΟΚ, με αφορμή δηλώσεις τους για την έναρξη της δίκης του.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος με γραπτή δήλωσή του περνά στην αντεπίθεση και κατηγορεί «τις ηγεσίες τού ΠΑΣΟΚ» ότι αναζητούν εξιλαστήριο θύμα για να μεταθέσουν τις ευθύνες τους για τον «καταποντισμό στις εκλογές».
Στη δήλωση του κατηγορουμένου πρώην υπουργού αναφέρεται: «Ευθεία και ανενδοίαστη παρέμβαση επιχείρησαν κάποιοι χτες από το ΠΑΣΟΚ σε μια προσωπική μου υπόθεση, που βρίσκεται προς κρίση ενώπιον της Δικαιοσύνης, εκδίδοντας μάλιστα και «καταδικαστική απόφαση» εις βάρος μου.
» Έτσι απλά οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ αναζητούν εξιλαστήριο θύμα και άλλοθι επιχειρώντας με αυτή την αγωνιώδη προσπάθεια και ντροπή για το ίδιο, τη μετάθεση των ευθυνών για τον πρωτοφανή εξευτελιστικό καταποντισμό στις πρόσφατες εκλογές. Ποιοι ντρόπιασαν το ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουν καλά στο ΠΑΣΟΚ».
Ο κ. Τσοχατζόπουλος απευθυνόμενος «στο μόνο κατ' όνομα σημερινό ΠΑΣΟΚ» τονιζει ότι πρόσφερε επί 40 χρόνια στο Κίνημα και την Ελλάδα και καταλήγει:«Επομένως, δεν παραγράφονται με 'δηλώσεις' τα παραπάνω, κυρίως όμως δε μπορούν να αμαυρωθούν από αυτούς που μετέτρεψαν ένα μεγάλο λαϊκό Κίνημα σε συνώνυμο του μαρτυρίου του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτισμικού χρέους του ελληνικού λαού.»
Πάγκαλος: θα τον "θάψω"
"Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον θάψω", δήλωσε στον ρ/σ "Βήμα" ο Θόδωρος Πάγκαλος, σημειώνοντας ότι "υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή μέσα στο ΠΑΣΟΚ, που είναι τώρα στελέχη και βουλευτές εν ενεργεία, που κάθε φορά που εμφανιζόταν ο Τσοχατζόπουλος, τον υποστήριζαν. Αν οι επιλογές τους είχαν γίνει δεκτές από το ΠΑΣΟΚ, ο Ακης Τσοχατζόπουλος θα είχε γίνει Πρωθυπουργός της χώρας".
"Με ενοχλεί, ως συνταξιούχος δικηγόρος μιλώ, όταν οι εν ενεργεία δικηγόροι κάνουν φιγούρες, κινήσεις για το θεαθήναι. Αυτή η εξώδικος πρόσκληση που πήρα εγώ από τον κ. Κούγια που υπερασπίζεται τον Άκη Τσοχατζόπουλο, είναι εντελώς άνευ αντικειμένου. Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει μάρτυρα υπερασπίσεως να προσέλθει. Μάρτυρα κατηγορίας μπορεί ο εισαγγελέας να εισαγάγει βιαίως. Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον "θάψω". Είναι πολύ εύκολο να πας σε αυτούς που θα στο πουλήσουν (τον εξοπλισμό) και να τους πεις "για να φέρω την εισήγηση αυτή, και να την προωθήσω δραστήρια, έχω ανάγκη από ορισμένα χρήματα", είπε ο κ. Πάγκαλος.
Πρόσθεσε ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος, είχε παράπονο από τον ίδιο: "Ό,τι και να κάνω, είσαι εναντίον μου", του είχε αναφέρει.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass