ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Καρδίτσα

Δημοσίευση: 07 Νοε 2016 11:37

ΚΑΡΔΙΤΣΑ/ (Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της «Παυσιλυπούπολης 2016-2017», του θεματικού χριστουγεννιάτικου πάρκου που θα στηθεί και θα λειτουργήσει για δεύτερη χρονιά μέσα στο πανέμορφο άλσος του Παυσιλύπου, αποτελώντας πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Την ευθύνη της διοργάνωσης ανέλαβαν φέτος από κοινού ο Δήμος Καρδίτσας, η Περιφερειακή Ενότητα και το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Αξιοποιώντας την εμπειρία της περσινής πρώτης χρονιάς, κεντρικός στόχος είναι να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του θεματικού πάρκου με νέες δημιουργικές δραστηριότητες και εκπλήξεις, περισσότερη διασκέδαση για όλους τους επισκέπτες και ιδιαίτερα τα παιδιά της πόλης, αλλά και τους μαθητές σχολείων από άλλες περιοχές της Ελλάδας που πρόκειται να το επισκεφτούν κατά το διάστημα της λειτουργίας του, από 4/12 έως 6/1.

Φέτος θα στηθούν 10 ξύλινα σπιτιάκια – διπλάσια σε σχέση με την περσινή χρονιά – όπου σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες: «Το Σπίτι του Αϊ Βασίλη», «Το Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη», Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών, (ο οποίος γιορτάζοντας τα 100 χρόνια λειτουργίας του, ετοιμάζεται την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη πουτίγκα - κοφτή της χώρας), Εργαστήρι Ζωγραφικής Προσώπου, Εργαστήρι Πηλού, Ο «Παιχνιδότοπος της Plan Toys», το «Σπίτι της Πόλης και του Νομού» και το «Σπίτι Δραστηριοτήτων», στα οποία φορείς και επιχειρήσεις θα προβάλουν τις δραστηριότητές τους, το «Σπίτι του Δήμου της λιμνης Πλαστήρα», το «Σπίτι της Νεράϊδας» του νερού «Θεόνη» σε συνεργασία με την εταιρία ΘΕΟΝΗ, το «Δώρο σε ένα φιλαράκι που δεν γνώρισα» και άλλες.

Καθοριστική αναδεικνύεται για μία ακόμη φορά η συμμετοχή και η βοήθεια των εθελοντών που εργάζονται καθημερινά με πολύ μεράκι, κέφι και διάθεση προσφοράς ώστε όλα να είναι έτοιμα στην έναρξη της Παυσιλυπούπολης. Ήδη η ομάδα εργασίας έχει ολοκληρώσει ένα μεγάλο μέρος των κατασκευών που θα στηθεί στο πάρκο και των υπόλοιπων προετοιμασιών και συνεχίζει τη δημιουργική δράση της προκειμένου να παρουσιάσει ένα αποτέλεσμα που θα εκπλήξει ευχάριστα τους επισκέπτες.

Η Οργανωτική Επιτροπή απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους φορείς, συλλόγους, οργανώσεις και συλλογικότητες της περιοχής που επιθυμούν να προβάλουν τη δραστηριότητά τους από το «Σπίτι της Πόλης και του Νομού» και το «Σπίτι Δραστηριοτήτων» να δηλώσουν το ενδιαφέρον και την επιθυμία τους στον Δήμο Καρδίτσας ώστε να συμπεριληφθούν στο τελικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass